johan a:
Snabb leverans och funktionella produkter. Bra att användas i både vårdsyfte, men även privat för mer bekvämlighet. Ett extra plus för att den är portabel oc slår hästens sängar med hästlängder
Louise A:
Vi är mycket nöjda! Problemlösare, proffsig och kompetent, ger bra råd och tips, mycket trevlig, pålitlig, återkopplar vid frågor. Högsta betyg!
Anna P:
FANTASTISKT bra flyttstäd! Hittade absolut ingenting att klaga på. Då har vi ändå jobbat med flyttstäd och hemstäd själva.
Otroligt bra bemötande och superfint resultat! Otroligt nöjda och kommer rekommendera till alla som behöver städning till ett otroligt bra pris! Vi är supernöjda! :)
Leif Olov A:
Fantastisk service 🤩Han fixade hundgrindar fast det inte fanns någon färdig mall till vår Honda,helt otroligt. Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!!
sanna p:
många roliga filmer och ett stort utbud av ringsignaler:) rekommenderar att ni kollar på filmen "Vägverket Informationsvideo - Kebab I Bilen" addressen är www.panikfabriken.se värt en titt
Carro:
Totalt underbart god glass! Personalen är väldigt trevlig, och allt är hemgjort! Kaffet kommer i presskanna och med ett litet timglas, så att man håller koll på när man ska pressa. Underbart!
Anita S:
En proffsig studio med trevlig personal. Har varit där och blev jättenöjd, fast jag hade med eget foto så blev det perfekt. Stämningen var lugn och mysig. Med bra musik i bakgrunden. Priset var bra, helt prisvärt. Sammanfattningsvis så kände jag mej helt trygg med dem och vill tillbaka igen för en ny tatuering.
David W:
Efter lite omständig beställning fungerade allt perfekt. Att de hörde av sig efter köpet för att se att jag o djuren var nöjda gjorde inte intrycket sämre. Produkterna håller länge o djuren älskar dem!
Therese R:
En trevlig italiensk restaurang som ger en känsla av lyx. vacker inredning och gott om platser. Men det är en populär restaurang så du bör boka i förväg. Har en varierad a la carte meny men också pizza. Personalen är trevlig och ger en god service av hög klass. Vill du ha det ännu lyxigare så gå till restaurang Tiffanys som ligger vägg i vägg (dock samma ägare). Se separat rekommendation.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Karlstad?
Natasha E:
Vi är supernöjda med nicke snicke och teamet! Vi blev glatt överraskade när vi såg vårt kök igår. Professionella och är närvarande från början till slut. Rekommenderar verkligen.