HusmanHagberg Västerås

HusmanHagberg Västerås

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeEightYears
4.8

Här hos oss på HusmanHagbergs kontor i vackra Västerås hittar du kompetenta mäklare med det lilla extra engagemanget. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig genom bostadsaffären - och gör det med passion! Självklart är vi fria från banker och försäkringsbolag för att affären ska kunna anpassas efter...

940 omdömen om HusmanHagberg Västerås

Sedan starten hos Reco 2017

Sepideh B
Skrev om Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås

Jag köpte en lägenhet med Leilas hjälp och jag är otroligt tacksam. Stort tack för allt stöd, den tid du har lagt ner och för att du verkligen värdesätter dina kunder. Jag uppskattar det verkligen och är mycket nöjd med hela processen. Tack för allt!

Hanna Stina Evelina E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Steding-Lundberg en del av HusmanHagberg Västerås
CV-området

Vi är fantastiskt nöjda med Lenas arbete! Kommunikativ, genuin och professionell. Har rekommenderat Lena till vår omgivning samt skulle gärna anlita henne igen!

Anna Cecilia Margareta E
Norra Vallby

Vi är nöjda med vårt köp. Lite otydligt från mäklaren under ärendets gång, men det löste sig. Allt OK.

Svar från Elin Andersson

Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och för det fina samtalet vi hade över telefon om era tankar kring processen. Jag uppskattar verkligen att ni delade med er av er upplevelse och tog er tid att berätta om det som inte levde upp till era förväntningar. Er feedback är mycket värdefull för mig och något jag tar med mig för att fortsätta utvecklas i min roll som mäklare. Samtidigt är jag glad att vi fick möjlighet att prata igenom era synpunkter och att ni känner er nöjda med ert husköp. Jag önskar er ett stort lycka till och hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya hem!

Esmeralda Alda Rikardsdotter S
Centrum/Östermalm

Lyhörd, nogrann och lätt att få kontakt med. Fick oss att känna oss trygga genom säljprocessen vilket jag tyvärr tycker är något inte alla mäklare lyckas med (köpt och sålt flertalet gånger). Lejla är en toppenmäklare!

Hiwet Z
Bjurhovda

Lejia var mycket professionell, engagerad och tillmötesgående genom hela processen.Hon var lätt att få kontakt med svarade snabbt på frågor och gjorde bostadsaffären smidig och trygga.Jag är mycket nöjd och rekommenderar henne varmt

Dennis P
Centrum/Östermalm

Lejla och hennes kollegor var superb!

Catrin Eva Margita Å
Tångsta/Frösåker

Vi upptäckte snabbt att Joakim var väldigt "på tårna", engagerad och påläst. Han jobbade snabbt och gjorde mer än vad vi förväntade oss. I jämförelse med andra mäklare, vi som säljare och köpare har erfarenhet av, är Joakim ovanligt bra. Vi är mycket nöjda och vet att köparen också är det. Högsta betyg från oss.

Christer G
Blåsbo

Mycket bra jobbat Lejla vid försäljningen av vår lägenhet. Vi är jättenöjda och glada över att haft dej som mäklare. På återseende.

Alexander A
Köpte sitt hus med hjälp av Lena Steding-Lundberg en del av HusmanHagberg Västerås
Centralt Nora

Lena är väldigt glad, trevlig, kunnig på alla sätt. Lena var också framförallt hjälpsam vilken tid på dygnet som helst rörande processen. Ett väldigt proffsigt och fint bemötande där verkligen alla mina förväntningar uppfylldes. Lena brydde sig verkligen om att affären skulle bli bra för både mig som köpare men också för säljarna vilket jag tyckte kändes väldigt tryggt. Fantastisk på alla sätt och vis och jag kan inte vara med nöjd med hennes service hela vägen från start till mål. Tack Lena! :)

Kent D
Köpte sin lägenhet med hjälp av August Stendahl en del av HusmanHagberg Västerås
Malmaberg

Trevligt och professionellt bemötande vid alla kontakter.

