ina.h Studio

ina.h Studio

inah.se
  • BadgeTwoYears
5.0

Välkommen till ina.h Studio! ina.h Studio är en hårsalong med ett ovanligt läge och en välrenommerad frisör. Här skapas allt med kreativitet från färgning till form. I vår onlinebokning kan du läsa utförligt om vilka behandlingar som erbjuds. Vi har alla ett unikt hår! Med stor ambition förvaltar jag det förtroende du skänker...

56 omdömen om ina.h Studio

Sedan starten hos Reco 2022

Ullvi E
Skrev om ina.h Studio

Ina är bäst i klassen när hon hanterar sin sax. Bemötandet är sedan många år en väldigt trevlig vana. Toppen salong men för stort avstånd från min bostad i Malmö. Kommer dock alltid tillbaka tills jag stupar!!!!!

Underbara Ullvi, tills du stupar!😅 Tack för fina ord🙏🏻☺️

Mirja S
Skrev om ina.h Studio

Trevligt bemötande, lyssnade in, gav råd, utförde behandlingar på ett noggrant sätt. Mycket nöjd på behandlingar som jag fick.

Vad härligt att höra Mirja, Tack🙏🏻😊☀️

Barbro P
Skrev om ina.h Studio

Klippning. Vänligt och trevligt bemötande! Bra klippning med proffsiga förslag på frisyren.

Svar från ina.h Studio

Tack för fina ord Barbro, så härligt att du är nöjd😊

Oskar G

Supertrevlig salong och Ina var mycket bra med min 8 åriga son 😊

Tack Oskar, Så kul att ha er här😊

Nattalie A
Skrev om ina.h Studio

Super go tjej och blev så nöjd med håret!

Så härligt att höra Nattalie🤩 Tack! Hoppas ni hade en supertrevlig kväll😊

Oliver J
Skrev om ina.h Studio

Jätte trevligt bemötande. Mycket nöjd med min klippning och kände mig väldigt avslappnad.

Tack Oliver😊 Du har ju ett fantastiskt hår att få klippa! Hälsa Jenny så gott☀️

Sara J
Skrev om ina.h Studio

Bra bemötande, lyssnar på sin kund och gör sitt bästa för att uppnå kundens önskemål. Berätta om håret och vad som händer vid färgning. Hon är en grym frisör som älskar sitt jobb.. Så nöjd med mitt resultat och kommer gå hit igen.

Svar från ina.h Studio

Underbara Sara! Så fint att du är nöjd☺️ 🙏🏻 Ser fram emot att ta hand om dig igen😊

Gunima B
Skrev om ina.h Studio

Mitt första besök hos Inga! Proffsigt och trevligt bemötande! Härlig massage under hårtvätten. Klippningen höll hög kvalitet och resultatet blev väldigt bra! Jag kommer tillbaka!!

Svar från ina.h Studio

Så trevligt att få ta hand om dig Gunima och härligt att du är så nöjd ☺️ tack för fina ord🙏🏻☀️

Monica L
Skrev om ina.h Studio

Jättebra. Mycket trevligt bemötande.

Tack Monica🤗.

Jenny S
Skrev om ina.h Studio

Kunnig och noggrann frisör och med en unik salong i häftig miljö. Jag kommer tillbaka :)

Vad kul att höra Jenny, tack för fina ord! 🤗🤸🏼‍♂️

Yvonne A
Skrev om ina.h Studio

Väldigt trevligt bemötande. Mysig stund med trevligt småprat. Går hem med ett leende och fin i håret.

Svar från ina.h Studio

Mysigt att få ta hand om dig Yvonne🙏🏻🤗

Johanna S
Skrev om ina.h Studio

Min 2-åriga son blir alltid fin i håret hos Ina, och hon har så bra hand med honom och får honom att känna sig trygg. Rekommenderas varmt.

Svar från ina.h Studio

Ge busfröet en bamse kram från mig🤗🙏🏻💙

Karin P
Skrev om ina.h Studio

Bemötandet var utmärkt. Det kunde inte varit bättre. Ina är trevlig och lätt att prata med.

Svar från ina.h Studio

Så härligt att se dig igen Karin, vad roligt att höra att det känns så bra🤸🏼‍♀️🤗

Mia L
Skrev om ina.h Studio

Jag blev klippt och fick lagt slingor. Mycket nöjd med resultatet och hela vistelsen.

