Maria B:
Fint arbete, bra kommunikation. Tog lite längre tid sista dagen, men det blev klart precis när mitt flyttlass kom! Beräkningen av färgmängden blev lite fel. Har nu nästan två ”fulla” hinkar med färg hemma. Nåväl, jag är ändå nöjd med arbetet!
Hanna P:
Supernöjd med Christoffers hjälp. Väldigt bra dialog både innan och under arbetets gång, resultatet blev dessutom toppen. Anlita Prestige golv om ni vill känna er trygga i er renovering.
Carl Erik Olof H:
10/10 kundupplevelse. Väldigt professionella med bra kundbemötande. Vi är otroligt nöjda med det utförda jobbet. Pluspoäng också för att de var väldigt snabba med att utföra jobbet. Rekommenderar starkt!
Alf P:
Måleri, plattsätning och snickeriarbeten i samband med renovering av lägenhet.
Ett mycket trevligt och ärligt bemötande.
Sammantaget en mycket bra upplevelse!
Daniel N:
Jag skulle vilja rekommendera Agram bygg som ett effektivt och korrekt företag. Från min första dag kontaktade jag Agram bygg; jag fick matning inom kort tid och därefter de började arbetet. Jag fick hjälp av två dusch renovering, good råd, bra pris och kvalitetsproffs. Agram's personal prioritera tid, miljö och kvalitet materiel. Guys keep it up……och cheers. Ni är bästa.
Karl L:
Marcus hjälpte oss att bygga om vårt garage och var väldigt hjälpsam, trevlig och lyhörd. Vi är väldigt tacksamma och nöjda med resultatet. Projektet höll sig både inom budget, tidsram och kommunikationen var prickfri!
Ivan V:
Jag anlitade företaget för renovering av min lägenhet och kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Arbetet utfördes noggrant och med hög kvalitet, från första rivning till sista detalj. Alex med teamet var punktliga, professionella och höll mig uppdaterad under hela processen. De lyssnade på mina önskemål och kom även med egna smarta lösningar som gjorde slutresultatet ännu bättre än jag hade föreställt mig. Allt blev klart inom tidsramen och till ett rimligt pris. Jag rekommenderar varmt detta företag till alla som planerar en renovering
Ida Josefin F:
Ett golv slipades och övriga byttes till parkett. Mycket nöjd med allt från första kontakten till slutresultatet. Proffsigt gjort! Kan varmt rekommendera Golv Finish i Uppsala.
Andrea S:
Fick ett trevligt och proffsigt bemötande av Janne när vi bokade tid för tapetsering av fondvägg. Janne som utförde jobbet var både trevlig och effektiv (fast jobbig mönsterpassning). Resultatet blev super! Kommer definitivt anlita husåhem för framtida jobb. Rekommenderas varmt!
Erika H:
Plattsätteriet var proffesionella, kommunikativa och trevliga från start, och genom hela processen. Badrummen, vvs och el blev riktigt bra, och vi hade löpande dialog kring saker som upptäcktes längs vägen. Mycket nöjd, och rekommenderar dem verkligen.
//Erika
Henrik L:
Företaget anlitades för renovering av badrum på totalentreprenad. Mycket bra kontaktnät till kompetenta hantverkare och arbetet flöt på fint. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet! Extra plus för trevligt bemötande och våtrumsanmälan enligt GVK! Rekommenderas!
victoria o:
Jag är mycket nöjd med det arbete Golvoslip har lagt en fiskbensparkett (olja) i kök och matrum. Arbetet har gått smidigt och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag har använt företaget tidigare då de lade en fiskbensparkett med lack och även då blev resultatet fantastiskt. Jag kan rekommendera företaget och kommer att använda dem igen i framtiden om behov uppstår!