Åsa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av August Stendahl en del av HusmanHagberg Västerås
Malmaberg

August är fantastisk både som mäklare och person, trevlig, lättsam och mycket kunnig i sitt arbete. Dessutom så sålde han vår lägenhet mycket snabbare än vi trodde det skulle ta.

Per F
Blåsbo

Lugn och konstruktiv. Hon förde affären framåt med säker hand.

Vendela T
Centrum

Han var supertrevlig och kunnig. Ett gott bemötande!

Onur E
Köpte sin stuga med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Virsbo

A very attending and resposive representitive with exceptional communication skills. Our experience with her was nothing less than perfect.

Gert G
Sålde sin stuga med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Fullerö

Så här långt är det bra. Slutdatum är första oktober. Då sker överlåtelsen. Då kan vi avsluta och omdömet blir mer relevant.

Ann-Christin R
Sålde sin stuga med hjälp av Lena Steding-Lundberg en del av HusmanHagberg Västerås

Jag har haft stor tillit till Lena.Hon har varit positiv, glad, trevlig och effektiv och lätt att ha att göra med. Dock tycker jag att det gick lite snabb när jag fick meddelandet på telefon att där fanns en köpare. Jag befann mig i ett omklädningsrum. Blev lite överrumplad och gick då med på budet som en köpare gett. Vilket jag tycker var lite väl lågt. Hade velat ha lite betänketid. Men det var säkert rätt tänkt. Bäst att smida medans järnet är varmt. Vill bara säga att Lena är toppen! Hon har gjort ett proffsigt jobb 👍 Jag är helnöjd.

Serap S
Köpte sin stuga med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Virsbo

Lejla was very helpful, kind and supportive throughout the whole process. As first-time home buyers, we had many questions and she was always patient and easy to reach. We are very grateful for all her help in finding our new home. Tack Lejla!

Helena Ragnhild T
Köpte sin stuga med hjälp av Lena Steding-Lundberg en del av HusmanHagberg Västerås

Har träffat henne kort ngra gånger, men tyckte att hon hade vanan och hade kunskaper. Men är viktigt att lyssna både på säljare och köpare.

Anna S
Skästa Hage

Joakim har lyssnat på våra behov och önskemål från start och har hjälpt oss i hela processen i att byta bostad. Vi har stort förtroende för hans kompetens, kontaktnät och sätt att arbeta. Vi har verkligen uppskattat hans hjälp genom hela resan.

Anita Christina E
Sålde sin stuga med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Fullerö

Väldigt bra, öppen och trevlig

Alvin B
Centrum

Vi fick ett otroligt bemötande av Lejla! Det var första gången vi köpte bostad och Lejla hjälpte oss på ett så bra sätt genom att informera oss om hur allt skulle gå till och genom att svara på våra frågor. Vi är så nöjda med hur den här processen gick till!

Gustaf Jan Arthur S
Skästa Hage

Vi kan varmt rekommendera Joakim Israelsson. Från första kontakt till avslutad affär har vi känt oss trygga, välinformerade och väl omhändertagna genom hela processen. Joakim har hjälpt oss med både en försäljning av bostad och ett tomtköp, och har varit ett ovärderligt stöd längs vägen. Det som särskilt utmärker honom är det stora engagemanget, tillgängligheten och förmågan att skapa lugn även i situationer som kan kännas stressande och osäkra. Vi har alltid fått snabba svar på våra frågor och upplevt ett genuint intresse...

Leif Erland J
Sålde sitt hus med hjälp av August Stendahl en del av HusmanHagberg Västerås
Tidö-Lindö

Nogran trevlig och kunnig mina bästa rekommendationer

Maria K
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Skästa Hage

Joakim var väl insatt i huset han skulle sälja de frågor vi hade blev besvarade. Ett misstag som vi upptäckte var att prospektet inte hade uppgifter om vattenkostnader som följde med i utgifterna i huset. Joakim har ett trevligt bemötande och jobbar för att möta upp sin eventuella köpare av huset samtidigt som han jobbar för de som ska sälja.

