Karin F:
Jag har haft nöjet att vara med på flera kurser i Backe och jag kan rekomendera dem till det varmaste. Allt var upplagt att vara deltagarna till gagn och man blev bjuden på lokalhistoria, naturupplevelser och frisk luft samt lämplig motion. Kroppen fick sitt med bra rum, fantastisk mat och en otrolig personal, som alltid satte gästen först.Jag kommer tillbaka så fort jag bara kan.
Jon W:
Herr Jan-Erik Melkersson är en sann hantverkare och konstnär av yppersta klass. De skor som han hantverksmässig tillverkar helt efter dina önskemål är inget annat än fantastisk. Bespoke shoemaking när den är som bäst, utanför Östersund i lilla Sverige! www.melkershoes.com
Josephine Nicoline K:
Vädligt snäll och trevlig taxichaufför. Första gången jag var i gottland och gav oss bra rekomendationer på ställen i gottland. Och även för ett bra pris.
Jan G:
Karl-Erik är mycket företagsam person, som håller väl reda på vad som försiggår --och försöker rätta sin verksamhet efter detta. Vi behöver fler personer av Karl-Eriks kaliber för att hålla glesbygden igång.
Det är inte tillräckligt att ta efter vad som sker utomlands --man måste ta tillvara och utveckla vad som finns inom kommunen --folk, bebyggelse, natur och naturresurser. [fast detta är svårt --och det krävs hjälp från kommunen och de styrande --att inse värdet av dessa resurser och ta tag i utvecklinen --och få till stånd ett samarbete bland kommunens innevånare]
Anton J:
En av Stockholms absolut bästa restauranger. Har ätit här 20+ gånger senaste året och även tagit take away. Supergott, superbra, supertrevligt. Akta er bara för kvällar när det är mycket folk, för det här stället är POPULÄRT.
Sol Charlotte Barbro V:
Fick en insats från Contura installerad i vår eldstad förra vintern, nu börjar vi elda igen och är så nöjda. Allt fungerar som förväntat. Tack!
Tommy E:
Fruktansvärt bra produkter, helt grym på inkörd smuts som kakel och ugn
Rengjort mitt skinnställ med topp resultat. Väldigt trevligt personal med stort kunnande💪