Tack fina Mia, Hälsa Bengt🐕🤗

Mona G
Skrev om ina.h Studio

Jag blir alltid bemött med stora proffsighet när jag bokat tid för min klippning hos denna trevliga frisör. Hon tar sig tid till varje kund.

Svar från ina.h Studio

Tack Mona, hoppas ni hade ett trevligt nyår & god fortsättning🤗💪🏻🤸🏼‍♀️

Amanda G
Skrev om ina.h Studio

Hjärtligt och proffsigt! Kommer absolut tillbaka.

Underbart Amanda🙏🏻 Önskar dig en superkul nyårsafton🥳⚡️

Pontus R
Skrev om ina.h Studio

Otroligt bra bemötande. Super trevlig som alltid, förväntningarna är som vanligt! Alltid nöjd. Utan tvekan Skånes bästa frisör.

Svar från ina.h Studio

Fina fina Pontus☺️ alltid lika kul/underhållande att få ta hand om dig, tack för fina ord🙏🏻⚡️🤸🏼‍♀️

Martina H
Skrev om ina.h Studio

nämen herregud i löken, ina är bäst. att jag kör totalt 3 timmar (!!!) för ett besök hos henne säger väl allt? noggrant arbete, seriös frisör & inte minst underbar människa. Tack ina & på återseende så så såklart!

Haha! Herregud i löken, vad Du är underbar Martina!!! 🥳🙏🏻🤗

Lars Å
Skrev om ina.h Studio

Mycket trevligt, professionellt och dessutom högst prisvärt. Rekommenderas.

Svar från ina.h Studio

Tack Lars, alltid lika härligt att få ta hand om dig och din familj🌻 Hälsa gänget!

Sara S
Skrev om ina.h Studio

Har alltid varit supernöjd när jag gått till Ina, alltid supertrevlig att prata med och hon gör ett så bra jobb, varje gång! Kommer aldrig byta frisör.

Svar från ina.h Studio

Du är såå goo Sara, tack🙏🏻🤗🪩

Marie P
Skrev om ina.h Studio

Väl mottagen o behandlad med tvätt, klipp o styling av håret . Så nöjd med resultatet.

Svar från ina.h Studio

Underbart att det känns så bra🙏🏻⚡️🤗

Lotta A
Skrev om ina.h Studio

Noggrann & inkännande. Lugn & harmonisk klippning, ingen stress. Jätte mysig liten hårstudio, dit kommer vi om och om igen.

Svar från ina.h Studio

Alltid lika mysigt att ta hand om dig och töserna🙏🏻☺️🤎 Hälsa gänget✨

Emeli Z
Skrev om ina.h Studio

Att besöka Ine är er njutning från början til slut. Att bli väl omhändertagen, få förslag på frisyr som passar mitt hår och god tid till själva behandlingen uppskattas verkligen.

Tack tack tack härliga Emeli☺️🌻

Louise R
Skrev om ina.h Studio

Inah lyssnar, tar in och gör det bästa av ens frisyr. Kan verkligen rekommendera henne👌🏻 så nöjd varje gång! Dessutom behöver man inte leta parkering i stan. Här står man direkt utanför huset.

Svar från ina.h Studio

Tack Louise, visst är det skönt att slippa jaga parkering🤩🚗💨

Karin L
Skrev om ina.h Studio

Hos Ina blir man omhändertagen på ett fantastiskt sätt och hon är så bra att konsultera med. Och hallå man får något hembakat till kaffet - det är SÅ mysigt hos Ina!

Härliga Karin , alltid lika kul att få pyssla om dig🤎☺️ 🍪

Emelie L
Skrev om ina.h Studio

Ina är fantastiskt duktig. Den bästa frisören jag haft och speciellt på slingor.

Svar från ina.h Studio

Så roligt att höra Emelie, hälsa hela familjen🌻🤸🏼‍♀️

Birgitta K
Skrev om ina.h Studio

Jag började hos Ina på rekommendation. Hon har motsvarat allt jag hade hoppats på och lite till. Ett underbart bemötande i kombination med en stor yrkesskicklighet. Toppen helt enkelt.

