Övrigt i Årjäng

2 rekommenderade övriga företag i Årjäng kommun

• 1 omdöme
    Lena K
    Lena K: Mysiga lokaler, glad och service-minded personal! Även ombud för Schenker som funkar toppen! Rekommenderar ett besök 🍀
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Årjäng?

• Fredrik Georg Michael F
    Fredrik Georg Michael F: Om ni nu var så onöjda med oss och vårt arbete så ber jag er gärna posta upp bild på före och efter så sanningen kommer fram om hur vårt arbete blev med färdigt resultat!! Sanningen ska alltid fram och det håller jag med om och vi kan också göra fel ,men då handlar det om att komma överens istället för att hugga i ryggen som ni gör båda 2 trots vi ordnade till det lilla som var som egentligen inte hade nåt med jobbet att göra om ni postar upp här före och efter för att få ta ställning till vad som tycks. Vi kan posta upp dom på hemsidan så får den som anser det ser hemskt ut skriva ut hur mkt den vill. OBS: Vi har också saker att ta upp men det angår inte nån egentligen. Men b.la så var det väll någon som var snäll och hjälpte till med att ordna och trixa lite så du tjänade lite extra på summan,eller? som jag vet du förstår hur jag menar. Men ingen har med det att göra ändå. Men tills du läser detta under en veckas tid så ber jag dig ta bort dina lögner om oss om du inte själv vill bli dömd,fast på riktigt! Med vänlig hälsning, Fredrik på Fredrikssons Bygg & Handel AB