Fotvård i Skåne

Hörby  (1 st)

Topp 8 fotvårdsalonger i Skåne

• 5 omdömen
    Boris G
    Boris G: Bäst! Jag har testat många behandlingar hos Estee och jag måste säga att det alltid blir perfekt resultat, allt från fotvård till ansiktsbehandling eller massage. Professionellt, fräscht och mysigt. Jag är mycket nöjd och jag kommer alltid att gå till henne. Rekommenderas varmt! DMK hos Frisk o Vacker Jag har testat många olika märken av krämer, ansiktstvätt och peeling, men det finns inget märke som slår DMK! Rekommenderas!
  • Katrine B
    Katrine B: Bästa stället om man behöver fotvård av något slag. Man känner sig välkommen och får en toppenservice. Ett ställe jag gärna återkommer till då jag jämt får besvär med liktorn m.m.
  • Emilia G
    Emilia G: Varit hos Maria med båda mina barn. Helt fantastiskt bemötande mot barnen, proffsig och snabb. 5 stjärnor!
  • Sanela B
    Sanela B: Jag vill verkligen rekommendera Yens Medicinsk Fotvård! Jag har aldrig tidigare känt mig så väl omhändertagen och professionellt behandlad. Från första stund möttes jag av ett varmt bemötande, och under hela besöket kände jag mig trygg och informerad om alla steg i behandlingen. Fotspecialisten visade stor kunskap och skicklighet, och jag märkte direkt en förbättring efter besöket. Tack för en fantastisk upplevelse och för att ni tog er tid att verkligen lyssna på mina behov. Jag kommer definitivt tillbaka!
  • Anna Marina A
    Anna Marina A: Kan varmt rekommendera Ingela på Foten i fokus! Det märks att hon har stor kunskap inom området. Hon är noggrann och lugn samt ger sina kunder en välbehövlig och avkopplande stund.
  • Helena W
    Helena W: Anna-Evas Hemfotvård är inte längre verksam. Hennes egna ord.
  • Milla Madeleine P
    Milla Madeleine P: Detta är inte Rosenfotens nummer längre. Kunder ringer fel. Jessica svarar inte heller när jag ber henne byta nummer här. Hoppas alla kunder som vill gå till henne hittar rätt nummer.
  • 1 omdöme
    Marie Elisabeth H
    Marie Elisabeth H: Katastrof!!! Mina fötter och naglar blev inte bra. Slarvigt och inte professionellt!