Underbara/urroliga Birgitta🤗🪩 Tack för värmande ord⚡️

Annika L
Skrev om ina.h Studio

Roligt och trevligt bemötande! Inah är bra på att ge råd kring hår och frisyr samt kunnig och idérik.

Så roligt att höra, Tack härliga Annika 🙏🏻✨🌻

Anette T
Skrev om ina.h Studio

Jag är så nöjd med både bemötande och klippning. Jag har fått bra tips om skötsel och styling. Så noggrant och proffsigt allting!

Så fint att höra Anette☺️ Snart ses vi igen✨

Helen H
Skrev om ina.h Studio

Very professional, amazing with colour and such a beautiful salon! I always look forward to my appointments and leave feeling great! 👌🏻 Ina is the best!

Svar från ina.h Studio

Your the best🤩 We talking svengelska and just have fun😅

Andreas Å
Skrev om ina.h Studio

Frisören som alltid levererar en toppenupplevelse, både för frisyr och mående. Glad, positiv, snäll och inte minst väldigt skicklig med saxen vilket gör att man alltid känner sig välkommen och trivs i stolen. Rekommenderas!

Svar från ina.h Studio

Så fina ord Andreas⚡️🙏🏻🪄 Så härligt att du trivs men jag är fortfarande avundsjuk på att du har varit på smörtaxen och inte jag😅 Jag vara sååå nära för några dagar sen!! Här skriver jag på som i ett PM, vi tar det vid nästa klippning🤣

Sofie O
Skrev om ina.h Studio

Har alltid varit otroligt nöjd efter besök hos Ina. Professionellt och trevligt bemötande och otroligt kompetent och duktig inom sitt yrke. Inlyssnande och får alltid otroligt bra rådgivning kring klippning och färgning. Bästa frisören!

Svar från ina.h Studio

Tack Sofie, alltid lika mysigt att ha dig här🤗🙏🏻🤎

Jonas B
Skrev om ina.h Studio

Härligt bemötande. Bra klippning som håller !

Svar från ina.h Studio

Tack Jonas🤩🙏🏻 Med rätt form så får vi en hållbar frisyr💪🏻

Marianne P
Skrev om Ina.h Studio

Jag är nöjd med allt. Bemötande , omhändertagande , miljön , nöjd med klippning……. Jag köpte hårvårdsprodukter.

Svar från Ina.h Studio

Alltid lika kul att få fria händer när jag klipper ditt fantastiska hår Marianne, Tack🤗🪄🙏🏻

Lisa I
Skrev om Ina.h Studio

Alltid mycket trivsamt att komma till Inas studio. Blir mycket väl omhändertagen och får bra tips och råd. Senaste gången färgat och klippt håret med gott resultat. Handlade ett balsam också. Kan dock tycka att frisörstolen känns lite låg i ryggen, om man sitter länge. Men det går oftast bra.

Svar från Ina.h Studio

Tack fina Lisa, alltid lika roligt att få sätta den där extra detaljen med nyans i ditt hår🎨 Nästa gång kör vi micropaus för ryggen, det skulle jag också behöva🤗

Josefin B
Skrev om Ina.h Studio

Man blir otroligt bra bemött av Ina, både på ett proffsigt men även på ett härligt sätt. Det är smidigt att enkelt boka sin behandling via hemsidan & alla priser och vad de inkluderar står tydligt redan vid bokningen. Väl på plats får man verkligen den bästa servicen, och lite till! Kan inte vara något annat än nöjd.

Svar från Ina.h Studio

Vad härligt att höra Josefin, att allt är smidigt och enkelt redan från bokning✔️💪🏻 Tack för senast, alltid en ära att få ta hand om ditt magiska hår🤗

Lina E
Skrev om Ina.h Studio

Ina är en riktigt stjärna! Man känner sig trygg, sedd och lyssnad på. Hon är otroligt kompetent och besitter så mycket kunskap. Dessutom är det alltid lika mysigt och trevligt 😍

Svar från Ina.h Studio

Lina⭐️ Alltid lika kul att ha dig i studion, dina energier går inte av för hackor😅🙏🏻🫶🏻

Maria S
Skrev om Ina.h Studio

Trevligt och proffsigt bemötande. Ina är lyhörd för kundens önskemål och hon har stort tålamod när barnen önskar få fixat håret lite extra.

