HusmanHagberg Västerås

HusmanHagberg Västerås

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeSevenYears

Här hos oss på HusmanHagbergs kontor i vackra Västerås hittar du kompetenta mäklare med det lilla extra engagemanget. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig genom bostadsaffären - och gör det med passion! Självklart är vi fria från banker och försäkringsbolag för att affären ska kunna anpassas efter...

758 omdömen om HusmanHagberg Västerås

Sedan starten hos Reco 2017

INGRID M
Centrum/Östermalm

Fick positiv upplevelse och engagemang från mäklaren! Gick väldigt bra med försäljning trots att jag använde ombud för visning + köp! Tack!

Patrik E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Lillåudden

Professionell , lättsam och engagerad

Sara W
Gideonsberg

Elin är tillmötesgående, socialt kompetent, trygg och ger ett mycket professionellt intryck. Jag är glad att just hon förmedlade lägenheten jag köpte! Heja Elin! 🌟

Svar från Elin Andersson

Mitt varmaste tack för att du tagit dig tiden att skriva om din upplevelse med mig som mäklare. Så glad att jag fick vara en del av ditt bostadsköp och återigen stort grattis!

Fereidoun M
Gideonsberg

We are incredibly grateful to Elin for the fantastic job she did selling our apartment. She truly knows what to do and guided us through every step with confidence and professionalism. Her communication was excellent, not only with the potential buyers, but also with us. She kept us fully informed about all the options and feedback from visitors, which made the whole process feel smooth and transparent. Elin also planned the viewing schedule perfectly and shared all the important details with visitors in a way that made...

Svar från Elin Andersson

Thank you so much for your kind words! It truly means a lot to me that you felt supported and well taken care of throughout the entire process. It was a great privilege to assist you with the sale of your apartment. Thank you again for your trust and collaboration, I wish you all the best in your next chapter!

Anis A
Gideonsberg

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av Elin som mäklare under hela försäljningsprocessen. Hon är en professionell mäklare som är uppskattad av både säljare och köpare. Vi kände oss trygga från start till mål med Elin vid vår sida. Hon gav en tydlig och välgrundad utvärdering av bostaden, baserad på aktuell statistik i området. Elin hjälpte oss även med styling och såg till att annonsen blev både snygg och informativ. Därefter höll hon regelbundna visningar där hon alltid mötte spekulanter med hög energi, positivt bemötande...

Svar från Elin Andersson

Fina Anis, blir alldeles varm av att läsa dina ord och jag är så otroligt glad över att jag fått hjälpa er med er bostadsresa! Tack snälla för ett supergott samarbete, med engagerade säljare som ni blir vi ett vinnande team!

Gabriel B
Bjärby Park

Professionell, trevlig, flexibel, förtroendeingicsnde, varm.

Inger C
Sålde sin lägenhet med hjälp av August Stendahl en del av HusmanHagberg Västerås
Haga

Redan från första mötet fick vi ett väldigt gott förtroende för August, han har informerat oss noggrant och väldigt korrekt genom hela affären.

Sulaiman S
Norra Vallby

Hon var jättebra och trevlig. Allt gick smidigt och vi är tacksamma

Svar från Elin Andersson

Tack snälla för att du tagit dig tiden att skriva, återigen grattis till er nya bostad!

Amanda Maria S
Sålde sin stuga med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Surahammar

Lejla har varit otroligt smidig, flexibel och tillmötesgående från första kontakten. Vi sålde vårt fritidshus på annan ort, och hon skötte hela processen på distans utan minsta problem – något som gjorde allt både enkelt och tryggt för oss. Redan vid vårt första videosamtal kändes Lejla helt rätt. Hon är social, jordnära och mycket pålitlig. För oss var det självklart att låta henne ta hand om försäljningen. Vi kan varmt rekommendera henne!

Mimmi A
Surahammar

Så proffsig, hjälpsam och tillmötesgående. Kunnig och påläst om objektet samt varit tydlig kommunikation från första stund. Glad att just Lejla hjälpte oss hitta vår dröm-stuga!

Alexander H
Surahammar

Lejla har varit fantastisk från start till mål. Hon är informativ, proffsig och lugn, samtidigt som hon är otroligt trevlig. Hon hjälpte oss att hitta vår drömstuga, anpassade visningen efter våra behov och vägledde oss smidigt genom hela affären. Stort tack för ditt fina arbete!

Jonathan F
Haga

Lejla var mycket professionell, trevlig, hjälpsam och svarade på alla frågor och funderingar jag hade. Hon hängde med i hela processen och stöttade mig genom allt vilket gav mig trygghet i mitt köp av lägenhet. Väldigt nöjd med Lejla och skulle rekommendera Lejla till alla som letar efter en trevlig och professionell mäklare!

