Övrigt i Norrbotten

Niklas K: Professionellt bemötande väldigt kunnig
  • Erica Hsiao Hung L
    Erica Hsiao Hung L: Supergod mat👍mysig stället , trevligt personal /emma n
  • Jan Mikael B
    Jan Mikael B: Mycket bra kundservice och service till rimliga priser.
    Lars roland N
    Lars roland N: Toppen. Bra och snabbt jobb. Lätt att boka via Webben
    Annette W
    Annette W: Mycket nöjd med VVS arbetet, duktig, kunnig och trevlig . Bara plus 👍
  • Jan Henrik V
    Jan Henrik V: Mycket bra, mycket nöjd och tacksam över hjälpen vi fick. //Janne
  • Nils Robert N
    Nils Robert N: enormt skicklig hantverkare ung snabb och noggrann återkopplar kontinuerligt
  • Anders F
    Anders F: Min mor fick via sitt försäkringsbolag hjälp av Christoffer efter en vattenskada. Åtgärderna omfattade rivning och återställande av kök samt golv i flera rum i ett äldre hus som säkert erbjöd en del utmaningar. Han var mycket proffsig, noggrann och trevlig genom hela projektet. Det märktes att inget lämnas åt slumpen, här är det eftertanke och kvalitet som genomsyrar arbetet. Vi är otroligt nöjda med insatsen och vill varmt rekommendera Christoffer och Juhst Bygg & Design!
  • Lindgren och Dahl transport i Norr AB
    Lindgren och Dahl transport i Norr AB : Professionella och tacksamma att arbeta med.
  • Samiel E
    Samiel E: Det var jätte trevligt resa med han tack du är så snäll, och villigt.
    Emily J
    Emily J: Riktigt goda! Helt klart värt pengarna!
  • Nils Andréas B
    Nils Andréas B: 2025 års datorreparatör. Trevlig och kunnig!
    Maria R
    Maria R: Trevlig personal, fina lokaler och proffsigt bemötande.
    Per Åke H
    Per Åke H: Hjälpte oss att ta bort 15 m häck. Det blev toppenbra. Rekommenderas!
  • Tex N
    Tex N: Bra service och trevliga anställda
  • Thomas Alf Hägge Å
    Thomas Alf Hägge Å: Fantastisk anläggning som har allt och lite till
  • Karl Anton B
    Karl Anton B: Rekommenderar alla som går i biltankar att handla här!
    Niilo Ahti Sakari A
    Niilo Ahti Sakari A: Detta om första besöket på Bilbolaget när vår V60 behövde bokas för service: genomgående ett mycket professionellt och trevligt kundmottagande. Serviceteknikern Johan hjälpte till med kort varsel på ett sätt som var riktigt bra!
  • Katarina G
    Katarina G: Anlitade Yoel för ett rätt svårt uppdrag -tapetsera med tapeter från 40-talet och han har verkligen gjort ett jättebra arbete! Mycket pålitlig, skicklig och trevlig målare! Rekommenderas varmt!
  • Dan Johan S
    Dan Johan S: Super snabb och bra service, och till bra pris dessutom!
  • Per Andreas N
    Per Andreas N: Snabb leverans, inget krångel, bra priser!
    Harry Anders Ingemar A
    Harry Anders Ingemar A: Empes gatukök har ju dom bästa hamburgare 👍😊
  • Jessica A
    Jessica A: Så fint hotell! Passar mycket väl in i det nya Kiruna. Ligger mittemot Kirunas kommunhus jämte bibliotek. Inbjudande Skybar med utsikt över byn och gruvschakten. Spa med terrass där man kan koppla av i vilstolar som även kan avnjutas vintertid för att beskåda norrsken. Modernt hotell som gärna besöks igen.
  • Kjell Anders L
    Kjell Anders L: Gjorde ett prydligt jobb med min anläggning.
1234...7