Kerstin birgitta A:
Företaget gör jättefina buketter av hemodlade blommor som vi sällan hittar i blomsteraffärerna. Buketterna blir unika, alla kan få olika uttryck, de anpassas både i form och leveranstid utifrån våra önskemål. Nu ser vi fram emot att företaget tar sig an trädgårdar och beskärningar på heltid. /Kerstin
Märta lisbet r J:
Allt proffsigt gjort rakt igenom och trevliga killar som målade och tapetserade mitt vardagsrum i ett mycket gammalt hus från 1943. Det krävs erfarenhet med att rota runt i gamla material. 👍👍👍
Erik Tobias H:
Mikael på Märlardalens Energideklarationer är mycket proffesionellt och trevlig.
Han utförde en energideklaration på våran BRF med 18 radhus under vintern 2024/2025 och han var duktig på att kommunicera och gjorde ett allmänt bra intryck.
Inger Monica R:
Vi anlitade Home bygg och kakel för att byta bänkskiva mm I vårt kök. Dom gjorde jobbet lördag och söndag precis som utlovat.
Mycket proffsigt från början till slut, med idéer om vad som passar böst Vi kan varmt rekommendera detta företag!.
Rune Torsten Ingemar L:
Mycket trevligt bemötande , kan rekommenderas , kommer definitivt boka här när det är dags nästa gång. Dessutom väldigt gott kaffe.
/Rune
Annika B:
Inte fått hjälp på min vårdcentral på 1,5 år, bytte till Specialistcenter, då gick det snabbt, röntgen och operation på 6 veckor, med toppresultat. Helnöjd och kan ej med ord beskriva hur tacksam jag är <3
Elsa Madelene F:
Nystartad takfirma fast med flera års erfarenhet av takläggning, fantastiskt bemötande och trevliga, taket blev otroligt bra också! Kan varmt rekommendera det här familjära företag.
Elize G:
Tack hela teamet för ett utomordentligt bra utfört jobb med dräneringsarbetet på vårt hus. Vi är mycket nöjda och rekommenderar er varmt. Hans och Elize