Lena Karin M:
Genomprofessionellt och med genuint intresse och engagemang får Ragnhild Fernlund såväl säljare som köpare att känna trygghet i en stor och viktig affär. Säkert Lunds bästa mäklare. Rekommenderar å det varmaste denna mäklarbyrå.
Stort tack Ragnhild
Jon C:
Fantastiskt danspalats; Högt i tak, balkongvåning, stor scen, flera dansgolv, vackert trapphus och välutrustad bar. Sweden Balboa Revival var legendariskt bra.
Laszlo N:
Arirac is an actual car mechanic, not just a spare-part-change company. They are willing to check junkyards for usable parts in order to mitigate the price which is for me, with a small or cheap car, made quite a significant difference.
I took my car there before the 2nd inspection, as I had some problem with the brakes. They fixed it the next day, and the 2nd check was done in 3 minutes. The inspector even mentioned what a great job they made.
Also, the communication is professional, and everything happened per agreement. I'll certainly go there the next time.
Highly-highly recommended service provider!
Cat:
Bästa veterinär jag haft kontakt med.
Har oerhört god hand med djur.
Han kom kom tom hem till mej och avlivade min 16-år gamla och sjuka katt så att denne fick avsluta sitt liv i soffan hemma istället för att behöva åka bil på sin sista resa. Det glömmer jag aldrig, så gör en empatisk person.
Crille N:
Det här är något så unikt som flott boende på vandrarhem! En gammal grosshandlarvilla(nästintill) som har varsamt konverterats till vandrarhem där ägarfamiljens alla medlemmar har fått sätta sin prägel och namn på varje rum. Ett väl tilltaget kök med känsla av "hemma hos" som är utrustat med allt man behöver och lite till. Vardagsrum och gemensamma utrymmen bär en air av bedagad elegans och ståndsmässig bekvämlighet - till vandrarhemspriser. Trädgård att softa finns och precis bredvid ligger en liten livs som täcker de mest basala behoven - plus att de säljer pizza.
Läget är otroligt bra - nära till stranden(ca 10-15 min promenad) och till stan(ca 20 min promenad eller 10 min med buss som går ca 200m från grinden).
J:
Maten är god, kryddstark och spännande. Precis som det ska vara med asiatisk mat. Inget ställe jag skulle vilja äta på, då det är liten plats där. Att ta med sig är det dock utmärkt. Men tänk på att beställa i god tid, för annars riskerar du att vänta mycket längre än du hade planerat.
Johan J:
Ett av många centrala hotell i Malmö i gammal stil. Sjyst service och rum som förväntat. Rummen är inte i topptrim men inget att störa sig på, antagligen skulle man kunna bli störd av ljud, då fönstren inte var så välisolerade. Riktigt bra satsning på frukosten, riktigt lyckat med extra personal som skar upp nyttigheter vid ingången.
Viktoria E:
Jag har tidigare gett Stena fastigheter ett dåligt omdöme pga jag har blivit dåligt behandlad av en anställd där, och mitt omdöme om Stena färgades av ilskan över den anställde som behandlat mig dåligt. Men att bo i Stena fastigheter är OK, dom får godkänt och vissa saker är riktigt bra och det finns omtanke för hyresgästerna. Det är alltid varmt i lägenheterna och man behöver aldrig frysa i Stenas lägenheter, det uppskattar jag mycket. Stena månar om sina hyresgäster men sen att det finns en o annan anställd som inte bemöter en bra är ju inte ledningens fel. Sånt finns ju överallt i stora organisationer. Man ska dock veta att Stena genomför extensiva reparationer och mitt tips är att Du tar reda på hur mkt dom behöver komma in i din lägenhet samt hur mycket i området som byggs om per år innan Du skriver kontrakt med Stena
Mariette W:
Mycket trevlig och sympatisk hyresvärd inga problem med hyresbetalningar var mycket tillmötesgående om man kontaktade honom om man var sen med hyran fick färg till hela lägenheten samt nya vitvaror lägenheterna är dock i behov av renovering bodde inte där själv men en bekant till mig
Dragan K:
Efter många år som hyresgäst hos Helsingborgshem har jag insett att när jag behöver hjälp då får jag ingen hjälp
Jag bor i en vindsvåning på Tågaborg och jag mår psykiskt och fysiskt dåligt av alla oljud och oväsen i storstadsmiljö och jag behöver hitta boende i ett lugnt och fridfullt område men det vill Helsingborgshem inte hjälpa mig med
Jag har obotlig gallvägscancer och lever på lånad tid och nu med detta psykosociala handikapp så är min livssituation inte den bästa
Jag har vädjat till dem och även skickat in utlåtande från läkare men det anser de inte vara nog
Så förvänta er ingen hjälp från Helsingborgshem när det uppstår en krissituation i ert liv
Marcus E:
Kroisos Fastighets AB i Höör hade 2007 en omsättning på 7,2 miljoner kronor och redovisade drygt 1 miljon kronor i vinst. Tillgångarna uppgick till drygt 40 miljoner, varav 38 miljoner i anläggningstillgångar (fastigheter). Varning för denna fastighetsägare!
