Karl J:
Superbra! Verkligen en positiv upplevelse. Jag kände mig väl omhändertagen hela vägen och det märks att kvalitet och service prioriteras. Rekommenderas varmt!
Kristi H:
Fantastiskt kunnig personal. Gick genom min kropp noggrant och hittade bristande ställen i kroppen. Lite massage och hemma övningar och allt kan bara bli bättre. Tog i akt hela min sjukdomshistoria för att hitta hur just han kunde hjälpa mig .
Emma J:
Är alltid så otroligt nöjd när jag lämnar Rmj Design! Mina naglar har aldrig varit starkare eller snyggare. Moa är en sann konstnär och otroligt noggrann. Rekommenderas varmt till alla som vill ha naglar av toppklass!
Carl-gunnar H:
Ett välskött företag, sen över 20 år i branschen. Kunnig och trevligt bemötande från personalen. Håller det dom lovar. Ett toppbetyg, är utlåtandet.
Johan S:
Universitetsområdets oas för livsnjutaren. Gott kaffe, trevlig miljö och en underbar personal. Dessutom har man fräsch och god lunch, visserligen till ett högre pris än de Centrumrestaurangen och kåren, men värt varenda spänn.
Enda nackdelen är att det kan vara lite trångt vid lunchtid. Gå gärna dit innan 11:30 om du vill vara säker på plats.
Lovisa L:
Jag är jätte nöjd med börsen som jag handlat och jag kommer definitivt att rekommendera Silverbodan åt alla som behöver en ny plånbok i bra kvalité till bra pris. Dessutom finns det en uppsjö av väldigt fina smycken från äldre vintagesmycken till nydesignade.
Hanna B:
Fantastiskt bra sammanhållning och mången roliga upptåg. Visserligen långt till bortamatcherna men många är helgerna som spenderats i goda vänners lag i IFK Arvidsjaur.
Daniel M:
Välbärgad förening med fina gräsplaner. Alterdalens IF äger idrottsplatsen Holma där föreningens enda sport; fotboll bedrivs. Herrlaget spelar i division 6, men som trots detta påskostar reklam i raiokanalen Rix FM. I klubbhuset finns bastu och gym samt en kiosk. Till hemmamatcherna serveras där deras speciella hamburgare, som får goda recensioner när den under högsommaren även säljs på gatufestivalen i staden.
Sven S:
Fixade kolvringar och lite annat, som alla sa att det inte gick att få tag på, och på rekordtid dessutom.
Trevligt bemötande och har ett grymt kontaktnät, xx-antal tel.samtal och dom hade hittat allt jag behövde.
Toppen!
Rebecka J:
Otroligt gott kött, chateu briand med potatisgratäng och deras sjukt goda bearnaisesås rekommenderas. Pizzorna är också otroligt goda, om än lite dyra. Men man får oxfilé på pizzan om man beställer det, så det är bra.
Annika Carolin J:
Djurläkarna är vårt förstahandsval för alla typer av åkommor hos våra hundar.
Patellaoperationer, epilepsi, grässtrån i nosen, tandvård, vaccination etc.
Proffsigt, vänligt och tryggt!
Elin N:
Lagomt stort gym där både jag, pappa och farfar tränade förra året (alltså en bra variation på åldrar). Winternet har verkligen kunnig och driven personal som hjälper många till att bli ett starkare jag!