Fastighetsbolag i Kalmar

Nybro  (1 st)

Topp 14 fastighetsbolag i Kalmar

• 2 omdömen
    Helena E
    Helena E: Mkt fräscha lägenheter. Välskött omgivning. Snabb service och mycket bra bemötande.
  • Susanne W
    Susanne W: Lihags hyreslägenheter är jättefina. Hyrde där i 2 år. Inga problem. Mycket vänlig hyresvärd.
  • johan k
    johan k: väldigt trevligt folk här!
  • Fredrik L
    Fredrik L: Chockerande låga däckpriser. ca 1000:- under konkurenterna och det är bra däck han säljer. Bra och billig mekaniker också med undantag för elproblem.
  • Fredrik L
    Fredrik L: Bra hyresvärd med fina lägenheter till ok hyra i Norrliden. Väldigt lätt att ha och göra med personalen och de sköter allmänna utrymmen exemplariskt.
    Malin T
    Malin T: Så duktiga! Trevliga och fräscha lokaler. Rekommenderas varmt!
    Cecilia K
    Cecilia K: Om man ska klippa eller färga håret så är dessa ett val. Det är bara glada och trevliga tjejer som jobbar där, och de jobbar gärna lite övertid för att du ska få chansen att komma in och klippa dg, det är ganska fullbokat. Man kan även bli lit eompysslad genom ansiktsbehandlingar bla. Funderar stark på att gå dit och bli det faktiskt inom snar framtid!
  • 4 omdömen
    Cecilia K
    Cecilia K: Jag har bott i två av kalmarhems lägenheter i stan och jag måste säga att det är väldigt fina lägenheter, men bra lägen och någrolunda nygjorda. Jag har aldri haft några osm helst problem med Kalmarhem och när man sen ska flytta ut har det heller inte varit npgra problem. Deras besiktningsman är urtrevlig och inte svår att ha och göra med heller.
  • Jacob J
    Jacob J: Kanonbra restaurang med helt otroligt bra mat. Det spelar ingen roll vad man beställer, man får alltid något kalasgott! Priserna är okej, men inte nödvändigtvis låga. Man får vad man betalar för, ungefär. Personalen är trevlig och läget är bra. Lokalerna utstrålar inte direkt "lyxrestaurang", men det är absolut en av mina favoriter i Västervik. Lite varierande öppettider gör att man inte kan gå ner och käka där en lördagkväll, tyvärr.
  • KENNETH M
    KENNETH M: Är beroende av bilen för jobb. Bokade tid med ägaren själv 12 dagar innan, gällande el fel- indikerar att bildörr öppen. Lämnar bilen 15 min efter öppning. Ägaren menar att han kanske inte hinner med bilen denna vecka. En nyare mercedes rullas in bland andra nyare dyra bilar. Skriver på mess till företaget att detta inte är ok. Hämtar bilen 15 min innan stängning. Den är inte klar. Felet är inte hittat. Ägaren menar att denne inte vill fullfölja sitt åtagande och kontakt till bildörr är inte kontrollerat. 13 dagar till spillo samt ytterligare besvär och kostnader med anledning av att el expert inte inser vikten av att följa avtal.
  • Linda K
    Linda K: Stressig personal, inte den bästa servicen och maten var absolut inte värd det relativt höga priset!
    Sanna
    Sanna: Går inte att nå kontoret, och telefontiderna verkar inte existera. En månad efter kontakt är problem fortfarande inte lösta. Trevligt bemötande, men tyvärr bara tomma ord. Många bortförklaringar, det händer inget. Skulle inte välja att flytta in hos dem igen.
  • Johan A
    Johan A: Nonchalant personal, oklara rutiner, väldigt slitna och sunkiga rum, risk för utelåsning om man kommer en sen kväll, allmänt tråkigt intryck. Välj annan logi.
    Fredrik L
    Fredrik L: Ökänd hyresvärd, försökte utnyttja min mors dödsbo, krävde bl.a. betalning för att 15 år gamla tapeter behövde bytas samt för skador hans egen personal skapat och han sedan lovat reparera i 5 år. Ringde sent på kvällarna och skrek och hotade.