Isaks Trädfällning & Röjning AB

Isaks Trädfällning & Röjning AB

www.isakstradfallning.se
  • Badge2026

Isaks Trädfällning & Röjning AB är ett litet företag som på heltid arbetar med allt som rör träd. Vi är i dagsläget fem heltidsanställda. Vi har som affärsidé att på ett säkert och professionellt sätt, kunna erbjuda dig som kund, trädfällning, trädvård, rådgivning, konsultation, röjning, utbildning och andra tjänster som rör...

72 omdömen om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Sedan starten hos Reco 2026

Adam W
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Proffsigt bemötande från start till slut. Det finns absolut ingenting negativt att bemärka på.

Bengt L
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Kunnigt och väl utfört arbete trevlig personal

Inger L
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Har fått hjälp med att klippa mitt äppelträd av duktiga killar som kan sitt jobb. Jag jättenöjd med bemötandet och kundskapen från Isaks Trädfällning och röjning. Ett stort tack från Inger

Carina T
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevligt och proffesionellt bemötande av all personal som vi mötte.

Gabriel R
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevliga killar och riktiga proffs. Arbetet utfördes smidigt och med hög kvalitet. Isak har ett väldigt bra kundbemötande och är kunnig. Rekommenderas varmt! 👌🏻

Rolf O
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

1. Mycket bra bemötande, sakkunnig information och bra råd om vilka träd som skulle tas bort, andra sparas och beskäras. 2. Att träden skulle tas bort på ett säkert sätt, för att undvika skador på person och egendom. 3. Isaks Trädfällning är ett välskött företag med duktiga medarbetare, hög teknisk utrustning och välskötta maskiner. Tjänster, trädfällning, uppsågning, beskärning och häckklippning.

Yvonne E
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

När vi var mindre duktiga att flyga vår drönare så fanns Isaks med kunskap och modet att klättra högt upp i tallen :-) Tack för hjälpen och räddningsaktionen !

Kjell Å
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Helnöjd med proffsigt utförande.

Kjell W
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Lätt att få kontakt med. Trevligt bemötande. Utförde arbetet till full belåtenhet.

Susanne B
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevligt bemötande. Tydlig kommunikation. Respektfull inför uppdraget och inte så på i säljande av tjänst. Kommer helt klart kontakta igen om jag får behov av sådan tjänst.

Emil M
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Bra utbildning, lungt och pedagogiskt.

Håkan O
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Isaks trädfällning har hjälpt oss ta ner flera träd. Det var andra gången vi anlitade dom då vi var mer än nöjda med deras insats sen tidigare. Är De högg ner träden på ett tryggt och säkert sätt, de är proffs. En del träd stod verkligen besvärligt till. Mycket gott bemötande, de var lätta att nå och mycket hjälpsamma. Vi har rekommenderat dem till grannar och kommer absolut att anlita dom igen ifall fler träd ska tas ner.

Anna W
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevliga och tillmötesgående. Skickliga och kan sin sak.

Nils-Einar E
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Efter ett utmärkt skickligt och effektivt utfört trädfällningsjobb för ett par år sedan återkom vi med ett besvärligare urgallringsjobb där gårdens karaktärsträd, en gammal, mycket stor lönn, räddades tills vidare. Länsstyrelsen har t.o.m. givit fällningstillstånd trots att det rör sig om en lönn med mistlar. Isaks T&R AB har visat stor kompetens avseende såväl utförande som bedömningar inte minst betr. hänsyn till lagar och myndighetsbestämmelser. Vår tomt är skyddsklassad med flera möjliga fornminnesplatser. Ett mycket...

Anne T
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vi är en samfällighet som beställt och köpt slyröjning på del av vårt område, där vi har svårt att med vår amatörstatus klara av det på ett rimligt sätt. Vi har fått ett proffsigt och kunnigt bemötande och vi har fått förslag på lösningar, som vi inte själva insåg. Hör inte till de billigaste utförarna, men utlovat jobb har genomförts på utlovad tidpunkt och med utlovad omfattning i tid.

Ken S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vi är väldigt nöjda! Både med det utförda arbetet samt med de tips vi fått för hur vi ska ta hand om våra träd

Bengt J
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Mycket nöjd, från första grenen till den sista o bortforsling, proffsjobb kan starkt rekommendera/ Bengt Juto 👍

Anette H
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevlig och snabb och bra pris

Mikael E
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

De har lämnat professionella anbud på arbeten och sedan genomfört dem på avtalad nivå. De har utifrån vår trädvårdsplan och tillsammans med vår arborist lagt upp ett förslag på skötselplan över flera år och noggrant och med hög servicenivå genomfört den.

Christer E
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Bra bemötande, bra jobb. Proffs.

Maria N
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Jättefin dialog och service, över förväntan då det uppstod lite problem vid arbetet som de löste exemplariskt inom offerten. Rekommenderas varmt!

Mårten L

Snabb och trevlig personal Rekommenderar

Maud N
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trädfällning, buskborttagning och rådgivning. Utmärkt bemötande, proffsigt jobb och råd. Allt städat och snyggt efter utfört uppdrag.

