Övrigt i Sunne

6 rekommenderade övriga företag i Sunne kommun

• Cicci W
    Cicci W: Ett exempel på en företagare som går den "rätta vägen", som tror på människor och arbetar för den goda sakens skull.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sunne?

• 1 omdöme
    Torgny H
    Torgny H: Beställde ett impregneringsmedel för mitt partytält. Inte lika lätt att hitta som för några år sen. Men nu blev det snabb leverans.
  • Bo S
    Bo S: Rekommenderas på det bästa!
  • Peter A
    Peter A: Mardrömmen med Eurovision bussresor. Mardrömsresa till Lloret de Mar, Spanien. Det började med försening i Varberg på ca 1 1/2 timma. Kaos vid lastning p g a omarkerade sittplatser, själv var jag ej med på bokningslista och visste ej om jag skulle få något rum vid framkomsten. -Det ordnar vi då säger ägaren. -Det ska vara klart innan jag åker anser jag. Stopp igen efter färjan, brister på passagerarlistan, 1 timmas väntetid. Toaletten överfull redan i nordtyskland och stinker värre och värre ju längre resan går. Hotellet var i alla fall bra. Hemresan: Toaletten ej åtgärdad, det stinker än värre, söder om Lyon, luftkonditioneringen lägger av vi sitter stilla ca 3 timmar på stadsmotorvägen i ca 34 grader och inget går att öppna. Blir kompencerade med en fanta per person. Golvet nere flyter nu av urin som passagerare är tvugna att trampa i och dras med under skor även till andra våningen av bussen. På natten krockar vi med en hjort och vindrutan framför chauffören är spucken men vi forsätter och att köra trots att den är helt mjölkig, i Uddevalla dom körförbud av polisen. Toaletten tömdes i Danmark. På hemvägen. Tyvärr var jag en av dem som ej klagade hos ARN och är enligt ägaren av Eurovision bussresor ej berättigad till någon ersättning. Detta trots att jag varit i kontakt med honom flera ggr. Arg resenär från Uddevalla.
  • Fredrik G
    Fredrik G: Riktiga skojare, styr undan! Samma lirare som kursade bengans byggservice, så välj någon annan entreprenör som kan hantera ett ansvarstagande.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sunne?

• Dick Lennart Johan M
    Dick Lennart Johan M: behövde hjälp med stop i avolpet vi har inte tid den hä veckan ring på måndag jag ringde på måndag och fick svaret ja skickar en gubbe i veckan inga problem nu har det gått en månad så jag tog kontakt med carlssons rör det tog 2dagar sen var problemet löst....