Det här företget förde tur med sig för mig och jag är verkligen mycket nöjd och glag.
JobRivers AB
14 omdömen om JobRivers AB
Jag kände mig välkommen direkt. Det var skönt att möta personal som var både snälla och kunniga. Jag fick hjälp på ett lugnt och enkelt sätt, och det gjorde att jag kände mig mer säker.
Jag tyckte om att personalen var så lätta att prata med. Det kändes inte stelt eller svårt, utan mer som att de verkligen ville hjälpa mig framåt. Jag fick bra råd och mycket stöd hela tiden.
Ordet räcker inte att beskriva hur bra min upplevelse har varit. Jag har varit arbetssökande och jag är glad att jag fick träffa på JobRivers. Jag är nöjd och glad med all stöd jag fick. Tack
Jätteduktiga människor på företaget. Väldigt hjälpsamt och kunniga personal. Stort tack till er och jag är väldigt glad över att ha träffat er i min väg som arbetssökande.
Trygg vägledning och stöd under tiden jag har varit hos JobRivers. Tack så mycket för allting och Azadeh också. Hon är väldigt snäll och duktigt i det hon gör.
Jag är väldigt glad och nöjd med all stöd jag har fått. Rekommenderar till alla som söker ett företag med seriösa och duktiga medarbetare. Alla borde komma hit. Tack JobRivers och dess duktiga personal.
Sååå nöjd. Jag är tacksam för all hjälp som jag har fått. Tack Azadeh och Husam. Rekommenderar till alla.
Jag är mycket nöjd med både utbildningen och stödet jag fått. Personalen på JobRivers är trevlig, professionell och alltid redo att hjälpa till. Stort tack till personalen på JobRivers. Rekommenderar startat till alla er som letar efter ett bra företag.
Min upplevelse här har varit över förväntan. Redan från första kontakten kändes det seriöst och välorganiserat. Det finns en tydlig struktur i arbetet, samtidigt som man blir bemött på ett personligt sätt. Jag uppskattar särskilt att kommunikationen varit rak och tydlig. Jag har hela tiden vetat vad nästa steg är, vilket gjort processen smidigare för mig. Stödet jag fått har varit konkret och användbart, och jag har fått med mig verktyg som jag faktiskt kan använda framåt. Överlag en stabil och professionell insats som jag har haft nytta av.
Jag hade inte så höga förväntningar i början, men blev faktiskt positivt överraskad. Personalen är väldigt kunnig och samtidigt lätt att prata med, vilket gjorde att det kändes avslappnat från start. Det jag uppskattade mest var att de verkligen försökte förstå min situation och inte bara köra på med standardlösningar. Jag fick konkret hjälp och bra vägledning som gjorde skillnad. Det märks att de lägger ner tid och energi på deltagarna, och det gör hela upplevelsen mycket bättre. Jag är glad att jag fick chansen att vara med här.
Jag vill verkligen tipsa JobRivers till er och framför allt de fantastiska personalen som jobbar där. De är otroligt kunniga och har ett personligt engagemang som verkligen gör skillnad. Tack vare deras proffsiga vägledning och konkreta hjälp på vägen mot jobb känner jag mig nu betydligt tryggare och mer förberedd. Om du vill ha hjälp av folk som verkligen vet vad de pratar om och som bryr sig om att du lyckas, så är det hit du ska vända dig!
Måste bara säga att JobRivers var grymma och duktiga! Supertrevlig personal som verkligen brydde sig och hjälpte mig hela vägen till jobb. Kändes enkelt, smidigt och personligt. Är riktigt tacksam för all hjälp – rekommenderar starkt! Er hjälpsamma stöd ledde mig till en arbetsplats som jag är väldigt nöjd med. Tack!
VARNING VARNING‼️ Ett lurendrejeri bolag som jobbar med Rusta&Matcha men skiter väl i om du får ett jobb. Deras personal kan inte ens prata svenska ordentligt och kommer med kontaktuppgifter till jobb som delats ut på Facebook sidor fast de pratar om egna kontakter. De hade lovats killen som jag är kontaktperson till, att de har jobb till honom. Vilket de inte ska göra, lova och sånt men men. Värst är det när de inte ens svarar och tar inte ansvar för det arbetsuppgift de tagit på sig.