Annelie S:
Bra sortiment och väldigt lyhörda för kundernas behov, tycker jag. Man har en snabbkassa kring lunchen och öppnar snabbt nya kassor när köerna byggs upp. Dessutom stänger de sent, och det passar mig jättebra.
Andreas H:
Besöker ni Hälsingland så kan ni lika gärna ta er till hjärtat av det!
Växbo Krog & Café är ett smultronställe som varje levande varelse vill besöka.
Maten är inte bara förträfflig, de har även en dessertbuffé som får sockersjuka att vilja utmana ödet.
Fundera inte så mycket, gör det bara....
Birgitta R:
Alltid glada och skojfriska.Man blir glad när man handlar där.Bakverken bara smälter i munnen och det är svårt att sluta äta.Trevligt och väl värda sitt pris.Testa du ångrar dig ej.
Lena A:
Jag kan varmt rekommendera Petra hon bemöter de äldre på ett mycket fint, varmt och värdigt sätt, hon är professionell i sitt bemötande och kunnig i sin omsorg av de äldre. Jag tror att alla som träffar henne blir nöjda och känner att blivit sedda och hörda av henne .
Tomas Hans H:
Mycket bra hälsocentral som tar mig på allvar. Kan också vara för att min gamla hälsocentral i Arbrå var så dålig som en Hälsocentral kan bli så det går inte att vara sämre. Men iallafall är de snälla och trevliga. Min läkare har hittat flera saker de i Arbrå missade i årtionden. De andra patienterna verkar också ok med hälsocentralen. Jag känner flera som bytt från Arbrå till Praktiker tjänst.
Kent Olof A:
Min mamma har det fantastiskt bra på detta boende. Trevlig personal, fina aktiviteter, bra mat , ofta hembakt till kaffet. Som anhörig blir man alltid väl bemött och bjuden på kaffe med något till.
Anna Maria L:
Köpa moped på hos Nordqvist Racing? KJavisst! Det var hur enkelt som helst tack vare Jens & Co – supertrevliga, hjälpsamma och riktigt kunniga. Man märker direkt att de verkligen kan sin grej och har full koll på det de jobbar med. Allt har bara flutit på, från första kontakt till hela affären i mål. Älskar den norrländska känslan: lugnt, tryggt och det ordnar sig. Är riktigt nöjd och kan varmt rekommendera!