Övrigt i Norrbotten

Jokkmokk  (1 st)
    Michael James T
    Michael James T: Great food. Amazing place 10/10
  • Mattias L
    Mattias L: Snabb och flexibel, rekommenderas.
    Linda Marie K
    Linda Marie K: Extremt hjälpsam mot en icke men blivande kund. Tack! / Hair by sundsgatan 31 Piteå
  • Carl-gunnar H
    Carl-gunnar H: Ett välskött företag, sen över 20 år i branschen. Kunnig och trevligt bemötande från personalen. Håller det dom lovar. Ett toppbetyg, är utlåtandet.
    Jesper Sebastian A
    Jesper Sebastian A: Fin affär med snygga kläder. Hittar alltid någonting bra här. Trevlig personal!
    Linnéa J
    Linnéa J: Tack för ett bra bemötande och så bra utfört arbete med kastrering av våran katt Gulli ❤️ rekomenderar!!
  • Erik Gustav Mattias L
    Erik Gustav Mattias L: Luleå absolut bästa frisör om du frågar mig. Otroligt proffsig!
    Hally J
    Hally J: Vi har fått badrummet renoverat V22 Mycket snabbt och proffsigt gjort.Kan rekommenderas till andra/Björkliden George Johansson
    Kjell F
    Kjell F: Har aldrig varit med om hur hon trollar med kakel, ett fantastiskt jobb , noggrann, pålitlig, kommer i tid.Ni ångrar inte om ni låter henne göra jobbet.
    Margareta A
    Margareta A: Besiktning 260626 i Kiruna. Tack Jonas för fint bemötande och professionell besiktning trots stressiga arbetsförhållanden. Tack än en gång.
    Hans Ulrich J
    Hans Ulrich J: Jag är mycket nöjd med installationen och på det sätt den genomfördes. Mina önskemål togs tillvara på bästa sätt.
  • Liza Linnéa A S
    Liza Linnéa A S: Min cykel har aldrig fungerat så bra som efter deras service, som även var snabb och prisvärd!
  • Viktoria Maria Elisabet W
    Viktoria Maria Elisabet W: Kunnig och trevlig. Gillar att hon även håller samma priser som Folktandvården.
    Magnus E
    Magnus E: Bästa servicen och högsta kunskapen. 5+
  • Matilda K
    Matilda K: Gick instuktörsutbildning hos Ann-Sofie. Super bra! proffsigt och lätt att hänga med. Rekommenderar!
    Karl J
    Karl J: Superbra! Verkligen en positiv upplevelse. Jag kände mig väl omhändertagen hela vägen och det märks att kvalitet och service prioriteras. Rekommenderas varmt!
    Jan Håkan B
    Jan Håkan B: Proffsigt snabbt Bra kvalitet
    Reino Martti K
    Reino Martti K: Hei Päivi pitkästä aikaa. Yritän tulla tukanhoitoon 3/7 kl 08.00 Reino Krank
  • Nils Christian K
    Nils Christian K: Been to Marcus' medical practice for an examination for a private pilot license - got a very professional and kind treatment and would absolutely recommend! Bonus point: It isn't a problem if you don't speak Swedish, English works perfectly well here.
    Olle B
    Olle B: Bra bemötande, kunnig personal, inget uppsäljande utan anpassar efter vad du är ute efter. Bra utbud
  • Ulla Catharina B
    Ulla Catharina B: Fantastiskt bemötande och snabb hjälp med husbilen.
    David A
    David A: Rekommenderas varmt. Mycket hjälpsam personal som snabbt kunde berätta var taxin var när jag undrade. Jättefint!
  • 3.9
    7 omdömen
    Annika Carolin J
    Annika Carolin J: Djurläkarna är vårt förstahandsval för alla typer av åkommor hos våra hundar. Patellaoperationer, epilepsi, grässtrån i nosen, tandvård, vaccination etc. Proffsigt, vänligt och tryggt!
    Gerry K
    Gerry K: Han bytte några element hos mig samt fyllde på solfångaranläggningen. Höll sitt anbud och städade snyggt och fint efter sig.
    Johan S
    Johan S: Det här är den bästa restaurangen i stan, mycket service inriktad personal som serverar den godaste mat i stan.