Erik A
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Behövde en genomgång av träden på min bostadsfastighet och fick ett mycket bra och professionellt bemötande från start och fick beskrivet vid en första besiktning vad som behövdes och kunde utföras. Vi pratade även om att eventuellt plantera nya träd och vad som kunde passa. Jag är mycket nöjd med resultatet och fick tips om funderingar jag hade om att sköta träden på bästa sätt (kronföstärkning och nämnda plantering t ex). Behövde bara ta reda på flis efter beskärningen som inte var något större problem . Jag skulle gärna rekommendera firman till andra.

Tobias V

Proffsigt och tryggt! Perfekt resultat

Jonas G
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Mycket trevliga. Enkla att ha med att göra, gav snabb prisuppgift och gjorde bra jobb.

Jari S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevligt och proffsigt bemötande, mycket nöjd överlag!

Lennart S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

ISAKS T & R AB blev en positiv överraskning... Ämne: Fem stora tuijor att fälla och avlägsna! Enkel och snabb kontakt Klara och raka besked direkt om tid och pris Trevliga grabbar som arbetade snabbt och effektivt Snyggt och välstädat när de lämnade fastigheten Fakturan stämde exakt på kronan enligt vår överenskommelse Prisvärt! = MYCKET NÖJD!

Roger S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Snyggt jobb och trevliga killar.

Paulin P

Kunniga. Vänliga. Serviceinriktade.

Karin H
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vi är mycket nöjda med entreprenören för trädfällning. De har bra kommunikation och är tydliga i allt de gör. Offerten var också tydlig och lätt att förstå.Svarar fort på våra frågor. Vi är hörselskadade och de anpassar alltid kommunikationen genom att skriva via sms och e-post, vilket vi verkligen uppskattar. Mycket professionellt bemötande.

Bjarne A
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Mycket bra företag , dom håller det dom lovar och gör bra jobb , Passar tider och ger info om jobben

Ingrid F
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Professionellt utfört arbete och trevligt bemötande.

Marie P
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Mycket bra bemötande! Jag behövde hjälp med fräsning av tre stubbar, en ganska svår. Utförandet/arbetet gick fort och det blev mycket bra!

Anders H
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Isak med sitt team gör alltid ett gediget arbete som helt uppfyller den uppgift de fått. Med vänlig hälsning, Anders

Yeny S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vi är super nöjda med jobbet och service.

Kjell K
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Strålande från start till slut

Margareta E
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Fungerade mycket bra. Trevliga och bra utförande.

Johnny I
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Dom vet vad dom sysslar med, och utför ett mycket bra jobb. Har anlitat dom och kommer fortsätta med det, med tanke på att man vet vad man får 100% nöjd kund

Charlie J
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Anlitat Isaks trädfällning 2 gånger och lika nöjd båda gångerna. Väldigt professionella och trevliga.

Andreas B
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Isaks Trädfällning & Röjning har fällt ett antal tujor och björkar på min tomt. Isak gav bra svar på alla frågor vid hembesöket och skickade en tydlig offert på det arbete som skulle utföras. Trädfällarna som gjorde jobbet var mycket kompetenta och utförde arbetet snabbt och effektivt.

Birgitta E
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Lätt att få kontakt med. Svarar alltid i telefonen. Proffsiga killar som kan sitt jobb!

Christian B
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

De är ett kompetent företag som kombinerar säkerhet med relevant kunskap och bra service. Vi har använt dem i ett par år i samfälligheten och de har alltid levererat! Medlemmarna är nöjda och vi har fått hjälp med dels risker från döda träd som rekommendationer för nyplantering. Trevliga att ha och göra med också.

Roger W
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Så bra. Fäller inte det som är friskt. Fixade allt så jag kunde ta hand om veden.

Bengt J
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Välgjort och smidigt, noggrannhet, mycket bra med andra ord

Kari L
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Trevligt och mycket proffsigt bemötande. Jobbet blev raskt och mycket bra utfört. Efteråt låg det endel skräp kvar som tog mig, som har svårt att röra mig, flera dagar att få bort. Det rörde sig främst om pinnar och mindre grenar. I övrigt kan jag absolut tänja mig att anlita företaget flera gånger, samt rekommendera till andra.

Jenny S
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Isak’s har hjälpt oss flera gånger. De är pålitliga, duktiga och pålitliga!!

Camilla N
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vår bostadsrättsförening har haft ett samarbete med Isaks Trädfällning & Röjning AB under ett antal år nu. Isak har utfört olika uppdrag. Trädfällning, röjning, beskärning av träd, nyplantering av träd, konsultation och besiktning av föreningens trädbestånd. Vi är mycket nöjda med deras arbete. Vi har utarbetat ett bra samarbete där föreningen har En kontaktperson som Isak vänder dig till och vise versa. Det har underlättat mycket. Vi ser framemot fortsatt bra samarbete i framtiden.

Peter R
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Bra och snabbt arbete. Nu återstå att se hur det ser ut i vår.

Jessica P
Skrev om Isaks Trädfällning & Röjning AB

Vi var supernöjda med allt från kontakt till avslutat jobb. Proffsigt och snabbt jobb som utfördes helt efter överenskommelse.