Linnea F:
Jag är så otroligt nöjd med det professionella, fina och framför allt trygga bemötandet jag har fått från Dr Sanaz och Specialisten i Tandreglering i Karlstad. Här har jag blivit omhändertagen och lyssnad på från första dagen. Jag är så nöjd med mitt resultat idag och kan inte göra annat än att rekommendera!
Erica J:
"Alltid ett varmt, respektfullt bemötande. Behandlingen anpassas till mina behov. Jag har genom åren tagit del av olika metoder för att behandla smärta och stress vilket har hjälpt mig mycket. Det märks att Jessica har en stor kunskap om kroppens anatomi och vilka behandlingsmetoder som behövs. Lokalen är lugn och fräsch, vilket bidrar till en positiv helhetsupplevelse."
Marius T:
Söker ni perfektionister så har ni hittat rätt. Vi anlitade dem för att bygga ett uterum på vår Värmlandsgård, och vi är imponerade över hur väl de lyckades få till en stil som verkligen passar husets karaktär.
Vi uppskattade verkligen den tydliga kommunikationen och deras förmåga att förstå vår målbild redan från start. Snickarna var extremt noggranna, både med själva hantverket och med att hålla ordning och städa efter sig på gården. Trots att det blev bråttom mot slutet prioriterades kvaliteten högst; allt är utfört till 110% utan att man tummat på en enda detalj. Vi kunde inte vara nöjdare med slutresultatet!
Adithya M:
I had a very positive experience with Actual Support during my six months in the Rusta Matcha program. My advisor, Sanna, provided excellent guidance and support throughout my job search journey. She helped me prepare my CV in both English and Swedish, shared valuable interview tips, and informed me about job fairs and opportunities. Her knowledge of the Swedish job market and her dedication made a big difference for me.
Marie O:
Snabb respons när vi hörde av oss. Inspektion och diskussion hemma hos oss. Arbetet utfördes sedan snabbt och smidigt av två mycket trevliga och duktiga golvläggare. Vi fick hjälp med att slipa upp vårt trägolv - det blev finare än när det var nytt!
Vi är mycket nöjda
Roland Staffan Michael O:
Pålitlig, duktig och trevlig som gjort flertalet jobb i mitt hus. Dyker upp på överenskomna tider oxå vilket är viktigt för mej.
johan a:
Snabb leverans och funktionella produkter. Bra att användas i både vårdsyfte, men även privat för mer bekvämlighet. Ett extra plus för att den är portabel oc slår hästens sängar med hästlängder
Kajse-maria M:
Rekommenderar verkligen denna verkstad! Mycket duktig och proffsig!
Lokaliserade dessutom direkt fel på bilen som jag dragits med och som andra verkstäder gått bet med.
Väl värt att även åka en bit för att få hjälp här! //Nöjd kund som absolut återkommer!
Kenneth E:
Riktigt bra service! Räddaren i nöden när jag fått punktering på ett trailerdäck när jag skulle in i Norge. Dock ingen riktig gummiverkstad i den bemärkelsen. Men de kunde ändå hjälpa till! Kan rekommenderas!