Övrigt i Karlstad

76 rekommenderade övriga företag i Karlstad kommun

6 omdömen
    Adithya M
    Adithya M: I had a very positive experience with Actual Support during my six months in the Rusta Matcha program. My advisor, Sanna, provided excellent guidance and support throughout my job search journey. She helped me prepare my CV in both English and Swedish, shared valuable interview tips, and informed me about job fairs and opportunities. Her knowledge of the Swedish job market and her dedication made a big difference for me.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Karlstad?

3 omdömen
    Hazhar P
    Hazhar P: Andra gången jag köper bil av dessa 2 härliga killar. Upplevelsen och hela affären är på topp. Stort tack än engång!
  • 4.4
    5 omdömen
    Mehran N
    Mehran N: Bästa biltvätten i Karlstad, alltid lika nöjd med resultatet. Trevliga och kunniga personal. Rekommenderar starkt 👍🏽
    Alexander C
    Alexander C: Hade en Morph4K som strulade och i och med att den inte säljs i Sverige och garantin inte gällde så trodde jag det var kört. Chansade och kontaktade Bergs IT-service efter lite tvekan. För er som tvekar angående att kontakta kring någon reparation, gör det inte. Jag fick snabbt hjälp och återkoppling av Bergs IT-serice och min Morph4K fungerar hur bra som helst, och om det inte vore nog så blev det en liten uppgradering dessutom. Och om det inte vore nog så gick allting till ett så lågt pris att jag var tvungen att dubbelkolla om det inte var ett tryckfel. Kändes fantastiskt att få den tillbaka i liv och veta att man inte blev fast med en dyr brevpress.
  • 4.7
    3 omdömen
    Ralf Olle Sejmer A
    Ralf Olle Sejmer A: Jag beställde blommor att levereras till Cystoskopiavdelningen på CSK och föreståndaren rekommenderade rosa orkide som jag nappade på. Blomman såg underbar ut och bemötandet av föreståndaren var professionellt och betalning via Swish gick också smidigt. Jag rekommenderar varmt butiken!
    Daniel H
    Daniel H: Snabb, bra och trevlig. =)
    johan a
    johan a: Snabb leverans och funktionella produkter. Bra att användas i både vårdsyfte, men även privat för mer bekvämlighet. Ett extra plus för att den är portabel oc slår hästens sängar med hästlängder
  • Louise A
    Louise A: Vi är mycket nöjda! Problemlösare, proffsig och kompetent, ger bra råd och tips, mycket trevlig, pålitlig, återkopplar vid frågor. Högsta betyg!
  • Jack M
    Jack M: Jättemysigt ställe! Naturen i området och inredningen i huset är härlig.
    Weria Rostam Mahmood P
    Weria Rostam Mahmood P: Bästa grill restaurang i Karlstad
    Tanja K
    Tanja K: Rekommenderas. Bra service och pris.
    Thorbjörn N
    Thorbjörn N: Snabb å bra service med bra priser kan varmt rekommendera. Kan dock va lite svåra att nå på telefon.
  • Percy A
    Percy A: Hur bra som helst och perfekt utfört jobb kan varmt rekommendera detta företag
    Anna P
    Anna P: FANTASTISKT bra flyttstäd! Hittade absolut ingenting att klaga på. Då har vi ändå jobbat med flyttstäd och hemstäd själva. Otroligt bra bemötande och superfint resultat! Otroligt nöjda och kommer rekommendera till alla som behöver städning till ett otroligt bra pris! Vi är supernöjda! :)
    Leif Olov A
    Leif Olov A: Fantastisk service 🤩Han fixade hundgrindar fast det inte fanns någon färdig mall till vår Honda,helt otroligt. Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!!
    Bertil W
    Bertil W: Stor yrkesskicklighet och väl utförda jobb, städat och snyggt när dom lämnar. Rimliga priser. Kan rekommendera Karlstad Trädfällning med gott samvete.
  • Leon B
    Leon B: Jättebra upplevelse efter service i Elit Hemservices butik. Fick hjälp med städprodukterna som jag behövde för att få rent i duschen. Riktigt bra, ett besök värt att rekommendera!
    Jan W
    Jan W: Dan är en trevlig typ att både snacka grejer och musik med 😀 Finns allt möjligt därinne
    Björn Herold K
    Björn Herold K: Kan bara rekommendera bilverkstaden, väldigt bra priser, tar sig an även reparationer märkesverkstäder undviker. Man får en uppskattning snabbt, som ofta hålls!
    Dominika-zofia S
    Dominika-zofia S: Perfekt målning och kontorstäd 👍 Varmt rekommenderat
    Elsie Irene Kristina F
    Elsie Irene Kristina F: Snabb och professionell service, mycket trevlig bemötande
    Hazhar P
    Hazhar P: Kompetens på högnivå och service i världsklass!
    Åke B
    Åke B: Stort tack till det bästa tandläkarteamet i Värmland och långt utanför! Alla på kliniken är så trevliga, tillmötesgående, vänliga, förstående och professionella. Dagens behandling var som vanligt helt perfekt. Jag vet faktiskt inte vad som skulle kunna göras bättre eller hanteras annorlunda. De tog verkligen hänsyn till min personliga situation, och bara det är helt fantastiskt. Jag är så tacksam över att få vara patient hos de här experterna. Jag önskar hela teamet en riktigt skön sommar och allt gott i fortsättningen!
  • Orvar E
    Orvar E: Mycket trevligt bemötande och välutförda arbete. Hög kvalite på markiser och persienner. Rekommenderas å det varmaste!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Karlstad?

Gunnar B
    Gunnar B: Styrde upp vårt trådlösa nätverk på kontoret så att det fungerar felfritt. Ansvarstagande och mycket bra tillgänglighet och service.