Begagnade bilar no Ale

4 revisados försäljare av begagnade bilar no Ale município

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • 19 avaliação
    Richard L
    Richard L: Väldigt bra bemötande o perfekt att få bilen levererad! Väldigt smidig affär sen via telefonen!
  • Driver du bilhandel i Ale?

• 1 avaliação
    Lena Monica O
    Lena Monica O: Det är inte ofta jag köper en bil och när jag väl gör det så är saker såsom ärlighet, trovärdighet, kunskap, arbetsmoral, kundservice och snabb återkoppling viktigt. Ermin slog alla våra förväntningar på alla dessa områden med råge! Vilken man! Så så så bra! Han körde till och med bilen vi köpte upp från Göteborgsområdet till Stockholm! En söndag! Och tog tåget tillbaka. Det kallar jag kundservice av högsta klass! Han jobbar dessutom med en toppen mekaniker som är jätteduktig. Ja som ni märker, jag har bara gott att säga - så JA ni kan känna er trygga med att köpa bil av Ermin - jag skulle LÄTT göra det igen! Bästa hälsningar Lena med familj
  • 5 avaliação
    Martin L
    Martin L: Supernöjda med vår nya 7 sits Peugeot Boxer, de var klart bäst och billigast,,,,,,,,Tack M.Lundin
  • Driver du bilhandel i Ale?

• 1 avaliação
    Martin L
    Martin L: Supernöjd med vår nya Peugeot Boxer, ni var bäst och klart billigast av all. Tack M Lundin
Mostrar página: