Jansson Fönsterputs

www.janssonsfonsterputs.se
  • BadgeSevenYears
1 130
4.9

Välkommen till Jansson Fönsterputs! I över 10 år har vi på Jansson Fönsterputs sett till att hålla fönstrena i Vallentuna skinande rena. Rena barnleken om ni frågar oss! Vårt mål är att alltid ge dig som kund kvalitativt utförda arbeten till ett rimligt pris. De tjänster som vi utför riktar sig till dig både som företagskund...

1130 omdömen om Jansson Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2018

Catrina S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba, duktiga, trevliga, professionella!

Åsa T
Skrev om Jansson Fönsterputs

Väldigt nöjd med väl utfört arbete.

Gustav Fredrik S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket bra. Använder mer än gärna igen

Peder O
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jättebra, smabbt och proffsigt, dessutom billigt👍!

Sara E
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevligt bemötande, snabba, effektiva. Rena och snygga fönster.

Gudrun B
Skrev om Jansson Fönsterputs

De var snabba och effektiva. Fönstren blev jätte fina. Återkommer nästa gång de behöver putsas. Trevliga och bra pris

Karin B
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba, noggranna, rena fina fönster. Trevligt bemötande! Kom tidigare än bokat och hade då ringt innan och kollat att det var ok:-)

Victor F
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevligt bemötande! Snabbt och rent och fint! Kunde inte vara bättre!

Bamboo Collection
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jag har anlitat Jansson Fönsterputs i flera år och de gör alltid ett bra jobb. Jag kan varmt rekommendera dem.

Maja B
Skrev om Jansson Fönsterputs

Alltid tillmötesgående Punktliga med avtalad tid Jag är en nöjd kund har använt mig av Janssons Fönsterputs i många år. Hälsar Maja

Annie E
Skrev om Jansson Fönsterputs

Väldigt nöjd, så fina fönster!

Anna S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Proffsigt, noggrant genomförande och trevligt bemötande. Bokar Jansson fönsterputs år efter år.

Gun-Britt R
Skrev om Jansson Fönsterputs

Alltid lika trevliga, och de gör mina fönster skinande rena.

Wilhelm W

Noggrann och trevlig. Rekommenderar varmt

Carina N
Skrev om Jansson Fönsterputs

Fönstren blev jätte fina. Däremot så torkade de inte av smuts som stänkt på väggarna på två ställen.

Martin E
Skrev om Jansson Fönsterputs

Bästa fönsterputsaren i norra Stockholm. Rekommenderas verkligen.

Charlotte M
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabbt och utmärkt utfört arbete som varmt rekommenderas.

Cecilia C
Skrev om Jansson Fönsterputs

Effektivt arbete med rent och fint resultat.

Jan M
Skrev om Jansson Fönsterputs

Proffesionella och trevliga, gjorde ett superbra jobb med våra fönster.

Maud A
Skrev om Jansson Fönsterputs

Fönsterputs i lägenhet med tre rum & kök, klädkammare o badrum alla med fönster samt inglasad balkong. Alltid proffesionellt utfört, extremt nöjd med resultatet! Punktliga och effektiva!

Johan H
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba och trevliga, jag har bokat nästa års fönsterputs av Janssons Fönsterputs.

Simon S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevligt bemötande Håller tid och budgeterat pris Att det inte blev full pott i betyget beror på att det droppade smutsvatten från takfönster ner på smygen (målad gipssmyg) som jag fick torka bort själv efteråt.

Carina T
Skrev om Jansson Fönsterputs

Så trevliga att prata med inga problem allt kunde dom hjälpa till med. Snabba och bra utfört.

Ann C
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabbt, smidigt och snyggt resultat!

Kerstin Mari I
Skrev om Jansson Fönsterputs

Fönsterputs insida, utsida och mellan. Fint resultat, snabba, flexibla och trevliga. Prisvärt!

Nils J
Skrev om Jansson Fönsterputs

Kom i tid ,jobbade bra. Inget trassel och utmärkt resultat.

