AC Service no Göteborg

9 revisados företag inom ac service no Göteborg município

• Svensk Bilförädling AB

536 avaliação
    Charles Peter Lennart L
    Charles Peter Lennart L: Fick väldigt bra bemötande. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
  • Driver du bilverkstad i Göteborg?

• 108 avaliação
    Joel A
    Joel A: Grym service! Lyckades klämma in mig på kort tid för att byta hjullager. Bra kommunikation, förklarade allt som behövde göras och bara trevligt bemötande! Rimligt pris och snabbt utfört. Bara nöjd, rekommenderas starkt.
  • Mekoteket

106 avaliação
    Välkommen till oss på Mekoteket! Vi utför alla former av bilservice, har toppmodern utrustning och bred kompetens. Kontakta oss - vi är din räddare i nöden.
    Dylan P
    Dylan P: Personalen är trevliga, serviceinriktade och kunniga. Med ett genuint intresse för att reparera bilar och andra fordon ser Mekoteket till att du lämnar mer än nöjd.
  • Välkommen till Eco Bilvård. Hos oss får du bra service, personlig kontakt och ett trevligt bemötande. Vi lämnar samma garantier som märkesverkstäderna!
    Carlstedt A
    Carlstedt A: Som tidigare, snabb service!!!! 🚗✔️
  • 31 avaliação
    Dan S
    Dan S: Snabb och bra kundmottagning, Lagade mitt kyl medan jag väntade. Utmärkt service!
  • 101 avaliação
  • Moberg Bil - Autoexperten

2 avaliação
    Munire A
    Munire A: Fantastiskt bemötande och supernöjd med arbetet som utförts.
  • 4 avaliação
    Samiha T
    Samiha T: Trevlig bemötande. Däckbyte gick snabbt. Smidigt och ordning i verkstaden. Jag kommer tillbacka! Tack för denna gång Alaa.
  • Driver du bilverkstad i Göteborg?

• 11 avaliação
    ALI G