Professionella, snabba och pålitliga. Rekommenderas varmt!

Jurigo AB
10 omdömen om Jurigo AB
Stort tack till Juristbolaget för all hjälp med bouppteckningar. Kan verkligen rekommendera dem, proffsigt och vänligt bemötande.
Jag kan starkt rekommendera Jurigo för er som vill ha proffsig rådgivning från början till slut! Otroligt lyhörda och engagerade vilket uppskattas något enormt!! Tack Jurigo!
Jag kan varmt rekommendera Jurigo efter en exceptionellt positiv upplevelse. Från första stund möttes jag av professionalism och genuint engagemang. De tog sig tid att förstå min situation och gav kloka, välgrundade juridiska råd som gjorde stor skillnad för mig. Deras noggrannhet och tydlighet skapade ett stort förtroende under hela processen. Det märks att de brinner för att hjälpa sina klienter – inte bara juridiskt, utan också genom att skapa en känsla av stöd och trygghet. Stort tack för en insats långt utöver det förväntade. Jag kommer definitiv att vända mig till er igen vid behov.
Jag är väldigt nöjd, oerhört proffsiga och vet vad de sysslar med, rekommenderar starkt.
Jag är mycket nöjd med hjälpen!!
Otroligt proffsigt bemötande och bra svar. Rekommenderar!
Kunniga, vänliga och vägledande. Snabb återkoppling och uppföljning. Hade problem med vart och hur jag skulle vända mig med ett vårdärende, fick tydliga direktiv samt juridisk rådgivning som förtydligade min situation. Tack snälla!
Oerhört prisvärt! Riktigt skickliga på sin sak. Jag fick mer hjälp än vad jag förväntade mig. Jag kommer definitivt använda deras tjänst igen om jag behöver.
Hjälpsamma, duktiga och väldigt engagerade!
Jätte trevliga och skickliga, fick svar snabbare än jag förväntade mig, dom förstod precis vad jag frågade efter och det blev bättre än vad jag själv hade gjort