Övrigt i Hammarö

9 rekommenderade övriga företag i Hammarö kommun

• Filip L
    Filip L: Är så otroligt nöjd med mitt nya leende! Om du funderar på att skaffa tandställning så tveka inte med att kontakta Dr. Sanaz, en riktig tandreglerings specialist!!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Hammarö?

• Robin K
    Robin K: Snabb och professionell hjälp, mycket kompenent kille som löser det mesta! Rekommenderar starkt
  • Fredrik S
    Fredrik S: Riktigt nöjd med både dränering av huset och stensättning runt om vår uppfart!
  • Thomas B
    Thomas B: Följer upp allt och återkopplar hela tiden när man sökt företaget !Bra samarbete och lämnar in allt i tid . Med vänliga hälsningar
  • Dan Johan Henrik L
    Dan Johan Henrik L: Jag fick hjälp direkt och ett bra bemötande. Tack!
  • 1 omdöme
    Hans Å
    Hans Å: Jätteduktig och serviceinriktad kille som fixade mina 2:or från besiktningen på ett utmärkt sätt. Till bra pris dessutom. Rekommenderas starkt!
  • Jan Olov K
    Jan Olov K: kunnig personal snabbt jobbat och nogrant
  • 1 omdöme
    Tommy A
    Tommy A: Ett bra företag som håller vad dom lovar. Återkommer i tid! //Tommy www.TanExpress.se
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Hammarö?

• Anna J
    Anna J: Jag kan varmt rekomendera att du också går med i Tingvalla Bro. Man får alltid tag på dem när man ringer, jag behöver inte byta fack om jag byter arbete. Ombudsmännen har alltid tid med en när man behöver hjälp eller bara fråga något, till skillnad från de större förbunden. Jag ångrar inte att jag gick med där!