Anna L:
Har haft min bil där i ett försäkringsärende. Tre månader stod den där innan den blev lagad. Bortförklaringar att det var försäkringsbolagets fel. Nu visade det sig att arbetet som gjordes var undermåligt och jag lämnade för reklamation. I nästan två månader stod den där och man väntade på att försäkringsbolaget skulle betala ut mer pengar , men återigen hade jag kontakt med dom och pengar hade ju betalats ut första gången så från deras sida var det avslutat. ja det finns mycket att berätta. Jag vet att jag inte kommer någonstans. Det här är ett familjeföretag, där samma person som lagat bilen ska ge utlåtande om lagningen. Men jag har som sagt haft kunnigt folk som tittat på det . Jag har förlorat pengar , många sömnlösa nätter och utan bil i fem månader. Nu har jag tagit hem min bil och orkar inte kämpa mer. Jag ångrar verkligen att jag anlitade dem från början och inte lyssnade på så många andra med dåliga erfarenheter därifrån.
Nils Mikael N:
Fick plåtskador på bilen som verkstadspersonalen gjorde när dom backade in i annan bil. Har ej fått tag i nån efter detta, vare sig på mobil, sms eller mail. Ingen skadeanmälan upprättad från verkstaden.
Francisco José L:
Skräp budföretag. Välj ett annat seriöst budföretag om du vill få ditt paket nån gång.
De levererar paketen var som helst. Till och med till ett ombud trots att.mannhar betalat för en hemleverans.
Säger att de är för mycket snö på min väg för att kunna leverera trots att det var ingenting...
Får fullmakt för att leverera hemma men de orkar inte och väljer brevlådan istället.
Säger att ingen var hemma men de har inte varit hemma ...
Ljuger hela tiden. Skräp företag
Natalin M:
Rekommenderas inte!
Förväntade mig en felfri bil efter att jag köpte min bil från Reximotor men efter bara EN VECKA började motorlampan att lysa!
Per-ove J:
DET ÄR JU FÖR J--LIGT.JAG SÖKER EFTER TELE NR:KOMMER UPP ALLT ANNAT TRAVELL.BLIR JU SÅ JÄ--LA TRÖTT!DET ÄR JU F-N LIKA DOM ANDRA MED,DET ÄR JU MER TOK ÄN ATT UPP GE TELE NUMMER!MÅSTE JU VARA FLER SOM TYCKER LIKA,DÅ MAN NÄMNER DETTA SÅ FÖLJER ALLA MED.DÖP OM SIDAN TILL TEX.KRÅNGEL SIDAN.
Kjell Artur K:
Har aldrig blivit så arrogant och dåligt bemött som just på denna station, av självaste stationschefen dessutom. Undvik till varje pris om ni har en amerikansk bil. Hinner knappt säga hej efter jag har klivit ur bilen innan jag möts av hånskratt och huvudruskning. Yrar om fel färg på lampor förklarar att det ska vara gula lampor inte orange, du vet apelsiner är orange och bananer är gula (förklarar hen som samtidigt verkar imponerad över sin egna pedagogiska förträfflighet). Tydligen går det väldigt bra att tejpa över tak- å sidolampor eller rycka säkring för att få godkänt. (upplysning jag fick från en riktig besiktningsman som ruskade sitt huvud när han hörde hur kollegan uppfört sig). Har alltid fått igenom bilen (flera år) med sittande lampor tidigare, men här blev det tvärnit.
Som tur är finns det fler stationer där både proffessionalitet och bemötande är betydligt bättre.
Alexander G:
Se till att inte göra samma misstag som vi gjorde då vi litade på Erik.
Allt började med att han kom hem till oss och uppskattade ett pris på 15 000 kr (efter avdrag) för att riva en bärande vägg och samtidigt sätta in en balk. (Allt skulle ingå.).
Detta skulle ta två dagar.
När två dagar hade gått kontaktade jag Erik för att säkerhet ställa att priset fortfarande skulle vara 15 000 (efter avdrag).
Han svarar då att det fortfarande kommer kosta 15000 (efter avdrag).
Efter 4 dagar så var dom klara men då var inte balken in klädd och det var stora hål efter att elektrikern hade flyttat en lysknapp.
Bad Erik komma hem till oss igen och han säger då att detta inte ingick så då frågar vi vad det kostar och vi får höra att det skulle gå på 2500 kr för att fixa det sista.
Så då var vi uppe i 18500 kr. Dom kommer och gör vad dom ska (måste säga att det är inget fel på arbetet).
Tiden går och fakturan kommer. På fakturan står det hela 32 000 kr (efter avdrag).. Han hänvisar då på telefon att han ska återkomma samma dag.
Han gör det inte.
Efter flera försök (Både på tele och mail) under flera månader så får jag äntligen tag på han.
Svaret blir att han vill ha hela summan men jag lyckas få till att han sänker det till 26 000 (efter avdrag) kr (Fortfarande 7500 kr mer en vad han sa)....
Så om ni ska använda den här firman se till att få en skriftlig offert och för varje tillägg se till att det upprättas en ny offert. Annars kan ni räkna med att
få en saltad faktura!
Obs: Grannen har just gjort samma sak som vi gjorde och för dom kostade det 9 000 kr (efter avdrag). (Så dom är extremt extremt dyra.)
Susanne H:
Företaget har mottagit beslut från Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) om rättelse motsvarande ca 30.000 kr som de meddelat via sin advokat att de inte tänker betala. Nu kommer de att automatiskt bli listade på Råd & Rön's sk Svarta Lista över oseriösa företag som inte följer ARNs beslut. Branschorganisationer kommer att kontaktas och därefter kommer jag att driva ärendet i domstol. Så anlita INTE detta företag som inte ens gör rätt för sig när ett antal jurister i ARN beslutar att de så ska göra.
Ärendenr hos ARN om ni vill titta på nämndens beslut är: Änr 2013-07726 KB
Patrik O:
En mer OENGAGERAD brottsmålsadvokat får man leta efter. Gjorde inte mycket för att försvara och gjorde med sitt babblande och märkliga ordval mer skada än nytta. Lättförtjänta pengar för Ståhlberg men det var klienten som fick betala priset i form av ett högt straff. Om du hamnar i en situation där du behöver en advokat för brottsmål bör du begära någon annan än Ståhlberg. Det finns flera duktiga och engagerade advokater i Gävle.
Anders L:
Hade ett litet problem som jag undrade om Anticimex kunde lösa. Blev hänvisad till en snubbe som bara la på luren, innan jag hade hunnit säga nåt. När jag ringde igen fick jag höra att han minnsan inte ville prata med mig. ???? Varför? Makalöst dåligt företag på att bemöta sina kunder. Nog måste han ha trott att jag var nån annan (svärmor eller nån), men i alla fall. Verkligen otrevlig.