Emilya Encheva B:
Tack så mycket för den fina hjälpen med flytten i fredags! Jag fick ett samtal med information om vilken tid personerna som skulle hjälpa mig är framme. Därefter kom de och utförde otroligt effektivt och snabbt jobb med försiktighet för möbler och liknande! De var otroligt trevliga dessutom. Är så tacksam för denna tjänst och rekommenderar varmt till alla er som behöver flytta! :)
Sofie R:
Fantastiskt skickliga och pålitliga snickare! Vi anlitade Nordfals för att bygga tre entrétak, varav ett var mer som en amerikan porch. Vi visade bara ett par bilder på vad vi önskade, och Nordfals både designade och byggde. De påbörjade och slutförde extremt snabbt och kom alltid i tid. Trevliga och kreativa människor som tog ansvar för att vi skulle bli nöjda! Rekommenderas varmt.
Sara Yousif Yakub E:
Gjorde HIFU hos Mello Beauty Corner och är supernöjd! Blev bemött på ett väldigt proffsigt och varmt sätt. Kände mig trygg hela tiden och ser redan resultat.
Rekommenderas starkt!😍
Anna Maria M:
Mycket bra upplevelse från början till slut!
Personalen var hjälpsam, ärlig och gav ett seriöst intryck genom hela affären.
Rekommenderar definitivt denna bilfirma till andra som söker bra service och ett professionellt bemötande!
Madeleine Malou M:
Mycket fint bemötande och en fantastiskt god frukost. Vackert boende och fina material, trivsamt med öppen spis och sköna sängar. Vi är mycket nöjda med allt!
Karin A:
Vi fick hjälp med att ta ner en gammal granhäck och plantera en ny tujahäck. Vi fick ett väldigt bra bemötande och mycket förtroendegivande intryck. Vi har fått snabb återkoppling när vi har haft frågor eller undringar. Det har känts proffsigt och kunnigt. Vi är otroligt nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera C Linden AB
Mirsad Z:
Jag kan varmt rekommendera Lin & Elias Jag är otroligt nöjd med både utbudet och servicen. De har ett brett och väl utvalt sortiment av bilar som gör det enkelt att hitta något som passar ens behov och budget.
Carl Ethan Mikael S:
Sjukt vassa. Vår go-to när det kommer till kreativt arbete. Kan inte vara mer nöjda. Otroligt glada över att vi hittade Artis Film!
Ulrika M:
Vi är mycket nöjda med vår takplåtslagare, RMP Tak! Ett stort arbete genomfördes på fyra hus i olika storlekar utanför Gustavsberg, Värmdö. De arbetade snabbt, effektivt och med stor noggrannhet. De var flexibla och pålitliga genom hela processen. Och sist men inte minst mycket trevliga att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera RMP Tak!
Sara Yousif Yakub E:
Jag varmt rekommenderar mello Beauty corner . Idag. utfört djupt rengöring behandling hos henne känner skillnad redan idag och ska förutsätta behandla huden hos henne👌🏼🔥🔥
Anna Isabella G:
Anlitade dem för att hjälpa oss med diverse produkter med vårt företags namn på och är supernöjda med alla produkter men även servicen. Mycket trevliga och duktiga!