August Stendahl

August Stendahl

August Stendahl är mäklare på HusmanHagberg Västerås

August Stendahl har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. August Stendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.9. August Stendahl har haft 69 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

175 omdömen om August Stendahl

Sedan starten hos Reco 2020
Madeleine V
Sålde sin lägenhet med hjälp av August Stendahl en del av HusmanHagberg Västerås
Önsta-Gryta

August arbetar med stort engagemang och ett lugn! Han är lyhörd och inlyssnande och mån om att det känns och blir bra för alla parter. Han tar sig tid för att lyssna in våra önskemål och mål. Snabb samtidigt som han väntar in, och hjälper oss framåt i processen inspirerande och tryggt!

Esmin C
Köpte sin lägenhet med hjälp av August Stendahl en del av HusmanHagberg Västerås
Önsta-Gryta

Vi är supernöjda! Det kändes bra redan från dag 1 och vi är glada över att ha haft August som mäklare hos säljaren. Tack!

Jasmina T
Önsta-Gryta

Vi är jättenöjda med August! Man tänker alltid att mäklaren är till säljarens fördel, men jag måste säga att jag och min man är supernöjda med August. Bemötande, service och kunskap - oerhört bra! Kändes tryggt och enkelt att fatta beslutet att köpa med August involverad!

Fredrik M
Kolbäck

Han var väldigt trevlig och informativ. Bemötte dom frågor med bra beskrivna svar.

Erik H
Malmaberg

Väldigt professionell på allt han gör, har svårt att se hur det skulle kunna gå bättre! Har alltid haft en bra dialog med oss som säljer och kan i te tänka mig att det har vart sämre mot köpare! Tack!

Sofie D
Vega

En väldigt trevlig, kommunikativ mäklare som fick en att känna sig säker genom samtliga steg av försäljningen. Rekommenderar starkt, så duktig!

Lars Anders G
Vega

August har ett professionellt bemötande, seriös och trevlig. Kände mig trygg under hela processen

Firat S
Malmaberg

Vi har haft August som mäklare vid flera tillfällen, han är definitivt en mäklare som på topp av sin skicklighet mot kunder och processen han driver. Jag kommer alltid anlita honom för både köp och sälj av hus och lägenhet. Han är mer en vän för oss nu än mäklare. //Firat och Delvin

Fredrik N
Viksäng

Är väldigt nöjd med August som mäklare, han hjälpte med att få till en väldigt smidig affär och var professionell. Gav mig bra svar på de funderingar jag hade och var allmänt trevlig. Skulle rekommendera!

Mijana M
Vega

Första intrycket var att han är väldigt trevlig och sakkunnig. Hjälpsam, lyhörd och kommunikativ. Skulle inte tveka att anlita honom som mäklare vid de eventuella kommande bostadsaffärer.