R M I Silvana L:
Var med vår unghund för en undersökning, vi ville veta att han gick upp i vikt och eventuellt få hjälp att klippa klorna. Sättet veterinären tog hand om detta var så oprofessionellt, behöver inte gå in på detta närmre, men det satte sina spår hos både oss o vår valp.
Vi kommer inte fortsätta på evedensia.
Keén R:
Har haft med deras snickare att göra och dom har jag fullt förtroende för.
Trevliga och lika säkert som dom är det verkar dom vara som yrkesmän.
Gunnar E:
SWEP har bytt plåttaket på vårt hus, en krånglig takkonstruktion med många speciallösningar. Resultatet är över förväntan med flera förbättringar jämfört med föregående 100 år gamla plåttak.
Snyggt arbete och trevlig personal - rekommenderas varmt!
Rosie L:
Trevlig frisör som klippte mig när jag var där 1:a ggn, blev helnöjd! så även min dotter som klippte sig precis efter mig! lyssnar verkligen på hur man vill ha sin frisyr! och öppna för förslag!
patrik g:
Jag vill rekommendera er pizzeria monte carlo i Eksjö,för de har goda pizzor,och då ingår sallad,brödstycke, prisklasserna är från 50 kronor upp till 100 kronor beroende på vilka pizzor.Sedan så finns det god husmanskost från 60 kronor och uppåt.Fullständga rättigheter finns,och man kan avnjuta av en stor stark för cirka 45-50 kronor.Personalens bemötande är bra,serviceinriktad,lokalen har plats för uppåt 20 gäster,och under sommarhalvåret kan man sitta på uteverandan som har minst 10 platser
Lars Erik A:
Forsta gangen jag var pa Taendstickstraeffen var 1988.
Sedan har det blivit naestan 20 ggr. Tyvaer mer saellan efter att jag flyttade till Lettland. Men nu skall jag dit igen i September.
Tomas T:
God mat är något som vi alla människor vill ha. Att kunna göra god mat krävs en hel del köksredskap. Detta problem löser företaget Sveico åt oss genom sina prisvärdiga produkter som anpassas till olika kökskulturer. Detta har företaget hållit på med sedan 1914.
Stefan S:
Deras webshopp funkade fint (även om det tog 4 dagar). Snygga olackade mässings handtag till rätt pris.. Bra att det fortfarande går att köpa Svenskt ... :-)
Cecilia K:
För de som verkligen är ute efter kvalite och design i möbelväg ska verkligen shoppa möbler från Swedese till sitt bohag. De har så mycket fint så man blir knäsvag varje gång man ser alla dessa möbler. Givetvis är det ganska dyrt allting men när man väl har inhandlat något därifrån så är man nöjd så det räcker och blir över för en lång tid framöver.
Carina E:
En mysig affär som både barn unga, medelålders och gamla kan hitta något som passar dem i. Själv älskar jag deras avdelning med underkläder där man alltid har mycket och många färger att välja mellan. De har även en trevlig personal vilket är stort plus då man behöver hjälp att hitta det man söker.