Jag anlitade August för andra gången när jag nu skulle sälja min bostad och även denna gång är jag mycket nöjd med hjälpen jag fick vid försäljningen av min lägenhet. Lägenheten såldes på drygt en månad till utgångspris, vilket innebar ett försäljningspris som var cirka 200 000 kronor högre än inköpspriset. Genom hela processen var han professionell, engagerad och lätt att ha att göra med. Det som särskilt utmärkte honom var att han var mycket påläst och hade god kunskap om både marknaden och området, vilket skapade trygghet...
HusmanHagberg Västerås
Här hos oss på HusmanHagbergs kontor i vackra Västerås hittar du kompetenta mäklare med det lilla extra engagemanget. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig genom bostadsaffären - och gör det med passion! Självklart är vi fria från banker och försäkringsbolag för att affären ska kunna anpassas efter...
984 omdömen om HusmanHagberg Västerås
Sedan starten hos Reco 2017
Vi rekommenderar August varmt! Alltid tillgänglig och hittills har allt gått smidigt till. Han är ärlig, duktig och trevlig.
August är väldigt trevlig och jag fick ett bra bemötande. Han var alltid tillgänglig när man hade frågor. Han är väldigt tydlig i sin kommunikation så det blir aldrig några oklarheter.
Vi har mött många mäklare. Men Lena är något alldeles extra. Med varm och trygg hand guidade hon oss genom vår husaffär. Hon är inkännande, vänlig och tydlig. Hon tar sig tid att besvara frågor och funderingar och återkommer skyndsamt om hon inte är anträffbar när man söker henne. Hennes kunnande och genuina intresse för varje husaffär är föredömligt. Vi kan verkligen rekommendera henne.
Elin har varit en väldigt närvarande mäklare och varit väldigt duktig på att svara på frågor.
Professionell och empatisk mäklare som läste in och tillgodosåg våra behov som köpare på nolltid. Kom med ett eget förslag på ny bostad som var mitt i prick. Jag kan inget annat är att stark rekommendera Lejla!
Fantastisk!! Mycket tillmötesgående och noga med återkoppling med information En mycket tydlig, lugn och fin människa. Alla meddelande var personliga och omtänksamma från henne. Det var betydelsefullt för mig. Jag är glad att ha fått en bra resa i mitt köp med just henne. Allt gott till Lejla <3
5 stjärnor! Bäst i området utan tvekan
Lejla kom med mycket tydlighet och förklaringar i processen av att köpa min första lägenhet och var mycket lätt att kommunicera med
Väldigt professionell , kunnig och tydlig i allt. Är mer än nöjd att jag valt Elin för att sälja min lägenhet. Väldigt driven och engagerad mäklare, rekommenderar 10/10 gånger!
Lätt att ha att göra med. Jobbar starkt för ett gemensamt mål båda parter är nöjda med
Lugn, tydlig och gav bra råd. Det kändes tryggt som förstagångssäljare.🙂
Supertrevlig och otroligt hjälpsam. Hon tog väl hand om oss och informerade väl varje steg i processen vilket uppskattades som första husköpare.
Lejla har haft ett väldigt professionellt bemötande i hela processen, svarat utförligt på alla frågor vi haft. Att hon dessutom kom med en personlig rekommendation som var fullträff visar att hon verkligen lyssnat och brytt sig i processen.
Vi är otroligt nöjda med Lejla! Eftersom detta var vårt första husköp har hennes tydlighet, hjälpsamhet och engagemang betytt väldigt mycket. Hon har tagit sig tid att förklara och svara på våra frågor, vilket gjort att både jag och min sambo känt oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne!
Lejla Alukic gav ett professionellt, tryggt och väldigt engagerat bemötande under försäljningen av min bostad på Stafflivägen 15. Hon var lyhörd, tydlig och höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen. Hon levde upp till alla mina förväntningar och gjorde försäljningen både smidig och trygg. Jag rekommenderar henne varmt som mäklare.