Oskar L
Centrum

Jag är mycket nöjd med samarbetet. Lejla har varit oerhört noggrann, professionell och engagerad genom hela processen. Hennes kunskap om marknaden är imponerande, fick alltid sakliga och välgrundade råd som skapade trygghet i varje steg. Det som särskilt utmärker henne är hennes förmåga att se till både säljarens och köparens bästa. Hon är lyhörd, transparent och arbetar alltid för att hitta den bästa lösningen för alla parter. Hennes kompetens, erfarenhet och genuina engagemang gjorde att hela affären kändes smidig och...

Kjell Axel Sören N
Sålde sin bostad med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Sörsylta

Trevlig och kommunikativ, professionellt drivande med örat mot marken mot en god affär.

Svar från Elin Andersson

Stort tack för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med försäljningen av er gård. Tack för ett fint samarbete, för ert förtroende och för de värmande orden! All lycka till er i nästa kapitel!

Karl Magnus T
Köpte sin stuga med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås

En skarp tjej jag gärna skulle anlita om jag skulle sälja en bostad. Som köpare känner jag förtroende och fick alltid blixtsnabba svar när jag hade frågor. Hon tog kommando och ledde affären framåt på ett sätt jag känner stor respekt för. Mycket få klarar av det med den balansgång hon behärskade. En riktigt duktig och påläst mäklare som imponerade på mig trots att jag har vissa tidigare dåliga erfarenheter av andra mäklare.

Svar från Elin Andersson

Stort tack för ditt fantastiskt fina omdöme och dina ord! Är väldigt tacksam för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag önskar er många härliga stunder i er nya bostad!

Robert Wilhelm P
Sålde sin stuga med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås

Elin Anderssonpå HusmanHagberg i Västerås är väldigt noggrann och seriös .Bra på att förklara och därtill alltid glad och trevlig Vi är MYCKET NÖJDA med hennes proffsiga hjälp

Svar från Elin Andersson

Mitt ödmjukaste tack för att ni tog er tid att skriva ett omdöme och för de fantastiska orden. Jag är så glad över att fått vara med på er bostadsresa och för vårt fina samarbete!

Thomas Mathias B
Köpte sin bostad med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Sörsylta

Lyhörd, hjälpsam, kunnig. Man känner sig trygg med Elin som mäklare.

Svar från Elin Andersson

Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva och för de varma orden! Det gläder mig att ni känt er trygga vid köpet av er gård! Önskar er all lycka framåt!

Rolf Gustav L
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Hökåsen

Jag fick från första gången vi möttes ett väldigt bra intryck av Elin, så positiv och sprudlande glad. Våra förväntningar var att sälja vårt hus för vad jag ansåg vara ett skäligt pris Elin överträffade detta med råge, vi blev mycket nöjda över det. Elin har verkligen gjort ett fantastiskt bra arbete. Elin har också hjälpt oss med att bedöma nya boenden som vi är intresserade av, kommit med bra och behjälpliga kommentarer. Kan verkligen rekommendera Elin som mäklare

Svar från Elin Andersson

Så tacksam över att fått vara med på hela er bostadsresa, både vid förmedling av er nuvarande bostad och som bollplank vid köp av er nya. Tack för att ni tog er tid att skriva ett så fint omdöme och återigen stort tack för ett gott samarbete under hela processen!

Ivan I

Toppensmidigt Husköp! Rekomenderas starkt🙂

Svar från Elin Andersson

Tack snälla för ditt fina omdöme och återigen stort grattis till köpet av en fantastisk fastighet! ☺️

Lisa Helen Margareta M
Hökåsen

God kännedom om objektet hon sålde och man märkte att hon hade väldigt bra kontakt med säljarna utifrån kunskap och önskemål från dom. Kunde svara bra på frågor vi hade och väldigt fint bemötande och stort engagemang. Väldigt nöjda med henne som mäklare

Svar från Elin Andersson

Tusen tack för att du tagit dig tid att skriva ett så fint omdöme om din upplevelse med mig som mäklare. Det värmer att höra att ni är nöjda och återigen stort grattis till en fantastisk fastighet!

