Övrigt i Södermanland

Flen  (8 st)
Vingåker  (4 st)
Oxelösund  (4 st)
    Jussi P
    Jussi P: Väldigt nöjda. Mycket bra utfört arbete, snabbt och smidigt. Sånt uppskattas. Trevlig och kompetent hantverkare. Tack! J&H
  • Michael J
    Michael J: Jag är mycket nöjd med arbetet som utförts hemma hos mig. De har installerat en köksbänkskiva och resultatet blev över förväntan. Arbetet är noggrant utfört med hög kvalitet och finishen är riktigt snygg. Allt gick smidigt från början till slut och bemötandet var både trevligt och professionellt. Kan varmt rekommendera!
    Kerstin Katarina U
    Kerstin Katarina U: Mycket bra! Pålitlig, det blir som överenskommet, och ekologiska alternativ vill jag alltid välja om det går. Nu kom potatisen i jorden trots att jag inte orkade gräva allting själv.
    Dimah Diyar Bakr B
    Dimah Diyar Bakr B: Superbra körskola. Med hamids hjälp klara jag uppkörningen på första försöket.
    Nargis A
    Nargis A: Pedagogisk och snabb support, fick jättetrevligt hjälp
    Ewa Christin L
    Ewa Christin L: Kortade min klänning på 3 minuter. Blev jättebra!
    Jesper Erland Olof Å
    Jesper Erland Olof Å: Hjälpte snabbt till på telefon och gav tips. Stort tack Christoffer!
  • Patrik E
    Patrik E: Två mycket fina anläggningar. Bra bemötande med trevlig personal.
  • Amy R
    Amy R: Trevligt och proffsigt bemötande, snabb och noggrann!
    Åke J
    Åke J: Bra och snabb service. Räddade upp min gamla snurra när jag misslyckats med att byta impeller och inte fått ordning på växelmekanismen. mm.
    Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag har anlitat Viprint för ett brådskande tryck av ett specialdesignat, spiralbundet block. Tryckeriet fick filen på fredagen och blocken var färdiga samma dag. Dessutom bra rådgivning både vad avser tryck, papperskvalitet och hur man kan hålla kostnaderna nere. Rekommenderas!
  • 3.9
    7 omdömen
    Per N
    Per N: Hittills mkt nöjd kund! Enormt trevligt och gott bemötande samt att de håller en hög servicegrad och sätter kunden i första rummet. Som det känns - blir BMW caben en "sommardrömbil"... :)
    Seraphina P
    Seraphina P: Underbar ridskola, underbar personal! Bra service, perosnalen var mycket intresserade av både djuren och om dig! Mycket trevlig stämning med "mys" i luften. Helt klart värt priset! Skulle inte kunna tänka mig ett annat ställe! UNDERBAR!
  • John H
    John H: Trevligt bemötande, snabb service, bra källhänvisningar.
    Johanna G
    Johanna G: Proffsigt bemötande med grymma jägare OCH kockar. Har både jagat och ätit deras mat, sköt en skoveldov för en av deras hundar och avnjöt senare helgrillat vildsvin med Sveriges godaste bbq-sås!
  • Carina J
    Carina J: Som bokföringsbyrå.. Sån ordning och reda! Behöver aldrig oroa mig och får allt förklarat. Mycket proffsigt.
  • Ulrika A
    Ulrika A: Bästa friidrottsföreningen i Eskilstuna! Finns ingen förening som är bättre!
  • Roger B
    Roger B: Hittills två bilar fixade till bättre än nyskick, kan verkligen rekommendera Fredrik på Trosa rekonditionering. Hämtservice erbjöds!
    kajsa m
    kajsa m: Mycket kompetenta och duktiga dressörer och fotografer. Fina möjligheter att träna i bra miljö med stor variation. Mycket nöjd och vänder mig gärna dit igen.
    Jeppe L
    Jeppe L: Matilda Wendelboe gör ruskigt fina kläder (bl a jackan på bilden <-- i komposterbar hälsosam ull. Trevlig personal och mysig butik.
  • Susanne F
    Susanne F: Väldigt duktig veterinär som jag varmt kan rekommendera! Seriös, tar sig tid samt ser till helheten. Han försöker finna grundproblemet och stirrar sig inte blind på att punktbehandla sekundära skador.
    lafamilia l
    lafamilia l: Bra personal som håller det dom lovar. Snabba leveranser och produkterna är av väldigt hög kvalitet. Allt går smidigt och enkelt då man handlar över nätet.
    Tobias B
    Tobias B: Thomas som är den drivande kraften bakom Penseo i Sverige är en grymt bra konsult såväl som medmänniska. Thomas är inte bara en fantistisk idéspruta utan även en person som kan förverkliga de mest långtgående idéer du har. När jag arbetat med Thomas så finns det ingen bortre gräns, allt är möjligt.
    Annika  N
    Annika N: Mycket viktig organisation som behöver finnas i lång tid framöver! Kramar
123456...9