Jag kan varmt rekommendera Lejla. Från första kontakten till avslutad försäljning har hon varit mycket professionell, engagerad och lyhörd. Hela försäljningsprocessen sköttes smidigt och med hög kompetens. Hon höll mig väl informerad, var alltid tillgänglig för frågor och gav ett tryggt och förtroendeingivande stöd genom hela affären. Tack vare hennes erfarenhet och engagemang blev försäljningen av huset lyckad och betydligt enklare än jag hade kunnat hoppas på. Jag är oerhört tacksam för allt hon gjort och kan varmt rekommendera henne till alla som söker en kunnig, professionell och omtänksam mäklare.
Trevlig. Snabba svar vid frågor. Inget att klaga på.
Professionell, tillmötesgående, ödmjuk
Vår första kontakt var när vi sökte en lägenhet och kom då i kontakt med Lena och senare vid försäljning av vårt eget objekt. På en gång ett varmt och trevligt bemötande och det har aldrig varit några problem. God kommunikation och återkommer alltid. Vi är mer en nöjda och kan lätt rekommendera henne som er Mäklare.
Lena svarade och återkopplade snabbt på alla frågor vi hade. Hon hade ett trevligt och proffsigt bemötande, både via telefon och vid själva avtalsskrivandet.
Elin erbjöd väldigt bra service genom hela processen. Hon var alltid lätt att få tag på, tydlig i sin kommunikation och såg till att jag kände mig väl informerad från början till slut. Jag kan varmt rekommendera henne.
Väldigt nöjda med Lejlas professionella och varma bemötande. Bra dialog genom hela köpprocessen. Vi skulle gärna anlita henne om vi säljer vår egen bostad i framtiden.
Elin är en mycket professionell mäklare. Hon var väldigt lyhörd med våra önskemål och hade stort engagemang genom hela försäljningen. Fantastiskt service från början till slut. Alltid tillgänglig när vi hade frågor. Vi kunde inte ha önskat en bättre mäklare än Elin! Stort tack!
Hon är kunnig, hjälpsam och trevlig
Vi hade inte kunnat vara med nöjda med Lejla som vår mäklare. Hon är proffsig i sitt bemötande, påläst och hon förmedlar en trygghet genom hela processen. Hon har varit transparent, flexibel och lättillgänglig för oss säljare både genom att komma med råd, förslag och vägledning. Hon har arbetat snabbt och effektivt och fått igång processer så som fotografering och besiktning omgående för att underlätta för oss och köparna i och med försäljningen. Vi rekommenderar henne starkt!
Vi träffade med flera olika mäklare innan vi bestämde oss för att anlita Lena. Det kändes rätt direkt från början! Vi sålde våran bostad och Lena gjorde hela upplevelsen enkel och avskalad. Alltid tillgänglig för frågor, flexibel, stöttande och otroligt trevlig att samarbeta med. Ett proffs ut i fingerspetsarna som verkligen bryr sig om sina klienter. Vi skulle definitivt anlita Lena igen vid framtida bostadsaffärer!
Lena är bästa o jag älskar henne 😊❤️❤️❤️
Lejla har arbetat otroligt fort och varit en enorm trygghet under hela processen. Hon har varit tydlig , ärlig , öppen och inlyssnande och väldigt tillmötesgående kring allt som har med vår husförsäljning att göra. Lejla har varit mycket kunnig kring frågor gällande vår försäljning, samt noggrann och engagerad i just vår husförsäljning. Vi kunde inte varit mer nöjda än med Lejla som vår mäklare.
Lättillgänglig, duktig, smart, kunnig. En riktigt bra mäklare.
En engagerad mäklare med snabb återkoppling. Vi fick stort förtroende hos denna mäklare som också har stor lokalkännedom.
Väldigt professionell och lyhörd. Otroligt trevlig
Mycket trevlig och engagerad. Är så glad att vi fått Elin som mäklare. Hon gjorde hela försäljningen till en rolig upplevelse. Kan rekommendera Elin till alla som ska sälja sin bostad. Hon är bäst.
