Övrigt i Eda

5 rekommenderade övriga företag i Eda kommun

• Kenneth E
    Kenneth E: Riktigt bra service! Räddaren i nöden när jag fått punktering på ett trailerdäck när jag skulle in i Norge. Dock ingen riktig gummiverkstad i den bemärkelsen. Men de kunde ändå hjälpa till! Kan rekommenderas!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Eda?

• 1 omdöme
    Johan A
    Johan A: Kanon bra snickare fick jag och billigt blev det, stort tack ska ni ha!
  • Bo S
    Bo S: Gör alltid bra jobb! Bra upparbetat företag med "Kjelle" och hans medarbetare!
  • 11 omdömen
    TOBIAS D
    TOBIAS D: Anlita inte denna leverantör! De kommer inte igång med tjänsten, jag fick själv kontakta ägaren av stadsnätet (Telia) för att få reda på att Universal (A3) själva inte avslutat tidigare abonnent ordentligt. Jag gav upp efter en vecka och kommer ta bredband från annan leverantör. Att de har kunder alls är en fullkomlig gåta! Trots att de själva var orsaken till problemet skulle det ta ytterligare tre dagar att koppla på bredbandet.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Eda?

• Ole georg B
    Ole georg B: Han var her å så men arbete er intet utført, pga tid sier de, Men har de intet peiling på bergvarme tror jag. Før då vi ringer legger de bara på. Och sedan inget svar i det hele tatt. Så dette er et skikkelig bra firma ha ha.