Byggföretag i Alingsås

7 rekommenderade byggföretag i Alingsås kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Byggeriet Alingsås AB

Verifierat företag
    36 omdömen
    Jonas H
    Jonas H: Pålitlig snickerifirma med gott bemötande och grymt resultat! Rekommenderas starkt.
  • Driver du byggföretag i Alingsås?

• Trästaden

Verifierat företag
    60 omdömen
    Magnus N
    Magnus N: Recension av Trästaden – Proffsigt utfört arbete från start till mål! När vi anlitade Trästaden för att installera vårt nya kök blev vi bemötta på ett professionellt och trevligt sätt. Teamet var punktliga, noggranna och tydliga i sin kommunikation genom hela processen. Vi hade höga förväntningar på att arbetet skulle utföras med precision och omsorg, och Trästaden levererade exakt det vi hoppades på. De tog sig an uppgiften med stor skicklighet och såg till att varje detalj blev rätt. Resultatet blev ett vackert och funktionellt kök, där varje del är monterad med högsta kvalitet och känsla för hantverket. Att se köket ta form var en glädje, och Trästaden gjorde hela installationen smidig och problemfri. Vi behövde aldrig oroa oss – allt blev klart i tid och enligt överenskommelse. Vi är mycket nöjda med Trästaden och kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med köksmontering eller liknande projekt. Stort tack för ett väl utfört arbete!
  • Marko M
    Marko M: Världens bästa firma med världens bästa arbetare.
  • Thomas M
    Thomas M: Riktigt bra byggfirma, rekommenderas till samtliga typer av arbeten, Trevliga!!
  • Pierre H
    Pierre H: 12 december godkände jag offerten på 22 solpaneler till huset. Det skulle ta ca 3 månader enligt företaget. 2,5 månad senare är den nu driftsatt. Jag tycker att företaget har varit mycket seriösa, trevliga och framförallt noggranna. Detta visade sig när några underentreprenör gjorde fel och försökte mörka det gentemot företaget. Då de kräver noggrann dokumentation från start till slut så åkte de ut och upptäckte flera fel/brister (som hade kunnat mörkas och fått anläggningen driftsatt) och valde omedelbart att ta in nytt folk på helgen som gjorde om allt enligt konstens alla regler. Städningen efter hade kunnat vara lite mer noggrann men överlag väldigt nöjd med dem!
  • Driver du byggföretag i Alingsås?