Övrigt i Södermanland

Flen  (8 st)
Vingåker  (4 st)
Oxelösund  (4 st)
    Kerstin Katarina U
    Kerstin Katarina U: Mycket bra! Pålitlig, det blir som överenskommet, och ekologiska alternativ vill jag alltid välja om det går. Nu kom potatisen i jorden trots att jag inte orkade gräva allting själv.
    Dimah Diyar Bakr B
    Dimah Diyar Bakr B: Superbra körskola. Med hamids hjälp klara jag uppkörningen på första försöket.
  • Claes Stefan V
    Claes Stefan V: Äntligen en Vvs firma som vet vad dom gör. Håller det dom lovar. Snabba, skickliga och trevliga. Rekommenderas verkligen.
  • Martin Andreas L
    Martin Andreas L: Underbar kundvård, snabba leveranser, rekommenderas varmt
  • Jessica S
    Jessica S: Dem fixade trädäck på vår framsida med insynsskydd. Superfint och riktigt effektivt arbete! Kan varmt rekommendera! Lätt att kommunicera med och höll rent runt sig.
  • Haris H
    Haris H: Bästa i sitt jobb!! Alla rekommendationer för dem.
    Nargis A
    Nargis A: Pedagogisk och snabb support, fick jättetrevligt hjälp
    Ewa Christin L
    Ewa Christin L: Kortade min klänning på 3 minuter. Blev jättebra!
    Åke J
    Åke J: Bra och snabb service. Räddade upp min gamla snurra när jag misslyckats med att byta impeller och inte fått ordning på växelmekanismen. mm.
    Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag har anlitat Viprint för ett brådskande tryck av ett specialdesignat, spiralbundet block. Tryckeriet fick filen på fredagen och blocken var färdiga samma dag. Dessutom bra rådgivning både vad avser tryck, papperskvalitet och hur man kan hålla kostnaderna nere. Rekommenderas!
    Seraphina P
    Seraphina P: Underbar ridskola, underbar personal! Bra service, perosnalen var mycket intresserade av både djuren och om dig! Mycket trevlig stämning med "mys" i luften. Helt klart värt priset! Skulle inte kunna tänka mig ett annat ställe! UNDERBAR!
  • Ulrika A
    Ulrika A: Bästa friidrottsföreningen i Eskilstuna! Finns ingen förening som är bättre!
  • Carina J
    Carina J: Som bokföringsbyrå.. Sån ordning och reda! Behöver aldrig oroa mig och får allt förklarat. Mycket proffsigt.
  • Johanna G
    Johanna G: Proffsigt bemötande med grymma jägare OCH kockar. Har både jagat och ätit deras mat, sköt en skoveldov för en av deras hundar och avnjöt senare helgrillat vildsvin med Sveriges godaste bbq-sås!
  • John H
    John H: Trevligt bemötande, snabb service, bra källhänvisningar.
    kajsa m
    kajsa m: Mycket kompetenta och duktiga dressörer och fotografer. Fina möjligheter att träna i bra miljö med stor variation. Mycket nöjd och vänder mig gärna dit igen.
  • Jeppe L
    Jeppe L: Matilda Wendelboe gör ruskigt fina kläder (bl a jackan på bilden <-- i komposterbar hälsosam ull. Trevlig personal och mysig butik.
  • Roger B
    Roger B: Hittills två bilar fixade till bättre än nyskick, kan verkligen rekommendera Fredrik på Trosa rekonditionering. Hämtservice erbjöds!
    Tobias B
    Tobias B: Thomas som är den drivande kraften bakom Penseo i Sverige är en grymt bra konsult såväl som medmänniska. Thomas är inte bara en fantistisk idéspruta utan även en person som kan förverkliga de mest långtgående idéer du har. När jag arbetat med Thomas så finns det ingen bortre gräns, allt är möjligt.
  • lafamilia l
    lafamilia l: Bra personal som håller det dom lovar. Snabba leveranser och produkterna är av väldigt hög kvalitet. Allt går smidigt och enkelt då man handlar över nätet.
    Jan B
    Jan B: Klassiskt konditori i Nyköping med väl bevarad 50-talsinredning. Lite mörkt och insuttet som passar bra under årets mörka del. Med nyligen anlagda uteplatsen kanske stället vinner fler anhängare även sommartid. Klassiska bakverk kompletterat med matigare erbjudanden. En egen favorit som jag aldrig tidigare smakat är ansjovisgratäng. Namnet är lite missvisande då det är en gratinerad smörgås med ansjovis, ägg, bostongurka. Unikt god!
    Annika  N
    Annika N: Mycket viktig organisation som behöver finnas i lång tid framöver! Kramar
  • Susanne F
    Susanne F: Väldigt duktig veterinär som jag varmt kan rekommendera! Seriös, tar sig tid samt ser till helheten. Han försöker finna grundproblemet och stirrar sig inte blind på att punktbehandla sekundära skador.
  • Visar H
    Visar H: Hon Gör mirakel med sina händer😊