Alla kategorier Lägga golv Stockholms län Norrtälje Jb Keramik och Sten AB

Jb Keramik och Sten AB

Soluddsvägen 8, 761 97 Norrtälje — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 3 rekommendationer
Johan Skyttes Väg 203, 12534, ÄLVSJÖ
Golvexperten
Anders O:
Har bara gott att säga om Jimmy och hans team. Fick hjälp snabbt, tydlig och billig offert (i jämförelse med de mer etablerade aktörerna) sa...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 2 kunder tycker om Jb Keramik och Sten AB

 • Susanne E
  Susanne E skrev om Jb Keramik och Sten AB
  JB KERAMIK OCH STEN AB, är en oseriöst företag som, lurar, vilseleder och tar material från sina kunder .
  Han har gjort en stenläggning hos oss som blev bra förutom ett konstruktions fel utan för entrén där det blir en pool när det regnar. Något han vägrar att åtgärda, så back jobb är inget han gör. Han lurar kunden att betala moms två gånger på material han köper in från Stenbolaget. Han kryddar timmar rejält, han är girig. Se över offerten ordentligt och kontraktet så att det står det pris ni kommit överens om och kolla momsen och vad slutsumman är. Jämför priserna från Stenbolaget och se till att ni inte betalar för frakter och emballage kostnader, det är inget Stenbolaget tar ut.
  gillar detta
 • Meri F
  Meri F skrev om Jb Keramik och Sten AB
  Vi anlitade företaget för ett altanbygge. Ett kontrakt uppfördes och Johan Biloch som är VD på JB Keramik& Sten gjorde en ritning på altanen som vi var nöjda med.
  När arbetet enligt honom var färdigt visade det sig att han inte följt sin egen ritning, altanen var mycket lägre och mindre än vad vi kommit överens om samt att det saknades trappsteg.
  När vi klagade på detta möttes vi av motstånd från Johan Biloch det tog många samtal och mejl samt påtryckning från vår sida innan han till slut kom och fixade till trappstegen (som ändå inte blev efter hans egen ritning). Även efter detta upptäckte vi plankor som inte hade inte blivit fastskruvade medan andra endast skruvats fast med en skruv så de svajade när man trampade på dem.
  Johan Biloch har med andra ord inte utfört arbetet fackmannamässigt.
  Under hela perioden har han nonchalerat våra kontaktförsök ej dykt upp på avtalande möten eller visat intresse för att på något sätt försöka komma fram till en kompromiss. Vi är mycket missnöjda med detta företag.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Soluddsvägen 8, 761 97 Norrtälje
Kategorier