Anna P:
FANTASTISKT bra flyttstäd! Hittade absolut ingenting att klaga på. Då har vi ändå jobbat med flyttstäd och hemstäd själva.
Otroligt bra bemötande och superfint resultat! Otroligt nöjda och kommer rekommendera till alla som behöver städning till ett otroligt bra pris! Vi är supernöjda! :)
Anna C:
Mycket trevlig liten butik, med litet men utmärkt sortiment. Lite av varje, och fantastisk service!
Vi köpte ett supertjusigt linnetyg, till bra pris.
Kenneth E:
Riktigt bra service! Räddaren i nöden när jag fått punktering på ett trailerdäck när jag skulle in i Norge. Dock ingen riktig gummiverkstad i den bemärkelsen. Men de kunde ändå hjälpa till! Kan rekommenderas!
Leif Olov A:
Fantastisk service 🤩Han fixade hundgrindar fast det inte fanns någon färdig mall till vår Honda,helt otroligt. Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!!
Christian P:
Vi har handlat fågelmat på pippifoder.se hela vintern, solrosfrön, talgbollar, jordnötter. Det är alltid snabba leveranser och bra priser.
Brita Maily Evelyn O:
Har alltid träffat trevlig och proffsig personal. Kastrerade idag min tik och det gick galant. Dessutom känns det inte som att man vill suga ut varenda krona ur mig, vilket också är sympatiskt. Tack allihop!
Maily
Jon Edvard G:
Trevlig personal, har mycket tillbehör och mat till hund,katt o fisk o fågel o smådjur o reptiler. Bra akvarium tillbehör o massa vackra fiskar och fåglar. I källaren finns trevligt bemötande personal som har hand om hund o katt trimning etc. Och många akvarium.