Vi upplevde ett gott samarbete som präglades av god kommunikation
Mycket duktig som mäklare och rak på sak vid försäljning, allt blir gjort professionellt och smidigt
I had a great experience buying my house through a real estate agent
Mycket bra och trevligt bemötande av August som var med vid första visningen av lägenheten. Andra visningen hade August semester och Joakim Israelsson kom istället och fick lika stort förtroende för honom. När det var dags att skriva någon dag efter måste Joakim ta hand om sitt sjuka barn och Lena Steding Lundberg tog hand om oss mycket proffsigt och trevligt. Nu vet jag att HusmanHagberg har tre mycket trevliga och kompetenta mäklare
Elin har hela tiden varit glad och trevlig men viktigast för mig är att hon visat sig lyhörd för mina önskemål. Affären gick så snabbt och det kändes bra även när det var osäkert en stund innan lägenheten var såld. Jag vill rekommendera Elin å det varmaste.
Otroligt trevlig och hjälpsam genom allt. Som första gångs köpare kändes allt lugnt och tryggt och fick vägledning genom hela resan. Hon tog sin tid att svara på frågor, göra en extra visning, mäta osv. Efter att ha gått på många visningar med olika mäklare från olika byråer där intrycket från mäklaren känns påtvingat så tycker jag att Lejla har skött det betydligt snyggare och tryggare.
Fantastisk mäklare ! Väldigt trevligt bemötande, snabb återkoppling och professionell hjälp genom hela processen. Jag kände mig trygg från början till slut. Stort tack för all hjälp! Jag rekommenderar dem varmt.
Fantastisk mäklare! Väldigt trevligt bemötande, snabb återkoppling och professionell hjälp genom hela processen. Jag kände mig trygg från början till slut. Stort tack för all hjälp! Jag rekommenderar dem varmt.
Lejla var väldigt professionell, trevlig och kunnig. Hon visste precis hur hon skulle hantera både arbetet och olika situationer som uppstod under processen. Hon var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och fick oss att känna oss trygga. Tack vare hennes erfarenhet och engagemang lyckades hon ordna ett mycket bra erbjudande. Jag rekommenderar henne varmt till alla som söker en skicklig och pålitlig mäklare. Med vänliga hälsningar, Albias Berisha
Jag har haft en mycket bra upplevelse med Leila. Hon är väldigt hjälpsam, stöttande och trevlig. Leila är alltid tillgänglig och tar sig tid att svara på alla frågor. Hon är en mycket duktig mäklare och jag rekommenderar henne varmt.🥰
Lejla har varit jätte snäll och hjälpsam. Hon har verkligen gjort ett fantastiskt jobb och vi tackar henne jättemycket.
Jag köpte en lägenhet med Leilas hjälp och jag är otroligt tacksam. Stort tack för allt stöd, den tid du har lagt ner och för att du verkligen värdesätter dina kunder. Jag uppskattar det verkligen och är mycket nöjd med hela processen. Tack för allt!
Vi är fantastiskt nöjda med Lenas arbete! Kommunikativ, genuin och professionell. Har rekommenderat Lena till vår omgivning samt skulle gärna anlita henne igen!
Vi är nöjda med vårt köp. Lite otydligt från mäklaren under ärendets gång, men det löste sig. Allt OK.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och för det fina samtalet vi hade över telefon om era tankar kring processen. Jag uppskattar verkligen att ni delade med er av er upplevelse och tog er tid att berätta om det som inte levde upp till era förväntningar. Er feedback är mycket värdefull för mig och något jag tar med mig för att fortsätta utvecklas i min roll som mäklare. Samtidigt är jag glad att vi fick möjlighet att prata igenom era synpunkter och att ni känner er nöjda med ert husköp. Jag önskar er ett stort lycka till och hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya hem!
Lyhörd, nogrann och lätt att få kontakt med. Fick oss att känna oss trygga genom säljprocessen vilket jag tyvärr tycker är något inte alla mäklare lyckas med (köpt och sålt flertalet gånger). Lejla är en toppenmäklare!
Lejia var mycket professionell, engagerad och tillmötesgående genom hela processen.Hon var lätt att få kontakt med svarade snabbt på frågor och gjorde bostadsaffären smidig och trygga.Jag är mycket nöjd och rekommenderar henne varmt
Lejla och hennes kollegor var superb!