Per Olof H:
Jag blev bemött mycket bra av Kalle och hans gäng.
Mina förväntningar på arbetet blev mycket bättre än vad jag hade drömt om.Hoppas det blir flera tillfällen.
Bra information om när ni kommer och ett bra bemöttande av personalen som var på platsen.
Skogsgödsling i Helgum Sollefteå
Rose-marie B:
Jag fick suverän hjälp och mycket bra råd om hur jag skulle sy. Rekommenderar verkligen mannen som har tyghuset för bra service och för att vara kunnig. Dit kommer jag åka fler gånger./ Rose-Marie
Olof Johan L:
Jag har haft en fantastisk upplevelse med Cixma Group AB och kan varmt rekommendera deras tjänster. Från början till slut har de levererat på högsta nivå, med professionellt bemötande, snabb service och utmärkt resultat.
Personalen var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav tydliga och förståeliga förklaringar. Deras expertis inom området är uppenbar, och jag kände mig trygg genom hela processen. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer definitivt att använda deras tjänster igen i framtiden.
Kort sagt, bara bra! Rekommenderas starkt.
Carina Kristine M:
Fantastisk mysig kiosk med mycket kul att titta på. Stort sortiment med presentartiklar, leksaker. samt mycket trevlig och hjälpsam personal.
Daniel J:
Kollade runt i landet efter ett ställe som bygger om bilar till A-traktorer och denna firma hade bra betyg och kunde bara läsa bra om dem. Åkte upp med bilen från Stockholm i flera timmar bara för att få just deras hjälp då jag blivit bränd på en tidigare bil som inte var bra gjord. Kändes bra direkt och de kom med bra tips över telefon när jag skulle välja bil innan också. De tog hand om allting och bilen är superfin och det blev riktigt snyggt och den går mjukt och fint. Kan inte vara mer nöjd. Skulle inte våga ta min bil till något annat ställe. Rekommenderas varmt!!
Malin N:
Jag kan varmt rekommendera Hälsingehonung. Har letat länge efter ett företag som säljer hudvårdsprodukter med så naturliga ingredienser som Hälsingehonung. Som cerat använder jag deras Bistick, och de har även en salva med samma ingredienser. Fungerar jättebra och känns bra att inte smörja in sig med en massa skit! Fungerar bra att beställa via hemsidan (www.halsingehonung.se) och beställningen skickas snabbt! Mvh Malin
Mikael N:
Sveriges absolut bästa ishockeylag! Vill man titta på, sponsra, eller kanske vara delaktig så finns det en plats. Arenan är mycket fin, tränarna är väldigt bra, och framför allt. Spelarna, vet hur man lirar hockey!
Elisabeth S R:
Underbart ställe. Pernilla och Pär gör att man trivs jättebra. Hästar finns med alla olika personligheter. Jättehärliga.
Hit kommer man garanterat fler gånger.
Linnéa och Suzanne
Emma L:
Mycket bra advokat, samt Tiina Hennel. Dessa människor har betytt otroligt mycket för för och det gör dom förtfarande. Trevliga, kunniga och framförallt lyhörda människor!
S:
Mycket seriöst och väl fungerande företag som sätter brukarna i första rummet, men även balanserar upp så att assistenterna och familjer runt omkring brukaren har det bra.
Det säger en hel del om företaget när grundarna får sitta med när regeringen ska korrigera hur ett assistansföretag bör skötas - tycker ni inte?
Henrik I:
Extremt nöjd med mina nya glasögon. Gick in helt utan förväntningar på vad jag ville ha och kom ut med glasögon som verkligen passade mig.
Precis lagom med hjälp, fick både hjälp och lite space att fundera på vilket alternativ jag helst ville ha. När jag sedan velade fick jag en varsam knuff i rätt riktning. Precis så som en butikssäljare ska vara tycker jag. Tror att hon hette Ann-Marie.
Optikern var mycket pedagogisk och jag fick mycket intressant information om mitt synfel och vad jag kan förvänta mig i framtiden i fråga om försämring av syn.