Tii H:
Skit cyckelaffär CYCKELRINGEN som säljer en TRASIG CYCKEL DIREKT UTAN ATT ENS INFORMERA KUNDEN OM VAD SOM GÄLLER!!! Vi hann uti bilen med cyckel i bagagen och hem ta ut den och inte ens använt VAR DET PUNKA PÅ DEN!!!Vi åkte tillbaka och ville göra ÅTERKÖP men bemöttes av extra personal VILKA INTE VISSTE ALLS VAD MAN SKA GÖRA!!! DEm fick inte tag på EN ENDA CHEF PÅ HELA CYCKELRINGEN...RIKTIGT SKITAFFÄR AKTA ER DEM SKAPAR EGNA LAGAR tydligen!!!Jag förstår om vi hade cycklat med cyckeln men hann inte ens göra det dessutom frågare jag denna cykel var reklamerat av någon och får svar NEJ. Likaså frågar jag om det är någon fel på den? NEJ fick till svar inge av oss blev informerade om att ÅTERKÖP GÄLLER INTE PÅ CYCKLAR GENERELLT men vissa FALL SKA DET GÅ DETTA ÄR ETT SÅDANT FALL CYCKELN SÅLDES INTE SOM NY OCH HEL UTAN var TRASIG!! Men såldes inte som sådan!!!!FYYYY FAAANNN Vilken SKIT cyckelaffär!!! Chefen lämnar två okunniga extrasäljare som inte kunde gör nåt!!!För kunden..Vi åkte bara dit och skulle köpa en bra rekoderlig fungerande cykel till min dotter och får en TRASIG SKIT!!!AKTA ER LÄS ALLA LAGAR INNAN NI HANDLAR PÅ DETTA STÄLLE!!!Dem vet att deras produkter är skit därför är dem beredda gå även till domstol pga en TVIST mellan kunden och affären!!!!