Olof Anton M
Centrum

Superduktig mäklare! Kanon med kontakt till oss och när och var vi skulle lägga ut lägenheten till försäljning! Vårt mål med lägenheten var att få den såld till begärt pris och det lyckades efter första visningen vilket var positivt! Så överlag supernöjd och kommer rekommendera starkt

Svar från Elin Andersson

Tack i mängder för ditt omdöme, det värmer massor! Jag är så glad över att jag fick vara med på resan och att vi fick hjälpa er att hitta hem till er nya bostad!

Nathalie A
Nordanby

Professionell, ambitiös och kunnig!

Svar från Elin Andersson

Tack snälla Nathalie för ditt omdöme, vi blev ett toppenteam tillsammans!

Lars Dennis Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Lena Steding-Lundberg en del av HusmanHagberg Västerås

Allt har funkat toppen. Vi är jättenöjda.

Olle Fredrik B
Centrum

Min upplevelse av mäklaren har endast varit bra. Hon var trevlig och kunnig vid bemötandet och har varit hjälpsam både innan, under och efter affären.

Svar från Elin Andersson

Tusen tack för ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva! Jag är superglad att du fått hitta hem och att jag fått vara till hjälp under processen!

Frida Ö

Vi är jättenöjda! Lena är engagerad, kunnig och har ett trevligt bemötande!

Benny W
Gideonsberg

Joakim bidrog med kompetens och servicekänsla till en smidig process.

Steve M
Skrev om Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås

Jag fick hjälp av Lejla Alukic med en bostadsvärdering och jag är verkligen supernöjd! Allting gick otroligt smidigt och professionellt från start till slut. Lejla är både vänlig, genuin och noggrann – hon tar sig verkligen tid att göra en ordentlig undersökning och förklarar allt på ett tydligt sätt. Dessutom är hon mycket trevlig och kunnig, vilket gör hela upplevelsen trygg och positiv. Rekommenderas starkt!

Bengt W
Gideonsberg

Kunnig, och lyssnande på båda parter i bostadsaffären.

Irma M
Haga

Duktig mäklare som alltid är med på bollen! Svarar alltid snabbt och stöttar oss som säljare i olika frågor.

Niklas C
Möklinta

En väldigt lugn och saklig mäklare. Som köpare får man snabbt ett förtroende och känner sig trygg i sitt köp av bostad.

Bita F
Bjurhovda

Vi är otroligt nöjda med Lejla! Hon är väldigt professionell, tydlig och alltid tillgänglig när man behöver hjälp. Hon har varit flexibel, lyhörd och gjort hela processen trygg och smidig. Vi kan varmt rekommendera henne! 🌟

Henrik L
Sålde sin stuga med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Möklinta

Lejla hjälpte oss med försäljningen av vårt fritidshus och gjorde ett kanonjobb, rekommenderas stort.

Daniel N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Steding-Lundberg en del av HusmanHagberg Västerås
Bäckby

Rak och bra raktigenom. Lätt och förståelig.

Olof Anton M
Irsta

Oerhört proffsig och hjälpsam vid köp av hus!

Kajsa H
Haga

Lejla är otrolig! Enkel att ha att göra med, proffsig och väldigt duktig. Väldigt nöjd med min försäljning!

Emilia R
Haga

Jag tyckte att hon var jättebra!!

Erik Andreas E
Irsta

Proffesionellt bemötande och väldigt kunnig mäklare, vi är glada och tacksamma för hjälpen och den smidiga affären han ledde oss igenom. Hela affären har präglats av ett genuint intresse från hans sida, vi har känt oss väldigt trygga genom hela resan.

Edwin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av August Stendahl en del av HusmanHagberg Västerås
Centrum

Fantastiskt bemötande och otroligt behjälplig från första mötet till genomförd affär.

Dennis R
Barkarö

Hur bra som helst! Toppbetyg Bra kommunikation och noggrann från start till mål.

Mizgin S
Bjurhovda

Jag förväntade mig en mer ”seriös” och kanske lite stel mäklare, men Lejla var inte alls så. Hon var varm, lätt att prata med och fick hela processen att kännas trygg och rolig. Samtidigt var hon mycket professionell och hade full koll på varje steg. Hon svarade alltid på mina frågor, oavsett tid, och var noggrann med allt. Jag är verkligen nöjd med hur hon skötte köpet av bostaden och kommer absolut att rekommendera Lejla till vänner och släktingar som letar efter en bra mäklare. ❤️❤️

Karolina K
Bjurhovda

Att sälja vår lägenhet på Flisavägen 17 i Västerås tillsammans med HusmanHagberg och vår fantastiska mäklare Lejla har varit en mycket positiv upplevelse.Lejla visade stor professionalism,engagemang och fingertoppskänsla genom hela försäljningsprocessen. Hon var alltid lyhörd och tydlig i sin kommunikation,vilket gjorde att vi kände oss trygga i varje steg.Marknadsföringen höll högsta kvalitet och resultatet överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar varmt Lejla och HusmanHagberg i Västerås till alla som planerar...

