Andreas H:
Det som är bra med det här stället är helt klart att man kan komponera sin egen rediga macka med allt från sallad till röror av alla dess slag!
Centralt och bra!
Ozza O:
Riktigt bra butik. Mycket fina inredningsdetaljer för inte så dyra pengar. Gillar verkligen den orientaliska stilen där man varierar så mycket färger.
En butik jag ofta råkar gå in på trots att jag inte alltid köper.
Trots det positiva avråder jag andra att testa deras Promotion - Kaffe. Små söta kaffepaket, med slogan, det bästa från Orienten. Fy fasiken vad hemskt det smakade.
Större lokaler vore önskvärd med. Rätt trång.
Lena A:
Jag kan varmt rekommendera Petra hon bemöter de äldre på ett mycket fint, varmt och värdigt sätt, hon är professionell i sitt bemötande och kunnig i sin omsorg av de äldre. Jag tror att alla som träffar henne blir nöjda och känner att blivit sedda och hörda av henne .
Kent Christian N:
Vi använder oss av Mittnorrland Redovisning AB och är väldigt nöjda! Trevligt och varmt bemötande, kompetens och en ”aldrig ett problem” attityd.
Speciellt tack till Linnea som ordnar och fixar!
Kent Olof A:
Min mamma har det fantastiskt bra på detta boende. Trevlig personal, fina aktiviteter, bra mat , ofta hembakt till kaffet. Som anhörig blir man alltid väl bemött och bjuden på kaffe med något till.