Bygga hus i Västra Götaland

Kungälv  (1 st)
  • Trästaden

60 opinions
    Magnus N
    Magnus N: Recension av Trästaden – Proffsigt utfört arbete från start till mål! När vi anlitade Trästaden för att installera vårt nya kök blev vi bemötta på ett professionellt och trevligt sätt. Teamet var punktliga, noggranna och tydliga i sin kommunikation genom hela processen. Vi hade höga förväntningar på att arbetet skulle utföras med precision och omsorg, och Trästaden levererade exakt det vi hoppades på. De tog sig an uppgiften med stor skicklighet och såg till att varje detalj blev rätt. Resultatet blev ett vackert och funktionellt kök, där varje del är monterad med högsta kvalitet och känsla för hantverket. Att se köket ta form var en glädje, och Trästaden gjorde hela installationen smidig och problemfri. Vi behövde aldrig oroa oss – allt blev klart i tid och enligt överenskommelse. Vi är mycket nöjda med Trästaden och kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med köksmontering eller liknande projekt. Stort tack för ett väl utfört arbete!
  • 139 opinions
    Vi låter dig rita ditt hus och garage som du vill ha det och levererar med marknadens bästa garantier.
    Silvia O
    Silvia O: Jag köpte ett dubbelgarage med loft. Vi fick mycket bra hjälp före, under och efter köpet. Personalen är proffsig, vänlig och mycket tillmötesgående. Jag förväntade mig hjälp och råd med planering, leverans i tid och all underlag för bygglovet i ordning. Mina förväntningar infriades helt. I en leverans saknades det en del material och det var inga problem att rätta till detta. Garagebygget motsvarar mina förväntningar. Jag är mycket nöjd med Mellby garage. Silvia
  • Perfekt Bygg & Måleri AB

57 opinions
    Ni kan med förtroende vända er till oss på Perfekt Måleri & Bygg inför er renovering!
    Henrik E
    Henrik E: Allt gick väldigt smidigt från den första kontakten för att få en offert till sista penseldraget med målarfärg. Vi fick ett prisvärt förslag på att byta innerdörrar, lägga golv och måla diverse saker inomhus. Allt gjordes klart på utlovad tid, jobbet var väldigt bra och dessutom trevligt bemötande av alla på företaget. Vi kommer anlita dem igen. Kan verkligen rekommenderas.
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Välkommen till Nordiska Göteborg!
    Jacob M
    Jacob M: Fick satt kakel i mitt nya kök och är toppen nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och fin kommunikation! Tack till Tony som utförde arbetet!
  • Svea Kakel & Bygg AB

23 opinions
    Håkan G
    Håkan G: Vi har renoverat ett badrum tidigare med Chadi på Svea kakel & bygg. Inför nästa badrum och även tvättstugan var vi övertygade om att ta in Chadi igen, fanns inget alternativ. Väldigt trygga med deras arbetssätt och den yrkesstolthet de har, vet att det inte lämnar något under deras egen kvalitetsribba och att de frågar om sådant som är viktigt. Nu när allt är klart går vi runt och myser i badrummet och tvättstugan. Vi är väldigt nöjda och det har varit ett sant nöje att ha dem hos oss igen. Vi känner verkligen att han har lagt ner sitt hjärta och själ i att leverera en enastående kvalité. Från minsta detalj till de innovativa lösningarna, allt sammantaget till en stålande helhet.
  • 13 opinions
    Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • 2 opinions
    Mahmoud Z
    Mahmoud Z: Trevligt hus, fin miljö och possitivt.
Show page: