Trevligt bemötande och mycket bra utfört arbete.
Jämtgärsgård AB
🌲 Jämtgärsgård AB – Äkta Gärdsgårdar sedan 1996 Vi på Jämtgärsgård AB är specialister på att bygga och binda genuina gärdsgårdar med rötter i den jämtländska hantverkstraditionen. Vår Garanterade Kvalitet Vår framgång bygger på ett djupt hantverkskunnande och användning av senvuxen gran från de jämtländska skogarna. Det säkerställer...
36 omdömen om Jämtgärsgård AB
Lätt att få kontakt med. Professionellt utfört arbete. Effektivitet. Helt enkelt fantastiskt nöjd!
Beställningen gällde utbyte av grindstolpe som börjat luta kraftigt vilket medförde att det var svårt att öppna och stänga grindarna vid infarten till tomten. Arbetet väl utfört, så bra där. Direkt dåligt var att det drog ut alldeles för långt på tiden mellan beställning, lovad leverans och avslutat arbete. Vi pratar faktiskt om ett par månader. Jag förstår att problem kan uppstå, men tycker inte att jag som kund ska behöva stöta på vid flera tillfällen och fråga vad som händer. / Med hälsning Alf Erevall
Har en mycket positiv upplevelse med Jämtgärdsgård under hela resan. Dom har en positiv syn och inställning från försäljning till inte minst montaget. Köpare av modell ”Leksand” i Västsverige
Killarna kom och byggde gärsgården professionellt och smidig. Jätte fin blev den! Tack!! Mvh Barbara och Bernhard från Mekrossla nära Hudiksvall
Vår gamla gärsgård klarade sig i dussinet år, vilket vi tyckte kändes lite för lite. Men när vi nu sett vad Jämtgärsgård levererat så förstår vi att det är skillnad på gärsgård och gärsgård. Det här känns verkligen gediget och vår förhoppning och tro är att vi inte ska behöva byta igen.
Vi i vår hembygdsförening beställde 52 m gärsgård. Vi blev jättebra bemött från första kontakt och jämtgärsgård gjorde ett snabbt och superbra jobb. Staffan Kälens bystuga
Kom förbi och stöttade upp lutande gärdesgård, Snabbt avklarat, trevligt bemötande.
Allt är bra. Inga andra synpunkter här ifrån
Proffesionellt utförande, trevligt bemötande. Bra produkt, hög kvalitet!
De är snabba, flexibla, professionella och gör ett helt fantastiskt fint jobb! Vi är så otroligt nöjda. Rekommenderar dem starkt!!
Med Jämntgärdsgård går det alltid att lite på att de utför ett fantastiskt arbete.
Bra bemötande vid kontakt och inför arbetet. Jobbet avsåg renovering av del av gärdsgård som fallit. Arbetet utfördes som förväntat. Dock har Jämtgärsgård höjt priserna och vi upplever dem idag som dyra.
Jobbet blev utfört efter beställning
Vi är mycket nöjda, väldigt fin gärdsgård och välskött process, från offertstadium till slutförande.
Proffesionellt utfört arbete. Snabbt och snyggt.
Bra bemötande & levererade vad de lovat i tid
Bra service och leverans i tid.
Mycket lätta att nå på telefonen. Jag fick ett pris som dom sedan höll, dom kom på bestämd dag. Inga bekymmer och mycket trevlig personal. Vi är så nöjda med utförandet av våran gärdesgård.
Mycket snabbt proffsigt utförande. Bra service och personer som håller snyggt och rent i lånat boutrymme. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem 100%
Så vackert arbete! Snabba, trevliga och kunniga! Är jättenöjd med resultatet!”
Tog lite tid i mail kontakten. Slut resultatet blev bra. Snyggt uppstädat efter arbetets slut .
Mycke tacksam för bra genomfört arbete med gärsgård uppsatt 2024 samt när vi tillslut hittade grinden som lämnades för reparation. Tyvärr gick min man bort så vi missade kontakten.. Nu har allt rätt utsig och en fin grind är satt poå plats. Mcket fint utfört arbete. Det stora arbetet utfördes ubnder 2024, men grinden blev satt på plats våren 2025. Tort tack för fint samarbete. Ulla Mårtensson Ankarudden 4, Bergvik 1:1, Nynäshamn i
2 gubbar kom vid 12 tiden o monterade 34m gärsgård. Glada o trevliga o var färdiga vid 19 tiden på kvällen. Kanon nöjd med resultatet.
Mycket bra bolag med rätt människor på rätt plats. Smidigt enkelt och bra montörer som jobbade snabbt smidigt. Dessutom blev det verkligen bra!
Lite slarvigt på vissa ställen Några fler slanor borde ha bytts ut Några bind vidjor har börjat gå upp
Lätta att ha med att göra. Flexibla och gör ett bra jobb.
Som det ska vara. Perfekt bemötande, perfekt utfört arbete av jättetrevlig personal. Förstklassiga produkter.
Superfin produkt, långgärdsgård och grindar. Helt enligt överenskommelse. Full förståelse för hur vi ville ha utformat. Nu njuter vi av det fina jobbet med snyggt staket installerat runt fritidshusets tomt.
Superbra kontakt, god service och jättetrevliga killar som byggde upp gärsgården. Så smidigt och väl genomfört arbete.
Väldigt duktiga och fin service
Trevligt bemötande. Fint hantverk. Snabbt och effektivt utfört. Offert och slutfaktura stämde väl. Håller vad dom lovar.
Detta var andra gången jag anlitade JG. Den första gången gjorde dom ett bra jobb och det var därför jag anlitade dom igen. Den här gången gick det dock inte lika bra. Fast jag skickade email om att en del av gärdsgården skulle dras i tomtgränsen gjordes inte detta utan den drogs cirka 15-20 cm in på min tomt (så att stöttorna hamnade i tomtgränsen istället). När jag påpekade detta varierade svaren mellan - Jag var inte på plats så då tar dom inget ansvar (dom hade missat läsa mitt email) - Min dotter som var på plats hade...
Fick en gärdsgård i present av mina barn och blev jätteglad. Så tråkigt att den inte höll i10 år ens. Alla gärdsgårdar på husen intill är mycket äldre och intakt. Mycket besviken kund.
Fint resultat från början då gärdsgården byggdes 2009. Dock alltid mycket svårt att nå företaget via e-post. När jag kommenterat saker som är dåliga i utförandet eller materialet så svarar de inte alls utan svarar bara då de får sälja eller reparera och kan skicka en faktura! Exempelvis påpekade jag redan 2013 brister i utförandet som gör att gärdsgården börjat luta åt sidan. De har ännu inte i maj 2019 svarat på mitt mejl! Jag har även kommenterat att del av grinden redan 2017 visade sig va rutten efter 8 år, utan någon...
Vi är nöjda med resultatet, själva reparationen. Dock problem när fakturan kom. Helt plötsligt gällde andra saker avseende när arbetstimmarna börjar och slutar och vad som ingår i etableringskostnad. Var noga med på förhand att ta reda på vad som ingår och inte! Kontakten med företaget var minst sagt ”svår”. Trevligt bemötande men svårt. De svarade inte alltid på mejl, jag fick lägga tid på både påminnelsemejl och samtal. När väl arbetet utfördes hade den mesta av informationen/beställningen vi diskuterat inte följt med till de som faktiskt skulle utföra arbetet. Det blev rörigt!