Sofie R:
Fantastiskt skickliga och pålitliga snickare! Vi anlitade Nordfals för att bygga tre entrétak, varav ett var mer som en amerikan porch. Vi visade bara ett par bilder på vad vi önskade, och Nordfals både designade och byggde. De påbörjade och slutförde extremt snabbt och kom alltid i tid. Trevliga och kreativa människor som tog ansvar för att vi skulle bli nöjda! Rekommenderas varmt.
Sara Yousif Yakub E:
Gjorde HIFU hos Mello Beauty Corner och är supernöjd! Blev bemött på ett väldigt proffsigt och varmt sätt. Kände mig trygg hela tiden och ser redan resultat.
Rekommenderas starkt!😍
Ylva G:
Ett fantastiskt ställe som andas lugn, harmoni och doftar… god mat! Här har jag upplevt skön yoga, en makalös trädgård, härliga konstutställningar, godaste fikan signerad ”Kärringen på Kärret” aka Linda Vikström. Annorlunda och unikt ställe, absolut värt ett besök!
Karin A:
Vi fick hjälp med att ta ner en gammal granhäck och plantera en ny tujahäck. Vi fick ett väldigt bra bemötande och mycket förtroendegivande intryck. Vi har fått snabb återkoppling när vi har haft frågor eller undringar. Det har känts proffsigt och kunnigt. Vi är otroligt nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera C Linden AB
Carl Ethan Mikael S:
Sjukt vassa. Vår go-to när det kommer till kreativt arbete. Kan inte vara mer nöjda. Otroligt glada över att vi hittade Artis Film!
Sara Yousif Yakub E:
Jag varmt rekommenderar mello Beauty corner . Idag. utfört djupt rengöring behandling hos henne känner skillnad redan idag och ska förutsätta behandla huden hos henne👌🏼🔥🔥
Anna Isabella G:
Anlitade dem för att hjälpa oss med diverse produkter med vårt företags namn på och är supernöjda med alla produkter men även servicen. Mycket trevliga och duktiga!
Märta lisbet r J:
Allt proffsigt gjort rakt igenom och trevliga killar som målade och tapetserade mitt vardagsrum i ett mycket gammalt hus från 1943. Det krävs erfarenhet med att rota runt i gamla material. 👍👍👍
Kerstin birgitta A:
Företaget gör jättefina buketter av hemodlade blommor som vi sällan hittar i blomsteraffärerna. Buketterna blir unika, alla kan få olika uttryck, de anpassas både i form och leveranstid utifrån våra önskemål. Nu ser vi fram emot att företaget tar sig an trädgårdar och beskärningar på heltid. /Kerstin