Linda M
Skrev om Jansson Fönsterputs

Är otroligt nöjd med Jansson Fönsterputs. Tillmötesgående gällande önskemål om när de ska komma, snabba och noggranna. Är alltid lika nöjd efter de har varit här och putsat fönsterna, utvändigt och invändigt!

Siv R
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevliga killar som var här och dom gjorde ett bra jobb. Snabba var dom. Fakturan har kommit och en stämmer inte med vår överenskommelse. Hoppas att få återkoppling snarast.

Svar från Jansson Fönsterputs

Jag hör av mig till dig via Mail. Med vänlig hälsning, Dennis

Eva G
Skrev om Jansson Fönsterputs

Mycket nöjd med utfört arbete. Mycket lätt att ha dem i mitt hem, gick smidigt

Anita M
Skrev om Jansson Fönsterputs

De var snabba och proffsiga. Kommer definitivt att ringa tillbaka nästa gång. Finns ingen anledning att göra det själv längre. Det som hade tagit mig en halv dag med alla fönster tog de 15 min eftersom de var 2. Jag är mycket nöjd.

Simon S

Trevligt, prisvärt och bra resultat. Kommer anlita igen! 10/10

Edward K
Skrev om Jansson Fönsterputs

utmärkt jobb och trevlig personal

Anitta K
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jag tycker dom är fantastiskt bra, lätta att nå och boka tid med. Kommer när dom sagt och gör ett bra jobb :)

Berit J
Skrev om Jansson Fönsterputs

Trevligt bemött både i telefon och vid arbetstillfället. Fönsterputsning. Nöjd med arbetet..

Ann-Sofie S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabb mailkontakt och kunde erbjuda tid med kort varsel, bra pris och väldigt effektiva på plats. Skulle absolut anlita dem igen. :)

Kristina Å

Snabbt och bra jobb! Rekommenderas

Veronique Brigitte L
Skrev om Jansson Fönsterputs

Pålitligt, enkelt, effektivt, snabbt och till ett bra pris. Toppen!

Per J
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabb service och bra utfört arbete

Emma Maria Lovisa A

Snabba, proffsiga och trevliga! ✨️👌

Ingrid S
Skrev om Jansson Fönsterputs

Kontaktade Janssons fönsterputs, för att få mina fönster putsade, på nätet efter rekommendation på lokal FB grupp. Det var lätt att komma i kontakt och fick snabbt svar på en tid för puts av fönster. Mina förväntningar var ganska höga. De kom 2 fönsterputsare som arbetade snabbt och jag var nöjd med resultatet. Men på takfönsterna var det kvar en smutsrand som borde torkats bort. Annars är jag nöjd med resultat.

Leif F
Skrev om Jansson Fönsterputs

Utmärkt! Allt från offert och bokning till leverans och betalning. Stark rekommendation och kommer såklart använda dem nästa gång igen.

Ann-catrine M
Skrev om Jansson Fönsterputs

Alltid en snabb återkoppling och ett perfekt resultat!

Ylva F
Skrev om Jansson Fönsterputs

Kan varmt rekommendera Dennis.

Peter H
Skrev om Jansson Fönsterputs

Vi har använt Janssons Fönsterputs i några år nu. Snabbt utfört och utmärkt resultat varje gång.

Annelie E

Perfekt 👌.

Inez P
Skrev om Jansson Fönsterputs

Arbetet utfördes snabbt med gott resultat.

Thomas L
Skrev om Jansson Fönsterputs

Toppenbra! Snabbt och smidigt!

Anna R
Skrev om Jansson Fönsterputs

Jag kan varmt rekommendera Janssons fönster puts, jag är helnöjd, trevligt bemötande och snabbt putsades fönstren

Bo T

Snabbt,effektivt,prisvärt Bra arbete

Lasse R
Skrev om Jansson Fönsterputs

Snabba, proffsiga och prisvärda!