Övrigt i Värmland

Årjäng  (2 st)
Munkfors  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Värmland

• Anna P
    Anna P: FANTASTISKT bra flyttstäd! Hittade absolut ingenting att klaga på. Då har vi ändå jobbat med flyttstäd och hemstäd själva. Otroligt bra bemötande och superfint resultat! Otroligt nöjda och kommer rekommendera till alla som behöver städning till ett otroligt bra pris! Vi är supernöjda! :)
  • Gunilla A
    Gunilla A: Bra vägunderhållningsarbeten och snöröjningar
    Anna C
    Anna C: Mycket trevlig liten butik, med litet men utmärkt sortiment. Lite av varje, och fantastisk service! Vi köpte ett supertjusigt linnetyg, till bra pris.
  • Kerstin S
    Kerstin S: Alltid trevligt bemötande och bra jobbat !
    Kim Eric Ronnie M
    Kim Eric Ronnie M: Härlig musikbutik, som har det man behöver och inte trodde att jag behövde. Fantastisk service och gott kaffe.
    Thorbjörn N
    Thorbjörn N: Snabb å bra service med bra priser kan varmt rekommendera. Kan dock va lite svåra att nå på telefon.
    Lena K
    Lena K: Mysiga lokaler, glad och service-minded personal! Även ombud för Schenker som funkar toppen! Rekommenderar ett besök 🍀
  • Kenneth E
    Kenneth E: Riktigt bra service! Räddaren i nöden när jag fått punktering på ett trailerdäck när jag skulle in i Norge. Dock ingen riktig gummiverkstad i den bemärkelsen. Men de kunde ändå hjälpa till! Kan rekommenderas!
    Leif Olov A
    Leif Olov A: Fantastisk service 🤩Han fixade hundgrindar fast det inte fanns någon färdig mall till vår Honda,helt otroligt. Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!!
  • Linda L
    Linda L: Otroligt trevlig och noggrann. Vi fick snabb hjälp. Mycket nöjda 😀
  • Petra P
    Petra P: Bra Pizza och snälla personal som är väldigt duktig i service.
  • Christian P
    Christian P: Vi har handlat fågelmat på pippifoder.se hela vintern, solrosfrön, talgbollar, jordnötter. Det är alltid snabba leveranser och bra priser.
  • Soma H
    Soma H: Bra personal och fin bemötandet Rekommenderar starkt
  • Brita Maily Evelyn O
    Brita Maily Evelyn O: Har alltid träffat trevlig och proffsig personal. Kastrerade idag min tik och det gick galant. Dessutom känns det inte som att man vill suga ut varenda krona ur mig, vilket också är sympatiskt. Tack allihop! Maily
  • Thomas B
    Thomas B: Följer upp allt och återkopplar hela tiden när man sökt företaget !Bra samarbete och lämnar in allt i tid . Med vänliga hälsningar
  • Dan Johan Henrik L
    Dan Johan Henrik L: Jag fick hjälp direkt och ett bra bemötande. Tack!
  • Victoria E
    Victoria E: Kan varmt rekommendera detta ställe. Fick hjälp med däcket en söndag och han gjorde ett toppen jobb så vi kunde åka hem till Stockholm.
    Maria Katarina J
    Maria Katarina J: Kunnig med ett mycket kundvänligt bemötande.
    Jon Edvard G
    Jon Edvard G: Trevlig personal, har mycket tillbehör och mat till hund,katt o fisk o fågel o smådjur o reptiler. Bra akvarium tillbehör o massa vackra fiskar och fåglar. I källaren finns trevligt bemötande personal som har hand om hund o katt trimning etc. Och många akvarium.
  • Alvin Marcus L
    Alvin Marcus L: Helt klart bästa veterinären i Sunne!
  • Alexandra R
    Alexandra R: Trygg och smidig upplevelse från början till slut. Väldigt professionellt bemötande och snabb service. Rekommenderas starkt!
  • Mary-ann N
    Mary-ann N: Kan varmt rekommendera Wadelius. Jättebra utfört arbete av panelbyte.Kommer definitivt att anlita honom igen.👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😃
  • Dominika-zofia S
    Dominika-zofia S: Perfekt målning och kontorstäd 👍 Varmt rekommenderat
    Anna L
    Anna L: En väldigt trevlig servicetekniker och ett väl utfört arbete. Kommer definitivt att anlita honom igen.
    Enar O
    Enar O: Lagade antretrappan den vart som ny Professionell och trevlig