Bemanningsföretag på Östermalm

5 rekommenderade bemanningsföretag på Östermalm, Stockholm

• 13 omdömen
    André H
    André H: Mycket trevlig och professionell personal (och delägare) hos Talent & Partner. Jag blev glatt överraskad då jag kom ifrån ett företag där ägaren gått i konkurs och flytt landet, jag hade inte särskilt stora förhoppningar på att hitta ett jobb inom kort (och det var stress / panik eftersom att utlovad lön ej utbetalades). På mindre än tre veckor så ordnade Talent & Partner med en ny tjänst hos en av deras kunder i Solna och nu sitter jag här, sex månader senare, med både fast tjänst och ett fantastiskt jobb att gå till 5 dagar i veckan - Tack Sabine! Jag kommer garanterat att använda er igen. 1. Aldrig träffat någon som har högre engagemang för sitt yrke, en sådan yrkesheder är ovanligt inom branschen, det vet jag i och med att jag själv jobbat inom den. 2. Trevligt och professionellt bemötande med bra och snabb återkoppling till både kund och sökare. 3. Sabine (som jag fått erfara) lyssnar verkligen på vad man säger, hon tar åt sig av vad man har för önskemål och ser till att applicera detta på rekryteringen, vilket märks. 4. En eftermarknad att hurra för, Talent & Partner nöjer sig uppenbarligen ej med att endast rekrytera personalen utan de hör även av sig efter 6 månader för att se att allt gått bra, från start till slut. Tja, som ovan anledningar säger och jag kan komma på fler - fem av fem möjliga stjärnor.
  • Driver du bemanningsföretag i Östermalm?

• 2 omdömen
    Anna H
    Anna H: Proffessionellt, snabbt och flexilbet. Anlitade Sharp för rekrytering av säljare.
  • Daniela Svetlana D
    Daniela Svetlana D: Annonserna ligger kvar men enligt någon bugg går det inte att slutföra en ansökan till vissa tjänster.
  • 1 omdöme
    Abdul D
    Abdul D: Jag har haft Blå & Gul 2 stockar Kampanj. Det gick bara sälja 2 dosor. Enligt avtalet jag hade full returrätt. Jag har ringt flera gångar till de innan datumet gått. Jag har jag fått e-mail från Tobacco Company att de ska inte ha returer. Jag har kvar 1 stock och 8 dosor. Jag har förlust på Blå & Gull Kampanj. Aldrig mer några varor från Tobacco Company Sweden AB. Jag tror Tobacco and company Sweden AB lurar tobak handlarna. Jag uppmärksammar alla butiker om det här företaget. Varning för Tobacco Company Sweden AB! Köp aldrig varor från det här skumma företaget!
  • Driver du bemanningsföretag i Östermalm?

• Jonas
    Jonas: Mkt oseriös rekryterings firma, uppträder amatörs mässigt, och försöker dra ut på deras rekrytering endast för att mjölka deras uppdrags givare på mer pengar. Och återkoppling det ordet har dom aldrig hört.. Lägg era pengar på seriösa rekryterings firmor eller varför inte rekrytera själva, överskattat med dessa bolag.