Blommor i Solhem

3 rekommenderade blomsterbutiker i Solhem, Stockholm

• Maria N
    Maria N: Vår rådgivare var väldigt inkännande och varm, samtidigt som hon skickligt förde samtalet framåt och liksom hjälpte till där vi fastnade. När min far gick bort var vi även vid det tillfället i kontakt m Spånga Begravningsbyrå o de var så fina även den gången. De har hjälpt till med dödsannons i dagstidningar, bouppteckningskontakter, arrangemanget vid kyrkan, inkl blommor. Deras samarbetspartner för blomsterarrangemang är fantastiska! Mycket vackra arrangemang! Spånga Begravningsbyrå har även ett samarbete med Evigt Minne varigenom jag köpt en ring med min mors röst graverad i en ljudvåg. TACK för ert professionella mottagande. Det hjälpte oerhört mycket i sorgens svåra stund.
  • Driver du blomsterhandel i Solhem?

• Britt-mari A
    Britt-mari A: Hade beställt en bukett via nätet men då alla blommor inte fanns hemma som skulle ingå så ringde en jättetrevlig kvinna upp mig och undrade om det var ok att ta några andra blommor. Omtänksamt och fin service!
  • Driver du blomsterhandel i Solhem?

• Anders K
    Anders K: Ingen kung på blommor själv men skulle ha en kvast till kusinens dotters dop. Lite hastigt påkommet men blev väl mottagen och fick till en fin bukett mitt på lördag dag. Fick intrycket av att det var personal som tyckte det var skoj att arbeta och faktiskt gillade det dom gjorde.