Svar från Ina.h Studio

Tack Maria, jag kommer fortsätta platta dottern dins hår tills hon en dag älskar sina lockar. Ps. Lila färg kan vi aldrig få för mycket av💜🤩

Cristel A
Skrev om Ina.h Studio

Trevligt bemötande . Duktig frisörska . Går gärna dit igen .

Tack Cristel, Du är såå välkommen 🙏🏻☺️

Mimi H
Skrev om Ina.h Studio

Personlig, proffsig och hon kan det hon gör. Alltid lika nöjd!

Starka Mimi, du inspirerar mig💪🏻🙏🏻⚡️

Katarina K
Skrev om Ina.h Studio

Professionellt, varmt , vänlig, omtänksam och personlig. Mån om att ha kunden i centrum men ändå delge sin professionella åsikt och rekommendation.

Roligt att höra Katarina☺️🙏🏻 Veckorna bara rusar.. Vi ses ju snart igen🎨😃

Jonna R
Skrev om Ina.h Studio

Klippte håret. Mycket nöjd med allt

Svar från Ina.h Studio

Härligt att få ta hand om dig Jonna🙏🏻 Du är ju bara så fin i kortare hår👌🏼✨

Kerstin G
Skrev om Ina.h Studio

Helt underbart bemötande och service.

Svar från Ina.h Studio

Tack för fina ord Kerstin! Gaaah! Älskar din korta frisyr & luggen är pricken över i:et🤩

Therese K
Skrev om Ina.h Studio

Möts alltid av ett leende och ett proffsigt bemötande. Kunnig i det hon gör och väldigt tillmötesgående.

Alltid lika härligt när hela gänget kommer😃 Tack Therese🤗

Cristel L
Skrev om Ina.h Studio

Mycket trevligt bemötande. Klippning kort frisyr, mycket nöjd.

Svar från Ina.h Studio

Alltid lika kul att få sätta en form i ditt tjocka fina hår Cristel☺️🙏🏻

Kiki N
Skrev om Ina.h Studio

Varit kund i många år hos denna fantastiska frisör som har ett otroligt öga för detaljer och färg. Alltid ett fint bemötande och ger kunden gott om tid för konsultation. Jag kan varmt rekommendera Ina.h studio, du kommer inte att ångra dig.

Svar från Ina.h Studio

Kiki Kiki Kiki, du får mig att rodna☺️😜 Så många gånger jag fått utlopp för min kreativitet på ditt hår, ljuvligt🤩🎨✂️ Ps. Längtar till den 1 dec!🎅🏼🎥

Sonja L
Skrev om Ina.h Studio

Mysigt & trevligt bemötande. Skönt att vara ensam kund eller att det bara är 1 person till på salongen. Nöjd med mina behandlingar & besök där

Svar från Ina.h Studio

Visst är det skönt Sonja! Du, jag & Rudolf😅☺️ Tack för fina ord, alltid lika härligt att ta hand om dig⭐️

Lena B
Skrev om Ina.h Studio

Personligt och proffsigt omhändertagande. Ina är en skicklig frisör. Ina har med råge levt upp till mina förväntningar och komer ha mig som trogen kund. Jag kan med varm hand rekommendera henne!

Underbara Lena ☺️ 🙏🏻 Hälsa hela gänget 🐕 🐶

Evelina A
Skrev om Ina.h Studio

Trevlig och professionell bemötande. Ina är verkligen jätte duktig och kan sina saker och är inte rätt för att pröva något nytt eller en kund som mej som aldrig vet vad jag vill göra. Kan lite på henne till 200% att de kommer bli snyggt, vad hon än gör!

Svar från Ina.h Studio

Dina lockar skulle man kunna ge vad som helst för Evelina🤩 alltid lika kul att få sätta saxen i ditt hår och bara känna☺️🙏🏻⚡️

Linda N
Skrev om Ina.h Studio

Ina är en underbar person med mycket energi och känsla för stil. Tack för fint omhändertagande inför mitt bröllop!

Svar från Ina.h Studio

Så roligt att få vara en del av er stora dag Linda🫶🏻 Tack för att du sprider så fin energi🙏🏻🤗