Jalal A
Bäckby

Jag tycker hon är jätte trevligt och hjälp sam. Frågar alltid om man behöver hjälp och är tydligt med språket. Tack till henne och en som hjälpte meg som heter Agust.

Ylva F
Skiljebo

Mycket trevlig person ! Mötte oss vid entrén, med ett lättsamt och glatt leende. Han gick igenom kontraktet mycket grundligt och lättförståeligt. Då jag är en av alla med dyslexi så är jag mycket tacksam för det. Han är en jordnära person som jag gärna rekommenderar till andra.

Emil S
Bäckby

Hej, Lejla var väldigt snäll och duktig mäklare. Hon hjälpte oss mycket och har lättat för oss hela processen. Tack för henne.

Bengt A
Sålde sitt hus med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Bjurhovda

Lejla är en ytterst professionell mäklare och supertrevlig som person. Rekommenderas varmt!

Per David T
Skälby

Otroligt engagerad, hjälpsam och driven i sitt yrke. Har varit ett stöd och hjälp både i försäljning och i köp(vi hade honom i båda affärerna)

Liam J
Malmaberg

Trevlig & Hjälpsam! Toppen Mäklare.

Jan-Olof S
Skiljebo

Bra och tydlig informativt godkänd.

Ali A
Södra Gryta

Väldigt trevlig och hjälpsam person, man får en bra känsla av hennes energi. Hon var väldigt bra på att förklara saker.

Kerstin Elisabeth C
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Södra Gryta

Snabb,sympatisk och visar stor kunnighet.

Wafaa S
Bäckby

Jätte nöjd med min erfarenhet med Lejla Alukic, eftersom hon har hjälpt mig otroligt mycket. Hon är väldigt snäll, professionell och alltid tillmötesgående. Det som imponerade mest på mig var hur flexibel och engagerad hon var genom hela processen. Hon tog sig alltid tid att svara på frågor, förklara saker tydligt och se till att jag kände mig trygg. Man märker verkligen att hon är väldigt duktig på sitt arbete och bryr sig om sina kunder. Tack vare hennes stöd och positiva inställning blev allting mycket enklare och mindre...

Emma H
Köpte sitt hus med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Bjurhovda

Otroligt trygg och inkännande mäklare. Hon har fått mig så trygg i min husaffär och även i påbörjad försäljning av lägenhet. Alltid tillgänglig och väldigt kunnig och proffsig. Högsta betyg! 🫶🏼

Felicia A
Bäckby

Är väldigt nöjd med hela processen. Lejla är professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Hon upplevdes som väldigt genuin och gjorde det lilla extra. Rekommenderar starkt!

Tobias S
Köpte sitt hus med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Bjurhovda

Lejla var grym hon gjorde allt jätte smidigt och var super professionell. Den bästa

Angelica O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Norra Gryta

Elin har varit otroligt hjälpsam och engagerad genom hela processen. Från första kontakt skapade hon ett lugn och en trygghet som gjorde att vi hela tiden kände oss väl omhändertagna. Hon har varit väldigt tydlig i sin kommunikation, lätt att få tag på och alltid tagit sig tid att svara på frågor och förklara allt på ett sätt som känns tryggt och ärligt. Det märks verkligen att Elin bryr sig om sina kunder och vill att allt ska bli så bra som möjligt. Vi uppskattade särskilt att hon aldrig stressade fram några beslut, utan...

Kerstin Elisabeth C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Norra Gryta

Så här långt i process mycket kompetent och engagerad. Ser fram mot fortsättningen i försäljningen av mitt radhus. Mvh Kerstin Collin

Milad R
Haga

Lejla är mycket trevlig, professionell, flexibel och tillmötesgående. Hon är engagerad, Kunnig och lyhörd.

Josefine E
Önsta-Gryta

Super hjälpsam och trevlig! 10 av 10 🙌

Sixten Lars L
Centrum

Jag kände att Lejla även hjälpte mig som köpare och inte bara säljaren. Lejla gav mig gott om tid att tänka på mitt beslut och stressade inte.