Övrigt i Värmland

Årjäng  (2 st)
Munkfors  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Värmland

Björn Herold K
    Björn Herold K: Kan bara rekommendera bilverkstaden, väldigt bra priser, tar sig an även reparationer märkesverkstäder undviker. Man får en uppskattning snabbt, som ofta hålls!
    Stefan Lennart H
    Stefan Lennart H: Vilket kvalitets tänk! Ändå rask som bara tusan! Om fler snickare vore så effektiva, Man får mer än man betalar för!
  • Stefan Lennart H
    Stefan Lennart H: Stenhård arbetare effekiv ärlig Som det ska va Om en ä ifrå Glava
  • Bertil W
    Bertil W: Stor yrkesskicklighet och väl utförda jobb, städat och snyggt när dom lämnar. Rimliga priser. Kan rekommendera Karlstad Trädfällning med gott samvete.
  • Hazhar P
    Hazhar P: Kompetens på högnivå och service i världsklass!
  • Leon B
    Leon B: Jättebra upplevelse efter service i Elit Hemservices butik. Fick hjälp med städprodukterna som jag behövde för att få rent i duschen. Riktigt bra, ett besök värt att rekommendera!
    Hans Å
    Hans Å: Jätteduktig och serviceinriktad kille som fixade mina 2:or från besiktningen på ett utmärkt sätt. Till bra pris dessutom. Rekommenderas starkt!
    Harriet Kristina S
    Harriet Kristina S: Företaget heter inte Wermlands Entreprenad och bör ta bort det från Hitta.se
  • Jan Olov K
    Jan Olov K: kunnig personal snabbt jobbat och nogrant
    Khaienne S
    Khaienne S: Professionellt skött och med ett mycket trevligt bemötande. Konsultation och samtal om vidareutveckling inom flera områden som kommer leda till spännande projekt i framtiden såsom bl.a. säterkultur, kulturmiljöer, bevarandearbete av lantraser, renovering av fäbodar och andra historiska byggnader, kulturlandskap med slåtter och äng, hållbart skogsbruk, naturvårdsinsatser med bl.a. bekämpande av invasiva arter och räddande av rödlistade inhemska arter, fortbildning inom en rad olika områden, vi utbytte information om kurser och organisationer som vi haft nytta av/ finns att dra nytta av, ekologi och skyldigheter, samverkan inom bygden, organisationer och myndigheter, utbyte av kunskap och erfarenheter, sökvägar och intresseorganisationer m.m. Rekommenderar och kommer följa utvecklingen av de projekt som spirar både på gården och i företaget. Ägaren ger ett pålitligt intryck, har sunda värderingar och ett skarpt intellekt. Dessutom väldigt rara katter på gården.
  • Ebba Kajsa Evelina F
    Ebba Kajsa Evelina F: Jag har fått jättebra hjälp av Conny 👌🏼
  • Nils L
    Nils L: Jag anlitade T&M Bygg & Golventrepenad AB för att slipa golv i vardagsrum och kök. Jobbet utfördes mycket professionellt och med ett mycket positivt personligt bemötande.
    Jesper P
    Jesper P: Engagerad, hjälpsam och snabb optimering! Rekommenderas!
    Nils Oskar Gösta M
    Nils Oskar Gösta M: Mycket proffsigt och hög kompetens.
    Karl Niklas M
    Karl Niklas M: Duktig 👌🏻 .
    Jan W
    Jan W: Dan är en trevlig typ att både snacka grejer och musik med 😀 Finns allt möjligt därinne
  • Orvar E
    Orvar E: Mycket trevligt bemötande och välutförda arbete. Hög kvalite på markiser och persienner. Rekommenderas å det varmaste!
  • Gunnar B
    Gunnar B: Styrde upp vårt trådlösa nätverk på kontoret så att det fungerar felfritt. Ansvarstagande och mycket bra tillgänglighet och service.
    sanna p
    sanna p: många roliga filmer och ett stort utbud av ringsignaler:) rekommenderar att ni kollar på filmen "Vägverket Informationsvideo - Kebab I Bilen" addressen är www.panikfabriken.se värt en titt
    Gunnar B
    Gunnar B: Ett av stans bästa ställen. God mat och bästa personalen.
    Johan A
    Johan A: Kanon bra snickare fick jag och billigt blev det, stort tack ska ni ha!
  • Robert N
    Robert N:
    Carro
    Carro: Totalt underbart god glass! Personalen är väldigt trevlig, och allt är hemgjort! Kaffet kommer i presskanna och med ett litet timglas, så att man håller koll på när man ska pressa. Underbart!
    Örjan P
    Örjan P: Snabba leveranser och snabba svar på offert förfrågningar.Bra kontakt både via telefon och e-post.Kan starkt rekomendera detta företag för andra biodlare och honungsproducenter
  • Markus P
    Markus P: Har ordnat feriejobb till mig de senaste åren, som gör bra papper och har kommit långt i sin miljöutveckling