Vi är legitimerade naprapater och specialister på löprelaterade skador och käkledsbesvär. Även andra led- och muskelbesvär behandlas med moderna metoder. Välkommen!
Manuel C:
Bra bemötande. Inlyssnande. Får känslan av att personen som bemötte mig har god kompetens. Bra helhetsintryck.
Tamila G:
Jag vill tacka alla som hjälpte mig med min operation och problemet jag hade innan operationen. Först fick jag träffa lekaren Daniel Altman och har fått snabb hjälp, det tackar jag så mycket🙏. Sedan fick jag en till doktor Magnus Holmgren, jätteglad och super nöjd, han gjorde sitt proffs jobb och jag kan varmt rekommendera Urogyn.
Sjuksköterskan Per Gustafsson och alla andra fantastisk duktiga och fina. Tyvärr kom jag inte ihåg alla namn, bara de som jag träffade oftast men alla är super trevliga människor och hjälp fulla.
Tack för att ni finns!
Elina E:
Jättebra massörer som även är utbildade naprapater. På jobbet får vi varje vecka besök av en massör och naprapat från Hedman och Mannheimer och det är en halvtimme där man är i himlen :) Otroligt skickliga massörer och naprapater som lätt fixar dina problem. Säg vart dina problem sitter och oftast är problemen borta direkt efteråt.