Isaks Trädfällning & Röjning AB

29 omdömen om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Sedan starten hos Reco 2026

Roger W
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Så bra. Fäller inte det som är friskt. Fixade allt så jag kunde ta hand om veden.

Bengt J
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Välgjort och smidigt, noggrannhet, mycket bra med andra ord

Kari L
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevligt och mycket proffsigt bemötande. Jobbet blev raskt och mycket bra utfört. Efteråt låg det endel skräp kvar som tog mig, som har svårt att röra mig, flera dagar att få bort. Det rörde sig främst om pinnar och mindre grenar. I övrigt kan jag absolut tänja mig att anlita företaget flera gånger, samt rekommendera till andra.

Jenny S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Isak’s har hjälpt oss flera gånger. De är pålitliga, duktiga och pålitliga!!

Camilla N
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vår bostadsrättsförening har haft ett samarbete med Isaks Trädfällning & Röjning AB under ett antal år nu. Isak har utfört olika uppdrag. Trädfällning, röjning, beskärning av träd, nyplantering av träd, konsultation och besiktning av föreningens trädbestånd. Vi är mycket nöjda med deras arbete. Vi har utarbetat ett bra samarbete där föreningen har En kontaktperson som Isak vänder dig till och vise versa. Det har underlättat mycket. Vi ser framemot fortsatt bra samarbete i framtiden.

Peter R
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Bra och snabbt arbete. Nu återstå att se hur det ser ut i vår.

Jessica P
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vi var supernöjda med allt från kontakt till avslutat jobb. Proffsigt och snabbt jobb som utfördes helt efter överenskommelse.

Annika N
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Sökte upp dem gällande nedtagning/fällning av några träd som stod illa till. Fick ett fantastiskt professionellt och bra bemötande, där Isak erbjöd ett platsbesök, tog sig tid att förklara och ge förslag på åtgärd, på plats. Kort tid därpå fick jag en offert med bild på alla objekten, beskrivning av överenskommen åtgärd samt ett specificerat kostnadsförslag att ta ställning till. Hela företaget andas kunnighet, trygghet och en positiv anda, plus att de visar respekt både mot varandra i arbetslaget och mot mig som kund, vilket...

Eva M
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Suveränt arbete av mycket duktiga grabbar. Jättenöjd med arbetet de gjort åt mig ,

Roland R
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Bra bemötande och bra utförande av jobbet.

Hans B
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Seriösa, professionella och helt otroligt skickliga.

Anette M
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Klar och tydlig presentation av utfört arbete Detsamma gäller offerterna. Trevligt bemötande vid träffar

Keijo P
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Snabba, glada killar som välte träd och sågade upp dem. Rent och snyggt när de var klara. Mycket nöjd.

Carl O
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Besök och jobb är mycket professionellt och jag fick många goda råd. Mina önskemål var inte förenliga med livskraftiga träd och därför fick jag nöja mig med en något mindre beskärning än jag hade hoppats på. Jag är nöjd eftersom jag fick en bra förklaring från Isak. Jag önskade att få för stora fruktträd beskurna till en betydligt mindre storlek.

Leif O
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Jag kan verkligen säga att de gjorde ett bra arbete. Offerten var väl utförlig. Man kan lita på företaget. Slutresultatet blev mycket bra.

Elisabeth S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Ett utmärkt utfört arbete med snabbhet och stor kunskap.

Karin I
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevliga och gjorde ett bra jobb.

Henry P
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Jag tyckte de var trevliga o effektiva och jobbet blev utfört som jag hade tänkt mig

Anders O
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Mycket bra arbete och förslaget att bara ansa trädet och inte såga ned det var klokt

Örjan F
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Mycket bra kundkontakt, seriös och professionell.

Ingvar F

Bra bemötande Jobbet flög på bra Ingenting att klaga på

David D
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Alltid tillgänglig, kanon service och sjyssta priser Har använt mig av Isaks 3 gånger totalt 👋

Åsa L
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Allt vi avtalat blev utfört! Bra kontakt på plats och i telefon!

Sven S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Bra utfört arbete snabbt och bra Trevlig bemötande Har hjälpt oss flera år

Agneta L
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Snabbt, säkert o mycket trevligt bemötande. Kunde sitt jobb

Per C
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevliga, duktiga, gör bra arbete, dom är bäst.

Mikael N

Trevligt och proffsigt bemötande. Hög säkerhetsnivå. Rekommenderas 👍

Leif Ö
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Mycket bra service och bemötande

Stefan G
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Proffs! Bra bemötande och bra utfört.