Ulf Petrus J:
Vi har anlitat S. Lauber till röjning, trädfällning och installationsuppdrag. Mycket nöjda med hans tjänster och hans arbetsförmåga. Kan verkligen rekommendera honom.
Anna-christine L:
Vi är supernöjda!
Peckas Rekond har verkligen levererat över förväntan. Bilen blev otroligt fin – både invändigt och utvändigt – och hela upplevelsen kändes proffsig från start till mål. Dessutom ett mycket trevligt bemötande, vilket gör det hela ännu bättre. Rekommenderas varmt!
Abdolreza B:
Hej
Jag har besökt väldigt många hembageri och konditori nästan hela landet senaste 40 åren men jag skulle vilja påså att flodins hembageri är en av landets bästa.
Siamak Bendali
Karl Gunnar N:
Snabb och effektiv. Med dagens avdrag på 50% av arbetskostnaden blir det väldigt billigt. Per byggde ett altantak hos mig inklusive stomme.
Mats Gunnar B:
Fick en fantastisk hjälp när min Caddy började krångla på väg mot Bispgården. Otroligt trevligt bemötande och snabb hjälp. De räddade min resa o helg, så tacksam.
Jens B:
Väldigt nöjd med MJ! Han kom snabbt när jag behövde hjälp och höll vad som lovades. Arbetet blev snyggt gjort, han förklarade allt på ett enkelt sätt och priset var rimligt. Trevligt bemötande och man kände sig trygg genom hela processen. Rekommenderas starkt!
Lisbeth E:
Duktig reparatör av symaskiner, mycket kunnig, enligt mig. Hade tidigare lokal i gamla brandstationen, runda tegelbyggnaden vid Norra Järnvägsgatan. Har trevligt bemötande, inga långa väntetider. Rekommenderas.
Cecilia Paraiso R:
Mycket trevlig ställe med mycket intressanta evenemang, dans, teatern etc. En hel dela aktiviteter förekommer. Varit bättre förut då det fannas bibliotek.