Övrigt i Gävleborg

Nordanstig  (3 st)
Ockelbo  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Gävleborg

• Sonja Anita Ö
    Sonja Anita Ö: Sisso har i princip räddat livet på min Tritill, och jag har fått tillbaka min fina häst. Trille har spatt, haft fång två hänger och efter en spark i hagen fått griffelbenet avsparkat. När vi kom till Sisso var Tritill halt både fram och bak, och stel i bak. Idag har jag sakta startat upp Trille och kan rida.
    Olof Johan L
    Olof Johan L: Jag har haft en fantastisk upplevelse med Cixma Group AB och kan varmt rekommendera deras tjänster. Från början till slut har de levererat på högsta nivå, med professionellt bemötande, snabb service och utmärkt resultat. Personalen var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav tydliga och förståeliga förklaringar. Deras expertis inom området är uppenbar, och jag kände mig trygg genom hela processen. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer definitivt att använda deras tjänster igen i framtiden. Kort sagt, bara bra! Rekommenderas starkt.
  • Kerstin Margareta Ö
    Kerstin Margareta Ö: Bästa personalen, OCH BRA SERVICE,!! Önskar lite mer underhållning på helgerna också.
  • Henrik J
    Henrik J: Trevlig och bra kontakt vid köp. Löste dessutom saken blixtsnabbt när det fanns en defekt på en levererad del. Allt gott👍
  • Kim Janett Emelie L
    Kim Janett Emelie L: Suveräna killar, trevliga och duktiga. Jobbar riktigt effektivt.
    Per-ove J
    Per-ove J: L.DETTA ÄR JU GUDDOMLIGT GOTT, SILLAR OCH PEPPARLAXEN ÄR TOKGODA. EN FRÖJD FÖR ÖGAT MED HAVET. PERSONALEN BJÖD PÅ SEJ SJÄLV(KRAM). SÅNT ÄR JU GULD.KÖPTE BUFFE .
  • Pär Jimmy G
    Pär Jimmy G: Mycket bra bemötande och noggrann utfört jobb. Blev bättre än förväntat resultat
    Jesper E
    Jesper E: Bästa frisören jag någonsin haft, extremt proffsig och lyhörd, blir alltid positivt överraskad. Även om jag bor dryga 60 mil ifrån så försöker jag alltid pricka in en tid när jag är i närheten.
  • Winnie T
    Winnie T: Mycket trevlig bemötande och hjälpsamt. Jag lämna in mina känga och stövla för lagning av dragkedjan till och från, samt klacka om mina skor vid behov så att dem håller år efter år.
  • Ulf Lennart Joakim A
    Ulf Lennart Joakim A: Fin lokal, gott kaffe och bra personal. Helt underbara herrar, helt överflyttad hit ifrån bilprovningen sedan 4 år tillbaka 👌
  • Mohamad A
    Mohamad A: Smidigt robots telefon svar och jag bokat sista gången fastpris genom appen 👍
  • Josefin Linnea F
    Josefin Linnea F: Vi har anlitat veteranresurs flera gånger för att städa vår lägenhet. Lika nöjd varje gång!
    DAVID R
    DAVID R: Jättestrevlig personal och snabba att svara ens frågor.
  • Andreas H
    Andreas H: Agneta sköter idag vår löpande bokföring, och är otroligt kompetent på området samt har alltid full koll. Dessutom ser hon till att alla andra har en otrolig koll också. Hon hjälper alltid till, och är på en tills uppgifter är lösta. Vi har lärt oss otroligt mycket på vägen tack vare Agneta!
    Malin E
    Malin E: Mycket professionellt och vänligt bemötande, snygga resultat som dessutom var klart före utsatt tid. Inte heller så dyr. Rekommenderas varmt.
  • Liselotte F
    Liselotte F: Vill rekommendera Järnboås Ridcenter för Mycket gästvänligt bemötande, rar och ambitiös tjej som är professionell och jätteduktig.
    Anders S
    Anders S: Seriös och noggrann gör alltid bra jobb
  • Johan N
    Johan N: En mycket kompetent köksleverantör med hög närvaro i framställning av skräddarsydda kök enligt gammalt snitt.
  • Anders D
    Anders D: Toppenställe !!!! Jättetrevligt och professionellt- rekommenderas varmt
    O
    O: Trevligt hotell med trevlig personal, bra helt enkelt!
  • Elisabeth S R
    Elisabeth S R: Underbart ställe. Pernilla och Pär gör att man trivs jättebra. Hästar finns med alla olika personligheter. Jättehärliga. Hit kommer man garanterat fler gånger. Linnéa och Suzanne
  • Emma L
    Emma L: Mycket bra advokat, samt Tiina Hennel. Dessa människor har betytt otroligt mycket för för och det gör dom förtfarande. Trevliga, kunniga och framförallt lyhörda människor!
  • Lars Arne L
    Lars Arne L: Lungnt sakligt och tryggt bemötande vid första kontakt. Företaget präglas av stor yrkesstolthet. Utför arbetet med noggrannhet och kvalité. Vinnlägger sig om att kunden får vad han förväntar sig och lite till.
    Staffan G
    Staffan G: Det sägs att det är den som går vilse som hittar de nya stigarna. Det fick vi idag uppleva när vi valde fel avtagsväg och hamnade i Kungsgården där Berglunds Bageri fanns. Bättre felkörning har vi nog aldrig gjort! Fantastiskt gott fikabröd, smörgåsarna som gjordes efter beställning var superba. Och i samma höga klass landade kanelbullarna. Cafédelen var en upplevelse i sig. De udda, under många år samlade, kaffekopparna liksom den mysiga inredningen gjorda att fikat smakade om möjligt ännu godare. Dessutom var hela kalaset synnerligen prisvärt. Hit återvänder vi gärna!