CHRISTINA S:
Proffsiga, snabba och bra teamwork mellan kollegorna. Ytterdörrens lås havererade och de var på plats och konstaterade att det behövdes bytas, men en kollega kallades in till dagen därpå då han hade rätt verktyg. Kom i tid och var effektiv och trevlig. Vi passade på att beställa nya cylindrar till övriga ytterdörrar och garage så huset har samma nyckel till alla dörrar. Även de byttes snabbt. Gick lite fort då de inte hann meddela att de även skulle byta handtag och det blev snygga men inte i stil med huset. Efter kontakt med dem så fick jag länk med vilka handtag som passade till huset så vi kan byta till det vi vill ha.
Glass K:
Kom in där efter kl 16, vet inte om det var normalt men det var packat med folk. Massor av trevliga produkter om man gillar asiatisk mat osv. Ett glatt tjatter av asiatiska fyllde hela lokalen o jag fick genast minnen från utlandsresor tillbaka. En äldre asiatisk dam frågade om jag ville ha hjälp (hon jobbade inte där), sånt uppskattades. Om dom tog kort, döm av min förvåning 0_0. Priserna är 1/4 del av vad dom tar på Ica eller Coop t ex och då är omsättningen på produkterna betydligt högre här. Stor eloge till detta lilla gömställe som jag inte ens visste fanns. Ligger konstigt till i garageplan men var inte rädd för att gå in, fråga gärna...dom var väldigt hjälpsamma.
Rasmus W:
Mycket seriös och proffesionell bilfirma! Köpte bil där som hade lite problem med en varningslampa som tändes, dom tog in den samma dag och ordnande det direkt utan kostnad. Efter nån vecka började lampan lysa igen, dom tog in den samma dag, bytte en kabel och en fläkt i motorn helt gratis även då jag inte hade någon garanti som täckte detta.
Jag rekommenderar starkt denna bilfirma!
David H:
Tjänsterna nyligen.se och knuff.se som företaget driver är oumbärliga ifall man vill kunna följa med ordentligt i den svenska bloggosfären. Personen bakom är ganska hemlighetsfull vilket väckt en del nyfikenhet samt konspirationsteorier. Hur som helst är den bild man får av svenska bloggar antagligen den mest sanna man kan få.
Sture J:
Jag lät kontakta Eldrun arkeologi och landskap (www.eldrun.se) för en kunds räkning inför en kommande utredning av en känslig kulturmiljö. Vi fick snabbt en mycket god kontakt med Anette Färjare som genast kunde påvisa ett antal problemområden som vi först tänka igenom lite noggrannare. Rekommenderas varmt!!
Erik:
Ett bra ställe. Pålitliga. De har blivit stora och myspysfaktorn finns kanske inte riktigt kvar, jämfört med förr, men det är fortfarande en bra bilmek!
Andreas H:
För att vara ett trestjärnigt hotell måste jag säga att det uppfyller samtliga förväntningar och mer därtill! Har bott på många fyrstjärniga som är långt under detta i standard!
Mysigt, fräscht och ganska litet, men på ett sätt som kan ge en exklusivitetskänsla!
Mycket imponerad!
Alexander K:
Nyköpings absolut bästa nattklubb utan tvekan. Ett fräscht ställe utan att vara för drygt eller nonchalant som det ofta kan vara på heta inneställen. Nattklubben rymmer ca 900 personer och är öppet mellan 22-02 fre och lördag.
Skall du till Nyköping och söker lite drag rekommenderar jag Tellus. Spelar oftast house, electro, hip-hop. 18 år på fredagar ca 80 spänn i inträde.
Jan B:
I ljusgården inne i galleria Västerport håller Birgers till. Pga läget görs inget på plats utan kommer från deras kontorier i Oxelösund och/eller Stenkulla. Miljön är helt OK och det finns handikappanpassad mynttoalett att tillgå. Sommar tid kan man ta sin bricka och sätta sig utomhus på gården även om det inte är i direkt anslutning. Extra tips för chiabattabrödet att ta med hem.
Jan Bergman