Akif T

👍👍❤️ Allt gick fort med Elin

Svar från Elin Andersson

Så glad att vi fick till en snabb försäljning av er lägenhet, tack för att jag fick hjälpa till!

Eva I
Malmaberg

-Proffesionellt bemötande från början till slut genom hela processen, högsta betyg och ännu lite till från oss!-Tack ,Elin!! 👍👍👍

Svar från Elin Andersson

Varmaste tack för att du tagit dig tid att skriva! Så glad över att jag fick vara med på resan, tack för ett gott samarbete!

Alva A
Bjurhovda

Jätte trevligt och super snabbt…❤️❤️

Svar från Elin Andersson

Tack Alva, jag är så glad att vi fick till en snabb försäljning av er bostad!

Bo W
Östra Hamnen

Vi har bara positiv erfarenhet av Elin. Hon är duktig och noggrann, och gav oss snabbt svar på de frågor och önskemål, som vi hade. Vi fick alltid ett trevligt och professionellt bemötande.

Svar från Elin Andersson

Bosse, tack i mängder för att du tog dig tid att skriva om hur du upplevt mig under processen. Jag är så glad och tacksam över att fått vara med på hela er resa med både köp och försäljning!

Valentina W
Östra Hamnen

Hon är kunnig, och vi fick ett trevligt bemötande. Jag uppskattar henne mycket.

Svar från Elin Andersson

Mitt ödmjukaste tack för att du tog dig tiden att skriva. Känner mig ärofylld över att jag fått hjälpa er med både försäljning och köp av lägenhet!

Philip Ö
Brottberga

Otroligt behjälplig och kunnig.

Elisa Melis G
Hökåsen

Elin kan verkligen sin sak. Hon är engagerad och duktig.

Svar från Elin Andersson

Tack snälla för att du tog dig tiden att skriva, jag är glad över att jag varit till hjälp och att ni fått hitta hem!

Anli Maria Elisabet M
Råby

En trevlig och påläst mäklare bara goda intryck av honom. Rekomennderar honom gärna till andra.

Mathias F
Hökåsen

Varm och empatisk i bemötandet och samtidigt kunnig och tillgänglig!

Svar från Elin Andersson

Tack i mängder för att du tog dig tid att skriva, så glad över att ni fått hitta hem!

Stefan S
Brottberga

Proffsig och kunnig hjälp med vår bostadsaffär. Vi är mycket nöjda!

Martina V
Tillberga

August har varit helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen och är väldigt kompetent på sitt jobb. Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan och blir det en ny framtida försäljning kommer jag utan tvekan att anlita honom igen.

Berndt Olof Peder O
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Hökåsen

Damen vet VAD personlig service är! Mycket lyhörd för Kundens olika önskemål! Bör givetvis få löneförhöjning efter vårt uppdrag! Ser fram emot deklarationshjälpen framöver.

Svar från Elin Andersson

Peder, tack snälla för ditt fina omdöme! Jag är otroligt glad och tacksam för att jag fick vara till hjälp i er bostadsförsäljning!

Simon E
Centrum

Jag blev bemött av August på ett väldigt proffesionellt sätt och kände att han verkligen tog sitt jobb på stort allvar, August är driven, trevlig och en person man verkligen kan räkna med när man behöver sälja sin bostad:)

Håkan W
Råby

Han var vänlig och proffsig! Påläst om juridiken och vad som krävs för att genomföra en bostadsaffär.

Daniel E
Centrum

Tydlig, engagerad och drivande i försäljningsprocessen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Guy Bernhard Valdemar W
Skrev om Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås

Jag har både köpt ny bostadsrätt och sålt min gamla med Elin som mäklare och har enbart gott att säga om henne.

Elin A gillar detta
Svar från Elin Andersson

Tusen tack Guy, jag är så glad att jag fått vara en del av hela din bostadsresa med både försäljning och köp!

Marie T
Norra Vallby

Joakim ger alltid ett tryggt och professionellt intryck. Man känner att han kan sina saker. Snabb på att agera och ta tag i saker. Rekommenderar honom verkligen!