Datautbildning i Stockholm

5 rekommenderade företag inom datautbildning i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från företag inom datautb... nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Sveriges ledande utbildningsleverantör Vi erbjuder kompetenshöjande utbildningar för privat och offentlig sektor.
    Inger O
    Inger O: Bra utbildning med många inslag. Gör att man vill fortsätta utbilda sig.
  • Driver du datautbildning i Stockholm?

• Ruth Gabriella A
    Ruth Gabriella A: Jag är tacksam för deras affärslösning för mig som småföretagare. Min kontakt Martin har alltid lösningar på mina pproblem. Han löser allt med samma tålamod högt som lågt.
  • Ab Prols Fabrik
    Ab Prols Fabrik: När vi bytte datasystem kunde Wiig Data leverera en helhetslösning. Nya datorer och affärsprogrammet Pyramid. Då vi hade lite speciella önskemål när det gäller farligt gods kunde Wiig Data skräddarsy denna anpassning. Pyramid är dessutom ett bra affärsprogram som är lätt att förstå. Skulle det ändå uppstå frågetecken så är Wiig Data en bra support. Vi har dessutom Pyramid kopplat till en webshop och det är mycket enkelt att handha. Det skall vara roligt att jobba och det är det med Pyramid. Peter Nordberg Fabrikör AB Prols Fabrik
  • Klas F
    Klas F: Gick en kurs i Databases & SQL. denna kurs var mycket bra, bra upplägg och bra nivå för oss nybörjare.
  • Driver du datautbildning i Stockholm?

• Torbjörn J
    Torbjörn J: Kompetenta och lätta att ha att göra med. Det är ett litet bolag men samtidigt ger det fördelen att man som kund är viktig och de lyssnar på kundens önskemål.
Områden i Stockholm