Jag kan bara som tidigare säga Allt bra. Bra bemötande vid beställning. Ställer upp snabbt. Bra utfört jobb.
Interputs AB
Välkommen till Interputs AB! Interputs AB har tillhandahållit professionella fönsterputsningstjänster sedan starten i Burlövs kommun. Vårt erfarna team av yrkesverksamma använder metoder och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa vackra, fläckfria resultat för alla våra kunder. Sedan dess har Interputs AB fortsatt...
1690 omdömen om Interputs AB
Sedan starten hos Reco 2022
Alltid trevliga killar som kommer och gör mina fönster fina utvändigt var tredje månad. Kan varmt rekommendera denna firma till att putsa era fönster
BRA GÖR ETT FANTASTISKT BRA JOBB.SNABBA OCH NOGGRANNA.
Killarna är proffsiga och snabba
De gör ett jättebra puts jobb på mina fönster
Trevliga och bra utfört arbete. Lätt att ringa företaget vid behov.
En ny medarbetare men lika bra som tidigare
Bra person som utförde sitt arbete utan onödigt prat.
Trevlig personal och jättefina fönster.
Har bokar fönsterputs utvändigt varannan månad. Toppen resultat!
Alltid lika vänliga och tillmötesgående.
Mycket bra, håller alltid tiden, vad som lovas och är dessutom väldigt trevliga.
Dom kom på bestämd tid gjorde ett bra arbete.Vi är mycket nöjda vi har anlitat dom i många år.
Dom kommer när dom ska, resultatet är bra. Snabb återkoppling på frågor.
Bra putsning invändigt som utvändit
Tycker att ni är pålitliga o putsar jättefint, dom flesta.
Mina fönster och inglasade balkongen blev jättefina. Så jag är så nöjd.
Jag är mycket nöjd med Interputs.
Är en nöjd kund, servicemind glad och trevlig noggrann fönsterputsare .
Allt var perfekt, finns inget att klaga på.
Snabba, effektiva och supertrevliga
Jag är helnöjd med Interputs! De får högsta betyg av mig!
Vänligt bemötande. Effektiv insats bestående av rengöring av samtliga fönster samt inglasad balkong i min två rumslägenhet. Kommer att återkomma under november för att förhoppningsvis kunna göra en beställning innan årets slut.
Dom kommer den tiden de lovat, är snabba och gör ett mycket bra jobb. Mina rutor är perfekta!
Alltid så trevliga och gör ett utmärkt arbete
Trevliga medarbetare. Noggrant utfört jobb. Lätta att få kontakt med. Rekommenderar dem gärna till vänner och bekanta.
Noggranna och trevliga. Kom på utsatt tid.
Bra, smidigt. Skulle gärna ha avisering ett par dagar innan så att chansen finns att lämna återbud.
Putsning av fönster lägenhet. Mycket bra. Snabbt jobbat och fint resultat. Så nöjd !
Noga, proffsigt och väl bemötande. Mycket bra jobbat 👍🏽
Jättebra service trevliga killar
Putsningen är alltid perfekt! Finns aldrig någonting att klaga på.
Perfekt jobb! Trevlig personal !! Super nöjd kund!
Kommer varannan månad och de är duktiga på att putsa Vi är jättenöjda
Hade inte några förväntningar, men jag är väldigt nöjd väldigt bra bemötande och så otroligt noga han var Ett STORT tack.👍
Snabbt enkelt bra och på autogiro
Alltid lika nöjd med tjänsten.
Har fungerat bra under flera år och gör det fortfarande. Fint bemötande och rena fönster!
Noggranna och trevligt bemötande!
Fönsterputsarna kommer alltid enl avtal. Är trevliga och gör ett bra jobb.
Har alltid fungerat jättebra. Smidiga och hör ett gott arbete.
Inter puts är en ett företag som är mycket duktiga o till mötesgående Mina fönster blänker mycket nöjd
Trevlig putsare. Noggrann. Jättebra reultat. Kom i tid. Jack
Punktliga, effektiva och kunde verkligen sitt jobb. Han putsade fönsterna i lägenheten och på balkongen. Det sistnämnda är verkligen komplicerat, men arbetet gjordes till min belåtenhet.
Har haft fönsterputsning från Interputs i ganska många år och är alltid nöjd med resultatet och bemötandet.
Är mycket nöjd med Internputs, effektiv, duktig och trevlig personal kommer alltid att boka när det behövs , tack för välgjord fönsterputsning.
Jag är fullt nöjd med hela besöket - bemötandet och resultatet.
Alltid vänliga bra utförande har haft er i många år
Är rätt så nöjd med putsning. Behövs kanske putsas enda ut i kanterna. Sitter smuts kvar fortfarande efter utförd putsning.
Mycket nöjd! 👍 Kund i många år och aldrig missnöjd.