Övrigt i Jämtland

Berg  (5 st)
Ragunda  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Jämtland

Anders E
    Anders E: Informativ utbildning om en verksamhet och våra medmänniskor..
  • Karoly S
    Karoly S: Bra bemötande, professionell personal, bra priser! Jag kan rekommendera dem!
    Tommy W
    Tommy W: Bästa verkstan utan tvekan Rekommenderas 🤓
    Cecilie Dyveke H
    Cecilie Dyveke H: Absolut bäst på alla vis! Trevligt sätt och tjusig person!
    Lowissa W
    Lowissa W: Mycket bra service och duktig frisör. Dessutom miljövänlig. 😊👍
  • Alvin Teo Robert K
    Alvin Teo Robert K: Kung ställe fick allt stort 10/10
    Klaudia D
    Klaudia D: Fantastisk plats med fantastiskt mat 🤩🤩🤩 Trevligt personal och mysigt ❤️
    Malin Helen H
    Malin Helen H: Bra städning och fönsterputs. Lätta att kommunicera med!
  • Marcus Gunnar O
    Marcus Gunnar O: Ett mycket pålitligt företag som håller både leveranstider samt mycket hög kvalité
    Arne D
    Arne D: Fantastiskt engagerade. Fixade våran fina lampa på ett mycket proffsigt vis. Tusen tack för erat fina bemötande.
    Marie Birgitta J
    Marie Birgitta J: Otroligt fin service, bra kundbemötande i alla situationer.
  • Håkan W
    Håkan W: Mycket trevligt bemötande både i Sundsvall och Hoting
    Katja Theresa T
    Katja Theresa T: Kanon!!! Super service, bilen blev som ny! Återkommer garanterat.
  • Per Johan B
    Per Johan B: Riktade upp och lade nytt tak på vår fiskestuga. Mycket nöjda. Höll vad de lovade och informerade löpande. Rekomenderas varmt!
  • Erik Anders F
    Erik Anders F: Har anlitat Thorgerzon i många år. Alltid utomordentlig service och kundfokus!
  • Kim K
    Kim K: Mat med kärlek ❤️☀️och extremt god service.
    Hilmar Thorarinn H
    Hilmar Thorarinn H: Kunnig personal, bra bemötande, rekommenderar den här verkstaden.
    Kenth Robert F
    Kenth Robert F: Väldigt bra frisör, trevligt bemötande ännu en bra klippning i dag.Tack
  • Anton N
    Anton N: Bra o snabb service trevligt bemötande
  • Malin H
    Malin H: Trevliga och hjälpsamma säljare! :) Gör vad de kan för att kunden ska få en trygg och bra bilaffär! :) Rekommenderas varmt!
    Kakbloggen G
    Kakbloggen G: Prisnivå (kaffe+bulle/muffin): 45 kr Atmosfär/klientel: Mycket semestrande stockholmare, trevlig atmosfär. Utbud: Det mesta bland bullar, klassiska kakor som hallongrottor och kolakakor samt massa matbröd där mycket är surdeg. Service/personal: Trevlig, man känner sig välkommen och de svarar på nyfikna frågor. Smak: Rute Stenugnsbageri har förmodligen Sveriges godaste kardemummabullar, ett måste om du har vägarna förbi. Utseende: Rustika kakor och bullar som ser ut allt annat än fabrikstillverkade ut. Annat: - Läs fler recensioner på kakbloggen.se
  • Haruna M
    Haruna M: Jag har precis börjat där faktiskt, det är rätt kul, de vill att man gör något och inte bara heckar. Det är en av sakerna som lyft mig här i livet så därför rekommenderar jag det, definitivt.
    Anders N
    Anders N: Östersunds bästa kinarestaurang! Hög kvalité på maten, och trevlig personal!
    Lm
    Lm: När du vill flyga helikopter så är det Jämtlands Flyg som gäller. Deras långa traditioner säger en del och att de som företag som har räddat liv i 50 år. Världsklass!
  • M
    M: Skickade in min turbo för renovering. Ligger bra i pris och min turbo såg ut precis som ny när den kom tillbaka. Har fungerat bra hittills (2600mil) och kan verkligen rekommendera TurboTech!