Claes M:
Fantastisk personal. Trots att jag kommer med mina tre illbattingar och river halva stället har jag aldrig sett en enda sur min, ett enda bläng, bara glada miner och bra service. Tack!
Kerstin A:
Glass i stora lass. Kulglassen är ett måste om sommaren där ställer du dig i kön med vetskapen om att du snart kommer få avnjuta en underbar glassstrut med kulor i just din favoritsmak. Personligen föredrar jag deras choklad och även deras sorbet är god. Jag är inte mycket för sorbet, men deras är fantastiskt god. Priset är inget att diskutera och det tänker du inte ens på när du vill ha en glass. Det är ingen dyr summa att lägga ut. Jag brukar handla nere vid kanalen där de brukar sätta upp kiosken när det börjar luta åt lite bättre väder. Så, detta företag får 5/5 recos
Qpaqex:
Fördelen är uteplatsen på det här stället.
Annars samma oengagerade personal. Är det personalen eller ledning/ägare som är problemet? Ett glatt hej skulle göra mycket. Fast inte ens det får man ju här. Sen en meny som går ifrån trist till urtråkig. Fast uteserveringen är fin under den varmare delen av året. Jag skulle säga det är en av de finaste platserna inne i hamnen i Malmö. Dock kommer skuggan lite oroväckande snabbt.
Qpaqex:
Vill du uppleva att saker tar tid, kom hit.
Vill du vara med om att du får något helt annat än det du beställt, kom hit.
Utbudet är trist. Måste det vara tråkigt för det är fair trade? Ge mig någon dag så skall konceptet kännas underbart och modernt. Nu blir det bara trist. Lägg sen till den förvirrade och långsamma personalen. Nä, det finns bättre ställen, som tur är.
Qpaqex:
Om jag skulle anställa någon som jobbar med mat, så hade rastafrisyr gått fet bort. Speciellt när personen kliar sig i det till och från.
Sen konceptet med urtråkig meny gör mig ledsen. Så bra det hade kunnat vara.
Jonas:
äggsallad med friterade ägg, röd lök, vitlök,
färsk chili, tomat, koriander & salladslök bestod av ett ägg och saknade tomater. Servitrisen försvann med min halvuppdruckna öl och undrade sen om jag ville beställa mer att dricka.
Inga fler besök från min sida.
Qpaqex:
Det är det här som händer när ungdomsgårdarna avvecklas. Personalen ser ut att vilja dö. Ett leende syns inte. Vantrivseln smittar av på alla gäster. Priserna är dyra. De borde titta på andra kedjor runt om i världen. Detta är inget bra ställe att besöka. Espresso House var bra runt 2000. Nu har de hamnat i en ond cirkel. De är som cancer. De dyker upp överallt.