Jasmin S:
Första frisör som våran treåriga son accepterar att bli klippt av. Han vart både fin i håret och tyckte att det var en trevlig upplevelse. Kommer definitivt tillbaka!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Västerås?
Daniel V:
Telexia Sundsvall, team Alex och Sandro, kontaktade oss och erbjöd en smidig lösning för hemsida. Det slutade med prissänkning på företagets alla mobilabonnemang, hemsida, kaffemaskin och GPS-puckar i alla bilar. Riktigt smidiga lösningar och snabb återkoppling.
Anne Birgitta B:
Tillmötesgående säljare, service inriktad . Fick hjälp att testa batteriet så att jag fick se att det fungerade ( till skillnad från den man jag stötte på första gången som inte var så hjälpsam)
Köpte litiumbatterieri o solpanel( Demoto)@
Tv
Tommy E:
Kan varmt rekommendera Edors Bilmek!
Ägaren är väldigt trevlig, hjälpsam och serviceminded.
Fick min bil snabbt lagad till en väldigt bra peng.
Kommer definitivt att återvända!
Maria D:
Aldrig mött en så professionell frisör, super trevligt varje gång man kommer dit och hon är väldigt mån om att det ska kännas bra innan man lämnar salongen!
Sewar H:
Det känns tryggt att lämna in sin mobil här. De använder bra reservdelar och man får garanti på jobbet. Min telefon fungerar felfritt efter reparationen. Rekommenderar Fix Tech till alla i Västerås.
Jag kände mig respekterad som kund och fick all information jag behövde om reparationen...
Amel A:
Fick fantastisk bra och snabb service när jag kom in med en mobil där skärmen var helt repad efter att ha slagits i marken. Jag fick ett väldigt bra pris på byte av skärm, men när jag kom och hämtade upp den så visade det sig att mobilen hade ett skärmskydd och det endast var detta som de behövde byta och det sparade mig mycket pengar. Otroligt glad över att bli bemött med god och ärlig samt snabb service! Vill absolut rekommendera denna butik och återkommer gärna dit igen.
Marcus Roger B:
Jag har anlitat Jimmy för intervjufilmer, med ett strålande resultat. Det var på kort varsel och med en hel del direktiv. Resultatet blev snyggt och med bra flow, med musik, loggor och namnplattor på helt rätt ställen. Rekommenderas!
Karl Torsten L:
Vi hade kommit överens om besök ang vår svajiga tvättmaskin kl 10, 3/10 2025, på Syrenvägen 95 och redan 9.45 kom en fantastiskt trevlig och duktig reparatör och ringde på vår dörr. Imponerande! Han insåg snabbt problemet och åtgärdade det. När jag skriver detta är kl 10.05. Denne reparatör är verkligen en heder för ert företag.
Ann och Torsten Lund
Sabina J:
Supernöjd med Aros Moderna! Professionella, noggranna och alltid lätta att ha kontakt med. Resultatet blev ännu bättre än vi hoppats på. Rekommnderar starkt
Kim Mikael N:
Trevligaste killarna för hjälp med logistik och lager. Grym support när man behöver hjälp med allt som rör byggtjänster, lager och transport.
Johan E:
Jonas & Stefan från Svenska Skorstenar AB utförde installation av kassett i befintlig öppen spis och åtgärdad brister i ventilation i vår villa från 1947 i Stockholm.
Bra rådgivning inför offert. Tydlig offert som stämde helt med utfört arbete. Snyggt slutresultat som klarade oberoende besiktning utan anmärkning. Höll överenskomna tider. Dessutom supertrevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt.
Arvid S:
Rekommenderas starkt, bra kundbemötande. Och bra tjänster, tror att det är det ända företaget i Västerås som sysslar med den här typen av tjänster/produkter och de gör det väldigt bra!
Moni S:
Sveriges bästa chokladmakare - utan överdrift!!! Och dessutom enligt mig - Sveriges bästa tårtmakare. Varför köpa en tråkig tårta på ICA när man kan få uppleva himmelriket med en från Mälarchocolaterie? Det låter som överdriven reklam men jag har provat mycket choklad och bakelser på alla möjliga ställen i Sverige och jag återkommer alltid till att MC i Västerås är bara bäst!
Joel B:
En flygskola helt inriktad på att utbilda piloter i flygteori. Skolchefen har ett stort engagemang i utbildning vilket gör utbildningen riktigt bra och intressant. Det finns stor flexibilitet hos instruktörerna och skolan i övrigt vilket ger en bra känsla av att ha inflytande över sin egna utbildning. I övrigt trevliga lokaler och bra fikamöjligheter.
KENT ROBERT R:
Grymt jobb med vår hemsida https://OptiOne.se och en helt fantastisk anpassning av WorkCloud. Vi är supernöjda och kan med trygghet rekommendera BlueScreen och WorkCloud alla dar i veckan. Hög kompetens, suverän service och grym support.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Västerås?