Petra L:
Gäller din veterinär Helsingborg
Gäller din veterinär Helsingborg
Sämsta veterinär kliniken jag varit på. Totalt kaos från första stund man kom in. I väntrummet samlas alla . Väntande för hämtning, väntande för komma in, dom som skall handla varor, jag det var ett rent kaos.
Efter fått vänta över tre veckor för remiss för ct röntgen kom vi dit. Fick träffa en veterinär som sa att hunden haltar ju inte.
jag sa att det kan bero på att jag har hållit honom lugn i tre veckor tills vi skulle hit som vi blivit tillsagda. visade massa videofilmer hur han haltar. Då får jag svaret att då får du skicka in valp besiktning ( han är bara 6 mån ) och så skall han prata m andra veterinärer om det behövs.
Dom ville också att jag skulle ringa efter några dagar eftersom mejl och annat ofta kommer bort i systemet 😜
Hörde av mig efter tre dar och dom sa att de hade fått valp besiktningen men att jag var tvungen att vänta några dagar till. Det är över två veckor sedan och jag har inte hört någonting ( under tiden bad om ny remiss till annan vet klinik och fick möte och röntgen på två dagar ) nu väntas operation.
sätter aldrig min fot där igen
Date of experience: October 18, 2024
Lovisa H:
Absolut den sämsta hyresvärden jag varit med om. Chefen Ola är en elak man som hoppar på folk utan grund. Lyssnar inte alls på kunden som egentligen betalar hans lön. Inga lösningar heller utan skyller alltid allting på kunden.
Har ingen fakta med diskussionerna och ”litar” på sin personal trots att man bevisar motsatsen. Lägenheter motsvarar sämsta möjliga standard, i 2 dagar vaknade man upp med två små barn under 2 år med 16-17 grader inomhus.
Bovärden går inte få tag på i 2 månader heller förrän min man ringer och börjar bråka. Ringer man kundtjänsten kan de aldrig koppla till en chef. Man får endast tag på en chef om man ringer VD:n vilket känns orimligt.
Håller inte vad dom lovar alls utan skyller ifrån sig hela tiden. Man kommer överens med personalen på uthyrning att man får tillträde en vecka tidigare och de meddelar att det är inga problem. De säger att det kan vara att lägenheten inte är helt städad utan det får man lösa själva i så fall, men städningen har godkänts av Landskronahem, inga problem tänker vi. Men när vi kommer dit är det en byggarbetsplats med färgburkar, stegar och delar av golvmattan liggandes i hela lägenheten. Då har målaren fått ett annat datum än datumet vi ska få nycklarna. Ola (Landskrona hem) påstår då att allt är kundens fel eftersom kunden frågade om ev. inflyttning på grund av att kundens man var bortrest, något Landskronahem sa ja till via mejl tidigare. Ingenting om att målningen skulle fortsättas . All mejlkontakt finns sparad men ingen vill ta ansvar. När man påpekar detta senare när man pratar med deras chef Ola säger han att vi ska vara tacksamma att vi ens fått nycklar tidigare och att lägenheten var en byggarbetsplats var oväsentligt. Landskrona hem påstår också att dem gav oss nycklarna tidigare och ”trodde” att vi skulle lämna saker i något rum som inte var mitt i renoveringen. Ingen information om det stod i någon av mejlen. Jag som kund hade skrivit att vi ska flytta in innan helgen för att min man är borta och vi har småbarn och jag inte kan lösa det själv. Ola påstår då att jag får skylla mig själv och att allt är mitt fel. Fast det är dom som varit otydliga via mejl.
Rekommenderar alla att hålla sig borta från detta företaget. Av 8 olika hyresvärdar vi har haft är Landskronahem absolut sämst.