Övrigt i Västernorrland

Timrå  (5 st)
Ånge  (5 st)

Topp 25 övriga företag i Västernorrland

• Madelene N
    Madelene N: Jättefin och proffsig personal! Kan varmt rekommendera Tandkliniken i Norr⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Gunilla margareta S
    Gunilla margareta S: Snabbt svar, när jag ringde. Trevligt bemötande av chauffören. Resan blev behaglig, i en Riktigt fin bil.
  • Rolf thomas N
    Rolf thomas N: Glenn Hysén klass på bröderna Mats och Christian Malmström, fanns det 6 +skulle dom få det men nu får dom "bara" 5 +. Dom kom när det var sagt och dom gjorde det lilla extra. Snyggt och kompetent utfört jobb på vårt balkonggolv, trevliga killar. Tack! Thomas Norrbin
  • Jan-ove N
    Jan-ove N: Otroligt duktig han fick ordning på min onda rygg efter bara ett besök guld värd👍👍
    Karin m S
    Karin m S: Mycket hjälpsam och trevlig bra installation och service.
  • Anna-lena G
    Anna-lena G: Mycket trevligt bemötande, ett noggrant och proffsigt utförande av målning av vår fastighet. Rekommenderas varmt!
  • Charlotta E
    Charlotta E: Det sitter en rekryterare i stockholm som rekryterar folk.......inte lönt man söker då!!!! Kan det mesta !!!! SNABB EFFEKTIV DUKTIG baseras på tidigare jobb genom åren tex. LIDL ÖVIK KONSUM EXTRA HÖRNETT BARNOMSORG BILVÅRD LOKALVÅRDARE SJUKHUSET jag är DUKTIG baserat på chefen på LIDL......KLOCKREN'T en kvinna =nuvarande CHEFEN DÄR!!! ULRIKA
  • Metin K
    Metin K: Rekomenderar rekommenderar tusen gånger om. Sällan man har vart så nöjd med något. Otroligt proffsig och maxat avancerad lägg också till snyggt prydligt och ordning och reda till ett mycket rimligt pris. Blir definitivt återkommande. Har ni jobb se till att kontakta Brännan ni kommer inte bli besvikna. Dessutom väldigt trevligt bemötande.
    Magnus L
    Magnus L: Snabb och bra service! Åtgärdade mitt jobb samma dag
  • Monica Anita E
    Monica Anita E: Har aldrig haft renare fönster! Snabb, trevlig och bra pris.
  • Rudolfus Aloysius Maria V
    Rudolfus Aloysius Maria V: Vi är jätte nöjda med installation av Thorén. Fantastiskt bra jobb har dom gjort. Såväl anläggning av nya djupborrad vattenbrunn och anläggning och borrning av bergvärme.
    Mats Linus R
    Mats Linus R: Suverän service, ytterligt hjälpsam och trevlig dam som kan sina områden
  • Linda B
    Linda B: Fick snabb och suverän hjälp när behovet plötsligt uppkom. Bra service och kompetent personal, tusen tack!
  • Daniel A
    Daniel A: Mycket bra hjälp med min honda
    Jonas Patrik J
    Jonas Patrik J: En mycket bra upplevelse när jag köpte en ca an fyrhjuling. Bra bemötande och upplevde att säljaren Micke ansträngde sig att vara service minded. Rekommenderar verkligen denna återförsäljare.
  • Jens B
    Jens B: Mycket bra service! En riktig räddare i nöden 👍😊 Fixade bilen samma dag så vi kunde ta oss hem 👍
  • Inger Evelina Teresé S
    Inger Evelina Teresé S: Kunniga, kreativa tjejer som är mån om sina kunder. Glada, trevliga och inget är omöjligt! Jag är ALLTID supernöjd!
    Kent Håkan Ö
    Kent Håkan Ö: Mycket trevliga,duktig och noggrann ,grabbar som kan sitt jobb När vi fick hjälp med våran altan 24 /7
  • Christer L
    Christer L: Jag är full av beundran hur Kjelles löste alla problem vid vår flytt. Snabbt, effektivt och strukturerat. / Christer
  • Bengt Mikael W
    Bengt Mikael W: Mycket trevligt och bra bemötande
  • Idamarie Silva Elisabeth Å
    Idamarie Silva Elisabeth Å: Super! Löste mina nackproblem sedan 20 år i ett nafs… Jag har gått till andra minst en gång i månaden, han löste det på en gång sedan har jag inte haft problem (2 år nu)
  • Ingrid Margareta W
    Ingrid Margareta W: fått tider snabbt, proffessionell och kunnig.
  • Ralf Lennart J
    Ralf Lennart J: Bra service och trevlig personal
  • Kerstin N
    Kerstin N: Alltid rent och snyggt. Trevlig personal och bra träningar i grupp. Inspirerande ställe, typ.
    Håkan H
    Håkan H: Bra firma ordning och reda och bra service:).
1234...7