Infoo Webbkatalogen Sverige AB

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Infoo Webbkatalogen Sverige AB

 • Reco tipsar!
  Offerta.se
  4.4 / 5 i betyg — 350 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Har bara skapat en offertförfrågan men är jättenöjd, skönt att få kontakt med seriösa utförare som faktiskt är INTRESSERADE av att göra jobb"
 • Nikke L

  2010-06-03

  Spontant omdöme
  Nikke L skrev om Infoo Webbkatalogen Sverige AB
  Det är verkligt tråkigt att se hur en riktigt bra katalog (Sunet) blev en fortfarande bra, men inte lika livskraftig katalog (KTHNOC) och slutade som en riktigt usel katalog (Infoo) som nu håller på att döda sin egen existens.

  Under det senaste året har man infört en sorts långsamhetsfilter för gratisregistreringar, använt sitt adressregister för reklamutskick, ersatt länkar till ickebetalande sajter med affiliatelänkar (vilket helt motsäger hela syftet med en katalog, där många lägger in sig bara för att få en länk) och när de nu går ut och berättar att de enbart tänker ha med sajter som betalar för sig borde man inte bli förvånad.

  Infoo under kthnoc-ägande hade nog varit värt pengarna. Nu vet jag inte.

  Samtidigt som påminnelserna om betalning gick ut uppdagades det att Infoo hade sålt massor av länkar och klantigt nog placerat dessa i ett block på sin OM-sida.

  Denna resa från en respekterad kvalitetskatalog till en länksäljare kan bara sluta på ett sätt. Det är sorgligt att se, men infoo är på väg att bli lika skrämmande som katalogerna.se. Läs mer
  Per P, Erik F, Fredrik H, Scott R, Alexander K, Joakim J gillar detta

Bästa hostingföretagen i Stockholm:

4.4 i betyg av 350 omdömen
Anna H Anna H tycker:
“Har bara skapat en offertförfr...” Läs mer

Karta

Kategorier