Välkommen till Autolane i Kungälv, strax utanför Göteborg. Hitta din nästa bil eller motorcykel i vårt lager av kvalitetssäkrade fordon. I vår fullserviceanläggning tar vi hand om dig hela ägandeperio...
Jessica A:
Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
Vi lackar och reparerar alla bilmärken! Speciellt duktiga är vi på KIA Motors, Mitsubishi och Hyundai.
Naser B:
En väldigt trevlig och hjälpsam Verksatd. Jag har haft kontakt med många verkstäder i Sverige sedan 2003, men den här verkstaden är den bästa jag har haft att göra med under alla dessa år.
Efter reparationen lämnade jag bilen för besiktning, men den gick inte igenom på grund av ett fel på strålkastaren. Jag lämnade då bilen på verkstaden igen. Felet åtgärdades snabbt, och Thomas körde själv bilen till en besiktningsstationen och besikad den.
När jag kom tillbaka till verkstaden samma dag var allt redan klart – felet var fixat, bilen var godkänd i besiktningen, och jag kunde bara köra hem. Fantastisk service!