Kim G:
Anlitade Kakelgubben AB till renovering av vårt badrum.
Uppdraget de fick var att flytspackla, tätskikta, kakla, lägga klinker samt foga/mjukfog.
Då vårt badrum är av speciell karaktär krävdes gedigen kundskap av dem vi anlitade, och vi blev inte besvikna. Tvärtemot blev vi positivt överraskade, blev bättre än vad vi trodde.
De hade dessutom kunskap om Unidrain väggära golvränna, vilket inte alla företag har.
Då detta var installerat hos oss var detta en stor fördel, då det krävs mer av montören i form av kunskap om vilka tätskikt som är godkända, samt att göra ett korrekt utförande av ju detta.
De var lyhörda inför våra önskemål, tog till sig detta och berättade själva om sina förslag, för att tillsammans hitta rätt lösning.
Kvalitetsdokumentet kom tillsammans med fakturan.
Den genomgående känslan av Kakelgubben AB är Kvalitet, Kundbemötande och Kunskap.
/Kim.
Joakim K:
Urban har varit väldigt lätt att samarbeta med, lätt att nå,flexibel,håller vad han har lovat. Väldigt nogrann med sitt arbete.
Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommenderas.
Karin F:
Anlitade 65 plus nyligen för att hjälpa mej att avinstallera en bänkdiskmaskin ända dom behövde göra Var skruva av en bult som tog max 3 minuter för detta fick jag betala 718 kr för att skruva av en bult på slangen aldrig mera tar 65 plus hutlösa priser att dom kan med ta 718 kr för skruva av en bult