Jag har haft stor tillit till Lena.Hon har varit positiv, glad, trevlig och effektiv och lätt att ha att göra med. Dock tycker jag att det gick lite snabb när jag fick meddelandet på telefon att där fanns en köpare. Jag befann mig i ett omklädningsrum. Blev lite överrumplad och gick då med på budet som en köpare gett. Vilket jag tycker var lite väl lågt. Hade velat ha lite betänketid. Men det var säkert rätt tänkt. Bäst att smida medans järnet är varmt. Vill bara säga att Lena är toppen! Hon har gjort ett proffsigt jobb 👍 Jag är helnöjd.
Lena Steding-Lundberg
Lena Steding-Lundberg är mäklare på HusmanHagberg Västerås
.Lena Steding-Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Lena Steding-Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Lena Steding-Lundberg har haft 25 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
81 omdömen om Lena Steding-Lundberg
Har träffat henne kort ngra gånger, men tyckte att hon hade vanan och hade kunskaper. Men är viktigt att lyssna både på säljare och köpare.
Hon är en trevlig mäklare och mycket duktig på sin jobb . Jag är jättenöjd
Väldigt trevlig, hjälpsam och professionell. Tog sig tid att förklara hela processen på ett tydligt och tryggt sätt och gav ett mycket bra bemötande från början till slut.
Grateful that she took initiative to contact us again even when we had declined her originally. Its that sort of follow through that gets the commission. Also very communicative throughout the process, fast response time and thorough with details. Can recommend warmly.
Mycket trevligt bemötande. Mån om både köpare och säljare.
En mycket driftig mäklare som vi upplevde mycket trevlig.
Lena är en frisk fläkt med mycket energi. Hon är glad positiv och mycket engagerad i sitt jobb som mäklare. Hon är kontaktbar och tillgänglig och det är mycket värt. Vill man ha en engagerad och positiv mäklare kan jag rekommendera Lena på HusmanHagberg.
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Lena Steding-Lundberg på HusmanHagberg i Västerås. Hon är professionell, tydlig i sin kommunikation och mycket engagerad. Hennes bemötande skapade stort förtroende genom hela processen.
Ett varmt och professionelt bemötande utan tveksamheter i våra möten och kontakter. //Göran